hiç öpüşmemiş erkek

Tabiki kendi isteklerine göre bir şeyler yaşamamış erkekler de var ama mesela hiç öpüşmemiş bir erkek zor bulunur bence burada.Çünkü 20 yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış olsa bile erkekler bu tür tecrübeleri bir şekilde yaşıyorlar.Tabi ben sadece evleneceğim kadınla yakınlaşırım diyen erkek var mıdır,vardır.Ama gerçekten çok az onların sayısı.Bence bu yüzden bu ilişki yaşama kriterlerini daha bulunabilir düzeylere çekmelisin.

Öncelikle biz bayanlar olarak bunu normal görmeye baslamissak erkekler ne yapsa haklilar.
erkeğin önemli olan geçmişi değil. o kişiyle beraberken yapmaması,sadık olması. aynı şey kadın içinde geçerli. ha demiyorum,çapkın olsun düzinelrce kızla olmak için beraber olsun geçmişinde,, no problem..
bu değil olay
,
benim demek istediğim sevmiştir beraberlik yaşamıştırr,öpmüştür sevdiğini.. bu evet gayet normal. her 2 cins içinde evet normal

Bu insanin karakteriyle ilgili kimisi duygusal olarak bu yasanmisliklari normal kabul eder kimisi ise kaldiramaz. Rabbim dagina gore kar verirmiş. Bunu kaldiramayacak kardeşlerime kaldıramayacaklari yukler vermesin Rabbim.

Öyle erkek sayısı az. ayrıca önemli olan geçmişi değil sana bakış açısı. Bnim eski erkek arkadaşım ilk defa bni opmustu bu beni tabi mutlu etmişti ama bnim daha önce Sevgililerim olmuştu o bunu sorun etmedi onun ilki olmaksa beni çok mutlu etti evet ama sonuç olarak 3 yılın sonunda anlasamadık ayrıldık şimdi çok çapkın birine dönüşmüş bni unuttuğuna da eminim. Geçmişi değil beraber kuracağiniz gelecek önemli olan. Ki erkeklerin %1 ı bile dediğin kategoriye girmez 20 yaş üstünde. İnsanlar sevcek sevilcek seviscek. Demiyorum ki Playboy olsun ama herkesin ilişkisi olmuştur ve bu sorun olmamalı böyle kategorize edersen yalnız kalırsın.
Birazcık aşın şu kafayi

hiç öpüşmediğini söyleyen erkek bulsan da , doğru söyleyip söylemediğini değil sen, adli tıp bile anlayamaz. o yüzden kafana takmamanı öneririm.

''Daha once sevgilisi olmamis erkegin evlenince gozu acilir, esini aldatir...

Daha once sevgilisi olduysa kirlenmistir, pasaklidir.

Bakire kiz bekaretini koruduysa kimbilir ne haltlar yemistir...

Bakire degilse onune gelenle yatmistir.''

İnsanlar tercihlerine uymayanlari etikeleyerek kendi isteklerini dogru gosterme egiliminde...

Oysa herkes kendinden sorumlu.

Dogru, yanlis ya da sacma herkes diledigini aramakta ozgur.

Yani hic opusmemis, sevgilisi olmamis erkek sorunludur ille de esini aldatacaktir diye bir sey yok.

On tane sevgilisi olan adam icin de gecerli ihanet ihtimali eger adam doyumsuzsa...

Bulursunuz ya da bulamazsiniz, istediginiz buysa bu sizin dogrunuz ve tercihinizdir...

Kavusmaniz dilegiyle...

Kızlar siz olayı çok farklı yere çekmişsiniz..
Siz öpüşmüşsünüz yada birşeyler yaşamışsınız diye bilinç altınızda hemen savunmaya geçmişsiniz..
Yok namus orda değil yok öpüşsün senden öncesi ilgilendirmez vs vs..
Ne münasebet yani neden ilgilendirmiyormuş..
Kızın hayat görüşü farklı belliki sizinki farklı kurtul bu düşünceden yoksa mutlu olamazsın demek nekadar doğru...

Konu sahibi tertemiz bir genç kızsın dengini istemek en doğal hakkın..
Ve aşk herşey değildir emin ol karşına senin gibi biri çıkmazsa zaten bağlanamazsın miden kaldırmaz..
Dediğin kriterde erkek bulmak zor olabilir ama imkansız değil bununda bir çok örneği var..
Umarım senin düşüncendeki kızlar fazlalaşır da erkeklerde şu ''erkeğin tecrübelisi makbuldur.. erkektir yapar'' düşüncesinden kurtulurda kendini eşlerine saklamayı becerebilirler..

o değil de ben genelleme yapmayan kadın arıyorum, bulursam tebrik edip öpecem ama onu bulmak öpüşmemiş erkek bulmaktan daha zor sanırım..

Beni opebilirsiniz...

Kindimizi eşimize saklamak gibi bir düşüncemiz olmadığından becerememiş olabilir miyiz acaba? En başta söylediğiniz şeylere zıt şeyler yazmışsınız sonda.
Dediğiniz gibi herkesin hayat görüşü farklı. Siz ya da konu sahibi evlenmeden cinselliğe hatta öpüşmeye karşısınızdır yaşamazsınız. Benim içinse cinsellik tabu değildir sevdiğim insanla sevişmek öpüşmek yanlış gelmez, yaşarım. Bu ne bana sizi yargılama hakkı verir ne de size beni yargılama hakkı. Bu erkektir yapar düşüncesi değil. İnsanım, istiyorum yaparım düşüncesi. Bilmem anlatabildim mi?

Benim geçmişim nasıl eşimi ilgilendirmezse onun ki de beni ilgilendirmez. Benim görüşüm bu. Sizinkinden farklı olması çok doğal çünkü farklı ortamlarda yetişmiş farklı birer bireyiz.

Hiç sevgilisi olmamış, öpüşmemiş, sevişmemiş bir adam eşini aldatırmı bilmem. Sevişmiş adam da yapabilir sevişmemiş olan da. Hatta ve hatta sevişmemiş kadın da eşini aldatabilir sevişmiş olan da. Bunun bir kanunu kuralı yok malesef.

Ama cinsellik yaşamamış bir erkek ya da kadın evlenince cinsel sorunlar yaşayacağı aşikar. Vajinismu, erken boşalma, sertleşme problemleri en hafif olarak kadın için cinsellikten zevk almama olayları yaşanacaktır muhakkak ilk yıllarda. Kendi cinselliğini tanımamış bir bireyin yaşadığı şeyden zevk almaya başlaması, keşfetmesi çok zaman alan bir şey. Zamanla düzelebilecek şeyler ama aynı zamanda aradaki ilişkiyi ve evliliği bu süreçte çok yıpratan bir durum. Yani öyle elime erkek eli değmedi evleneyim de orgazmlardan orgazm beğeneyim gibi bir durum söz konusu değil malesef. Arkadaşlar cinsel sorun olarak bunlardan bahsetmişler yanılmıyorsam.

Biz de mantik evliliği yapsin demiyoruz. sevmeden birşeyler hissetmeden omur mu geçer. İkisini bir arada bulmak imkansiz mi demek istiyorsunuz.

Bu düşünce yapısıyla dul insanlar da bekarlarla evlenmemeli.
Biraz artık gelenek öncesi düzeyden evrensel ahlak ilkelerine geçebilsek.
Evrensel ahlak ilkeleri bu kadar yanlış anlaşılamazdı diyorum ve yazdıklarınızı okurken şok geçiriyorum.
Bu düşünce yapısı dediğiniz şey düşünce özgürlüğü kapsamına giriyor. Ben öpüşmedim, öpüşmeyen erkek istiyorum cümlesi kişisel tercih belirtir.
Öpüşmeyen kızlar, öpüşmeyen erkeklerle evlenmelidir cümlesi genelleme yapar, insanları kategorize eder, etiketler ve evrsel ahlak ilkelerine karşı çıkar.

inanın anlamıyorum. öpmek öpüşmek ya bahsedilen. bu bile anormal bir şey olarak görülüyor demek.
Ben yine tekrar ediyorum söylediğimi. Allah dagina gore kar verirmiş kimisi bunu kaldirir kimisi kaldiramaz kaldiramayacak olanlara Rabbim gonlundekini nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…