• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

peki diyorum,sevdiğin seni öptü..
kirlendinmi peki. bir anda kaldın.
ben temiz değilim dermisin knu başlığındaki gibi
Neden kirli temiz kelimelerine takıldı ben onu ülkemizde genelde birseyler yasayan yasamayan seklinde kullanılan kelimeler olarak kullandım sonucta gavur ülkesi degiliz herkes herkesle yatmıyor hala evlilikten önce temkinli davranan insanlarımız kalmalı ben hatalı mıyım utanmasa bazıları sen de git yap diye ayıplayacak

Kirli temiz olayını namussuzluk olarak algılamayın. Sonucta ben ayıla bayıla öperken o zaten tecrübeli olacak belki de önceki öptügü kızları hatırlayacak yani bu istegimin neresi kötü ki anlamadım sanırım siz yasadıgınız icin boyle diyorsunuz burdaki herkes ya opustu ya evli o yuzden takmıyor olabilirsiniz kimse beni anlamıyor zatenn
farkindaysan ben senin istegin hakkinda hic fikir yurutmedim. hayat senin hayatin, oyle tercih edersen oyle yasarsin. bunu kimsenin elestirmeye hakki olamaz zaten. ben opusmus insanlari "kirli" diye etiketlemeni kabul etmiyorum. bunu belirtmek istedim ama anlasilamadim.

Neden kirli temiz kelimelerine takıldı ben onu ülkemizde genelde birseyler yasayan yasamayan seklinde kullanılan kelimeler olarak kullandım sonucta gavur ülkesi degiliz herkes herkesle yatmıyor hala evlilikten önce temkinli davranan insanlarımız kalmalı ben hatalı mıyım utanmasa bazıları sen de git yap diye ayıplayacak
bak benden çok küçüksün. ,bu kelimeler hemcinslerimize karalıyor.
benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye.
bak mesajına.
kimse kimseyi ayıplamasın. konundaki ana nokta bu.
diyoruz kendimizden küçüklere lütfen siz yapmayın bunu. bakın güneydoğuda hala kızım kirlendi biriyle öpüştü diye aileler kızlarını öldürüyor. bizler bunları demeyelim hiç olmazsa.

farkindaysan ben senin istegin hakkinda hic fikir yurutmedim. hayat senin hayatin, oyle tercih edersen oyle yasarsin. bunu kimsenin elestirmeye hakki olamaz zaten. ben opusmus insanlari "kirli" diye etiketlemeni kabul etmiyorum. bunu belirtmek istedim ama anlasilamadim.
Herkes bunu vurgulamaya çalıştı ama karşıt fikirdeki kimse de çıkıp "evet bu noktada haklısını" diyemedi.

Tabi ki sonraki yaptıkları da önemli ama işte ben öncekileri de takıyorum kafaya. Siz konumu saptırıyorsunuz ben size opmeyin etmeyin demiyorum kimsenin hayatına karısmıyorum pissiniz de demiyorum ben diyorum ki ben kendimi saklamısım, ben de kendini saklamıs ilk olacak birini isterim diyorum.

Kirli-temiz lafina neden takiliyor bazilarimiz biliyor musunuz? Kucucuk bir ornekle aciklayayim...
Mutluluk filmini izleyen ya da romanini okuyan vardir aranizda, orda tecavuze ugradigi icin oldurulmesine karar verilen Meryem e uvey annesi tek bir kelimeyle aciklama yapar "sen kirlisin Meryem!"
Bu zihniyetin sonucu budur iste...
Sizin bu eline karsi cinsin eli degen kirlidir anlayisiniz yuzunden binlerce yildir kadinlar ölüyor bu toplumda. O yuzden igreniyorum, kirli, kirlenmis, temiz laflarindan!

ooooo. yok anlaşamıyacapız. sizlere iyi forumlar. ben kaçaar konudan.
herkese yaftalanma
Kirli-temiz lafina neden takiliyor bazilarimiz biliyor musunuz? Kucucuk bir ornekle aciklayayim...
Mutluluk filmini izleyen ya da romanini okuyan vardir aranizda, orda tecavuze ugradigi icin oldurulmesine karar verilen Meryem e uvey annesi tek bir kelimeyle aciklama yapar "sen kirlisin Meryem!"
Bu zihniyetin sonucu budur iste...
Sizin bu eline karsi cinsin eli degen kirlidir anlayisiniz yuzunden binlerce yildir kadinlar ölüyor bu toplumda. O yuzden igreniyorum, kirli, kirlenmis, temiz laflarindan!
keşke filmlerde olsa. daha yeni kirlendi artık temiz değil diye bir genç kız amca çocukları tarafından öldü,rüldü

bak benden çok küçüksün. ,bu kelimeler hemcinslerimize karalıyor.
benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye.
bak mesajına.
kimse kimseyi ayıplamasın. konundaki ana nokta bu.
diyoruz kendimizden küçüklere lütfen siz yapmayın bunu. bakın güneydoğuda hala kızım kirlendi biriyle öpüştü diye aileler kızlarını öldürüyor. bizler bunları demeyelim hiç olmazsa.
Tamam bu cümlede problem ne temiz kelimesi mi? Ben size namussuz demedim sonucta evet ben birsey yasamadım bilmiyorum benim gibi birini hep istiyorum gecmiste birseyler olan ne bileyim o tadı bende degil baskasında alan bunu düsününce ben üzülüyorum kabullenemiyorum ben size bisey mi dedim ben de birini bulup öpüp evlenemeyebilirim normaldir ama o zaman evet sorun etmezdim derdim ya ben de yasadım zaten diye takılmazdım ama suan icin ben evlilik amacıyla birini istiyorum suanda. Kimse ayrılmak icin sevgili bulmaz

Tamam bu cümlede problem ne temiz kelimesi mi? Ben size namussuz demedim sonucta evet ben birsey yasamadım bilmiyorum benim gibi birini hep istiyorum gecmiste birseyler olan ne bileyim o tadı bende degil baskasında alan bunu düsününce ben üzülüyorum kabullenemiyorum ben size bisey mi dedim ben de birini bulup öpüp evlenemeyebilirim normaldir ama o zaman evet sorun etmezdim derdim ya ben de yasadım zaten diye takılmazdım ama suan icin ben evlilik amacıyla birini istiyorum suanda. Kimse ayrılmak icin sevgili bulmaz

Siz ısrarla bu kadar insanın dediğini anlamıyorsunuz.
Bir paragraf açıklama yapmışsınız, hiçbiri alıntıladığınız mesajla alakalı değil. Bu insanların tek dediği nokta sizin, sizin düşüncenizi paylaşan herkesi temiz, kalan herkesi kirli ilan etmeniz.
Bir şey yaşarsınız yaşamazsınız, istediğiniz gibi bir erkeği tercih edersiniz, bunlar sizin bileceğiniz iş.
Ancak sizin bir şey yaşamamayı tercih etmeniz, yaşayanları istediğiniz gibi yaftalama hakkı vermez.
Durum bu kadar basit.

Asıl derdimden sapıp tek kelimeye takılıyorsanız sizden tavsiye falan da istemiyorum. Artık insanları cinsellik yaşayan yaşamayan diye ayıranı dövecekler. Hepsi birdir tabi sokaklarda da sevişebiliriz biz batı ülkesiyiz medeniyet bu. Ha yatanı keselim kafir de demedim ki ben burda kendi sorunumu acıkladım ne dini yönden sizi yargıladım ne de size yönelik bir şey dedim

Tabi ki sonraki yaptıkları da önemli ama işte ben öncekileri de takıyorum kafaya. Siz konumu saptırıyorsunuz ben size opmeyin etmeyin demiyorum kimsenin hayatına karısmıyorum pissiniz de demiyorum ben diyorum ki ben kendimi saklamısım, ben de kendini saklamıs ilk olacak birini isterim diyorum.

İstersin tabii ki, umarim da bulursun...

Buldugunda ise bu kriterinin bazi şeylerin yaninda çok önemsiz olduğunu da anlayacaksin..

Siz ısrarla bu kadar insanın dediğini anlamıyorsunuz.
Bir paragraf açıklama yapmışsınız, hiçbiri alıntıladığınız mesajla alakalı değil. Bu insanların tek dediği nokta sizin, sizin düşüncenizi paylaşan herkesi temiz, kalan herkesi kirli ilan etmeniz.
Bir şey yaşarsınız yaşamazsınız, istediğiniz gibi bir erkeği tercih edersiniz, bunlar sizin bileceğiniz iş.
Ancak sizin bir şey yaşamamayı tercih etmeniz, yaşayanları istediğiniz gibi yaftalama hakkı vermez.
Durum bu kadar basit.
Ben deminden beri diyorum ben size yönelik birsey demedim herkes kendi hayatını yasar ben kendi sorunumu soruyorum size oradan o kelimeyi cıkar her sorun cözülecekse. Ben millete laf etmiyorum ben ilksem o da ilk olsun istiyorum o kadar basit kim ne yapmıs ben ilgilenmiyorum benim gibi düsünmeyen insan cok zaten kimse kimse gibi düsünemez

senin kararın tabı ki böyle birini bekleyebilirsin Allah da sana senin gibi tertemiz bi erkek yazmıştır inşallah ama sonrasıda adam başka heveslere aldanrsa kirlendi diye boşar mısın kocanı ayrıca kirli deiğiniz ınsanlar sıfatına ancak bu işi parayla yada başka çıkarlarla ilişki yaşayanlara yakıştırabilirim. kadın ya da erkek farketmez .
sevdıgı ınsanın elını tutmak ya da onu öpmek kir değil bi onurdur bence gercek sevgıyı bulabılenlere...

Hala canhıraş bir şekilde savunma modundasın baydın yani.
Biz konu sahibine, yaftalayanlara yazıyoruz sense her şeye atlıyorsun.
Aynı şeyleri yazıyorum evet daha kaç kere yazmam gerek anlaşılması için?
Evrensel olgu diye bahsettiğim öpüşmek sevişmek bunun normal olması olabilir mi hiç? Kendi düşüncemi evrensel olgu diye sunacak halim yok. Hala kendi kendine bi
düşüncelere girip benimmiş gibi anlattıkça anlatıyorsun.
Baydın, atlıyorsun ne biçim kelimeler bunlar? Neyse gereksizmiş zaten sizinle konuşmaya çalışmak.

Back
X