hiç öpüşmemiş erkek

Beklentin fazlayken mutlu olman çok zor. Bence beklentilerini düşür. Namus algını gözden geçir. Şuan kimseyle öpüşmediğin için kendini çok özel hissediyorsun muhtemelen. Bu düşüncelerle çok kıskanç yapılı bir erkek bulabilirsin anca. Bırak erkekle yan yana oturmayı gözgöze gelmen bile kavga sebebi olabilir. Hayata biraz daha esnek yaklaşmanı öneriyorum. Sonra bazı şeyler içinde kalır. Birden patlarsın.

Ooooooo
Namus bacak arasında ya da öpüşmekde değil, kalpte kalpte..
Öpüşsün öpüşmesin hiç önemli değil sana dürüst olsun adam gibi adam olsun yeter..
Hiç sevgilin olmadığı için tecrübesizlikten böyle bir kaygın var zanımca

bence bu takıntından kurtul, sananeki adam senden önce ne yapmış, sapıklık ahlaksızlık boyutunda bişey yapmadıysa seni ilgilendirmemeli senden öncesi
bana düşüncen biraz çocukca ve fazla romantik geldi, istediğin gibi birini bulma ihtimalin var bence ama düşük bir ihtimal
kusura bakmada daha olmayan sevgilini daraltacak biri gibisin

Denginizi istemekte haklisiniz. Ama daha rahat olun. Bir de birseyler yaşamış insanlari da yaftalamak doğru değil. Sonucta aşkla sevgiyle saf düşüncelerle hareket edip anı yasayabilir insanlar. Sonra da işler yolunda gitmez falan. Dozunu ayarlamak da size bağlı tabi.

Ama insanin da niyeti geçmişi kalbi iyi olunca karşısında da böyle bir erkek bekler işte. Bulabilir mi peki? Orası meçhul.

Benim şu anki erkek arkadaşım ilk ve son olacak inşallah. Sorunlar olsa da bu böyle hala şu an. Ben onun ilki değilim ama önemli değil pek. Bu şekilde bir kız bulmak zorken erkek nereden bulacaksın?

Ayni durumda sayilabiliriz ama ayni dusuncelerde degilim ne yazik ki. Kismet anlayisinda biriyim bi gun onunla karsilacagim.O ana dek de asla evlenmem dusuncelerine devam edecegim.:) ortalama 25-28 arasi evlensem mustakbel esim ortalama 30- 35 yasina kadar olabilir ki bu yasta insanin illa ki yasanmisliklari olur bunu inkar edemem. Ama onemli olan evlenmis olmak.Yani beraber bir hayat kurmak.Herkes ilk tanidigi insanla evlenmiyor yaparim.ederim desem de cok utopik oldugunu biliyorum.Gecmisi kurcalamanin huzur getirdigini hic duymadim.

sizin arzunuz bunu istiyebilirsiniz ama öyle birisini bulursun.sonradan adam açılır derki vay be ben daha önce nerelerdeymiş yahu der kendini salıverir.sizden sonra öpmediği kalmaz artık :) o yüzden hayırlısını dileyin adam olsun önceden yaşamışlıkları olsa bile sizden sonrasını önemseyin

Hiç birşey yaşamamış erkek hatta öpüşmemiş erkeğin evlendikten sonra cinsel anlamda çok büyük sorunları doğurması ihtimali de var. Bu da hiç azımsanacak birşey değil. Kadınlara da evlenene kadar herşey iğrenç tü kaka, evlendikten sonra hooop herşey doğal. Sonra cinsellikte problemler, bilmezlikler...Farklı açılardan da bakın bence.

Nasil yani sirf evlilikten sonra cinsel problemler yasanmasin diye erkeğin bu tur ilişkiler yasamasini normal mi karsilayalim diyorsunuz.

aynı şeyi yazacaktım. hiçbir şey yaşamayan erkekte yaşanmamışlığın ve merakın etkisiyle birde çok genç evlenmişse direkt gözü dışarı kayabiliyor. böyle olaylarda olmuyor değil. en güzeli hayırlısı demeli

Nasil yani sirf evlilikten sonra cinsel problemler yasanmasin diye erkeğin bu tur ilişkiler yasamasini normal mi karsilayalim diyorsunuz.
Artılarını eksilerini tartıp hangisini tercih eder diye baksın diyorum. Senelerce süren cinsel problemlerin insanları ne hale getirebileceğini gözardıbetmemek lazım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…