- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
. gerçekten çok güzel bir şekilde düşüncelerimizi paylaşıyoruz. hakaret etmeden tartışmadan. farklı düşünceler böyle seviye yerlere inmeden konuşabiliyormuş. ben bundan memnunum açıkçasıMune gelecek,hepimizi öpecek.Evli bekar herkes namusundan olacakGelin ata binmiş,iş işten geçmiş olacak.
tavsannn, günümüz konjonktüründe muhafazakar mantalitedeki bazı statükocu arkadaşlar, toplumun genelgeçer ahlaki değerlerini baz alarak, bu de facto kurallara uymayı reddeden kişileri ötekileştirme çabası içindeler.allahtan acik evlilik ve hedonizm mi ne zimbirtiysa onlari biliyorsunuz.cok sukur uc lafinizdan birinde kullaniyorsunuz ve bilmeyen insan sizi baya kulturlu falan saniyor.
Bayram bayram içki mi içtin dostum sen?Cinsellikten zevk almak için Evlilik te yapabilirsiniz....
Gercekten ne ictiniz lutfen bana da verin...sadakat toplum kuralı değildir
ama sadakatsizlik yapmış birine saldırmak vurun kahpeye demek bir toplum kuralıdır , öyle mi öyle
sizin toplum kuraliniz o sanirim. ya da aynı toplumun insani degiliz. bugune kadar sadakatsizlik yapmış birine saldirmadim. nesadakat toplum kuralı değildir
ama sadakatsizlik yapmış birine saldırmak vurun kahpeye demek bir toplum kuralıdır , öyle mi öyle
kültür fışkırıyorr heyt yavrum bee..tavsannn, günümüz konjonktüründe muhafazakar mantalitedeki bazı statükocu arkadaşlar, toplumun genelgeçer ahlaki değerlerini baz alarak, bu de facto kurallara uymayı reddeden kişileri ötekileştirme çabası içindeler.
Öeh kendimden soğudumNasıl, yeterince kültürlü oldum mu
Kendimi durduramıyorum bb. Yazmayayım diyorum yine yazıyorum. Nolcak benim bu halim. Hakaret yok kavga yok. Mune gelmesin.Mune gelecek,hepimizi öpecek.Evli bekar herkes namusundan olacakGelin ata binmiş,iş işten geçmiş olacak.
Efem bu totaliter yapıdaki zihniyet, ekseriyetle toplum mühendisliğine soyunarak toplumu oluşturan bireylerin özel hayatına müdahale etmekte bir beis görmemekte, bilakis kendilerinde bunu hak olarak görmektedirler.sizin toplum kuraliniz o sanirim. ya da aynı toplumun insani degiliz. bugune kadar sadakatsizlik yapmış birine saldirmadim. ne
kültür fışkırıyorr heyt yavrum bee..
aferin aferin boyle devam bak nasil elit gozukuyoruz boyle
Senin yetiştirdiğin çocuklar feyzanınkinin ahlakını bozacak.Bu konu ne şehvet yaptı bekocam uyuyor uyandırayım da şehvetimizi dizginlemiyelim yalnız biz evlenmeden de dizginlemiyorduk ne olacak şimdi
Açık evlilik diye birsey Amerikada var Ütopya falan degil....Arastirabilirsin.....Ayrıca bundan 100 yıl önce gelenlere bunlar anlatilsydi onlarda ütopya derlerdi, hatta 100 yıla degil 50 yıl öncekilere söylesek onlar da öyle derdi
İstenmediğim yerde duracak değilim tımammısevisenler ciksin litfen terbiyem bozuldu
Efem bu totaliter yapıdaki zihniyet, ekseriyetle toplum mühendisliğine soyunarak toplumu oluşturan bireylerin özel hayatına müdahale etmekte bir beis görmemekte, bilakis kendilerinde bunu hak olarak görmektedirler.
Bu bağlamda, geçerliliği kişiden kişiye değişmekte olan ahlak kuralları kapsamında toplumsal yaşayışı şekillendirmeye çalışmaktadırlar.
Sözgelimi bu konunun irdelendiği bu başlıkta, hedonizmin karşısına totaliterizmin konulduğunu görüyoruz. Öyle ki, toplumun git gide zevk ve sefahat içinde yaşayacağından endişelenen kişi, bireysel özgürlükleri ortadan kaldırıp tektipleştirilmiş bir toplum yaratma arzusu içinde olduğunu gizlememektedir.
Allahım bu kadar afili kelime kullandım kesin haklıyım!
nasil gideceksin oyle sevişik sevişik sokaklarda yuruceksin toplum buna hazir degiilİstenmediğim yerde duracak değilim tımammı
Anneme gidicem zaten, dün akşamki sevilmemi babama anlatmadım henüz. Geç kalmadan anlatayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?