• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

aynı şeyi yazacaktım. hiçbir şey yaşamayan erkekte yaşanmamışlığın ve merakın etkisiyle birde çok genç evlenmişse direkt gözü dışarı kayabiliyor. böyle olaylarda olmuyor değil. en güzeli hayırlısı demeli

aynen dediğiniz gibi ve ben bütün yorumları okudum.arkadaş istemiş gönlündekini iyi hoşta,hoşta bu temiz lafına bende takıldım...şimdi kafam karıştı.:KK64:ben yıllar önce nişanlımdan ayrıldım.nişanlımla herkesin yaptığı veya olması gerektiği gibi sinemaya gezmelere gittim.elele oldum yanyana oldum.çünkü evlencegim insandı.hayaller kurdum hazırlıklar yaptım ve sonuç ayrıldım.

şimdi ben bu temiz veya kirli diyen arkadaşlara soruyorum.ben kirlendim mi? yıllarca kirli kirli mi yaşıyorum.ne yapmam lazım temiz olmak için kırklanmam mı? yedi camiden su alıp içmem mi gerek ?

allah aşkına bu nasıl laftır böyle:KK57:

arkadaş o dediği bakiri buldu tertemiz öpülmemiş oh mis,nişanlandılar elele kolkolalar ama bir şey oldu ayrıldılar.eee o zaman bu arkadaş kirlendimi? bu nasıl olucak

bence kimse büyük büyük beylik laflar etmesin herkes hayattan neler istiyor da olmuyor.herkesin istedigi olsa dünya güllük gülistanlık olurdu.hayat bizi alır bir yerden bir yere öyle bir vurur ki ne oldum der kalırız.

arkadaş inşallah istediğini bulur.ama o istediği kişi sen bakiresin diye ona madalya takıp tahta oturtmayacak bunu kim yapmışta o yapıcak ...

bu tarz durumlarda hayırlısı istemek gerekir. sen istersin ama kaderini bilemezsin ya dul biri olucak sa ya sen dul kalıcaksan ve ikinci eşine kirlimi gidiceksin bumudur ?

mesela adamın hayatı çapkınlık geçer birine tutulur kalır bir daha gözünün ucuyla kiseye bakmaz,adam bakirdir ama hanımı ben bakire aldım deyip üzerine titremezde burnundan gelir.herşey olabilir hayatta o yüzden konuşurken yada yazarken hepimizin dkkatli olması gerekir bugün kınadığımız bir şey yarın başımıza gelir bize olmasa bile çoluğumuza çocuğumuzun başına gelir.

heleki namus şurdadır burdadırları bıkalım herkes kendi hayatının doğrularını yaşar ne sen benim nede ben senin hayatını yetiştiğimiz aileyi çevreyi bilemeyiz.bu tarz durumları yadırgamam gerek herkes hesap vericek ama sana bana değil hesabın yeri belli,

öyle ben temizim senin sevgilin var kimbilir neler ettin kirlendin lafları çok garip ve yakışıksız.herkes sevdiğiyle evlenmek yuva kurmak ister.yaşamda önümüze geleceğe akar gider geçmişe değil,dedigim gibi ben nişandan ayrıldım benim karşıma dulmu çıkıcak bekarmı bilmiyorum bilidigim ve istediğim tek şey şu ki...adam gibi olsun öyle sözde değil özde adam sevsin yuvasına sahipçıksın gözü dışarda olmasın...

aynen dedginiz gibi ve ben bütün yorumları okudum.arkadaş istemiş gönlündekini iyi hoşta,hoşta bu temiz lafına bende takıldım...şimdi kafam karıştı.:KK64:ben yıllar önce nişanlımdan ayrıldım.nişanlımla herkesin yaptığı veya olması gerektiği gibi sinemaya gezmelere gittim.elele oldum yanyana oldum.çünkü evlencegim insandı.hayaller kurdum hazırlıklar yaptım ve sonuç ayrıldım.

şimdi ben bu temiz veya kirli diyen arkadaşlara soruyorum.ben kirlendim mi? yıllarca kirli kirli mi yaşıyorum.ne yapmam lazım temiz olmak için kırklanmam mı? yedi camiden su alıp içmem mi gerek ?

allah aşkına bu nasıl laftır böyle:KK57:

arkadaş o dediği bakiri buldu tertemiz öpülmemiş oh mis,nişanlandılar elele kolkolalar ama bir şey oldu ayrıldılar.eee o zaman bu arkadaş kirlendimi? bu nasıl olucak

bence kimse büyük büyük beylik laflar etmesin herkes hayattan neler istiyor da olmuyor.herkesin istedigi olsa dünya güllük gülistanlık olurdu.hayat bizi alır bir yerden bir yere öyle bir vurur ki ne oldum der kalırız.

arkadaş inşallah istediğini bulur.ama o istediği kişi sen bakiresin diye ona madalya takıp tahta oturtmayacak bunu kim yapmışta o yapıcak ...

bu tarz durumlarda hayırlısı istemek gerekir. sen istersin ama kaderini bilemezsin ya dul biri olucak sa ya sen dul kalıcaksan ve ikinci eşine kirlimi gidiceksin bumudur ?

mesela adamın hayatı çapkınlık geçer birine tutulur kalır bir daha gözünün ucuyla kiseye bakmaz,adam bakirdir ama hanımı ben bakire aldım deyip üzerine titremezde burnundan gelir.herşey olabilir hayatta o yüzden konuşurken yada yazarken hepimizin dkkatli olması gerekir bugün kınadığımız bir şey yarın başımıza gelir bize olmasa bile çoluğumuza çocuğumuzun başına gelir.

heleki namus şurdadır burdadırları bıkalım herkes kendi hayatının doğrularını yaşar ne sen benim nede ben senin hayatını yetiştiğimiz aileyi çevreyi bilemeyiz.bu tarz durumları yadırgamam gerek herkes hesap vericek ama sana bana değil hesabın yeri belli,

öyle ben temizim senin sevgilin var kimbilir neler ettin kirlendin lafları çok garip ve yakışıksız.herkes sevdiğiyle evlenmek yuva kurmak ister.yaşamda önümüze geleceğe akar gider geçmişe değil,dedigim gibi ben nişandan ayrıldım benim karşıma dulmu çıkıcak bekarmı bilmiyorum bilidigim ve istediğim tek şey şu ki...adam gibi olsun öyle sözde değil özde adam sevsin yuvasına sahipçıksın gözü dışarda olmasın...

Namus bacak arasında degil beyinde veya kalpte diyen arkadaşlara söylüyorum, İlişkiye girmeyi zaten bacak aranızın isteğiyle degil, beyin ve kalbin onayı ile yapıyoruZ.....Yani sonuç olarak belki ilişkiye giren yer bacak aranız ama ona onay veren kalp ve beyniniz....Beyin ve kalp izin vermezse ilişki olmaz zaten....Bakire olmayan biri benim namusum beynimde diyemez çünkü beyninin izniyle zaten ilişkiye girmistir....

Ha birde kirlilik temizlik insanların anlayışına ve hayat tarzına göre degisiklik arz eden bir kavramdır...Kimine göre bakire kız temizdir...Kimine göre 20 den fazla sayıda ilişkiye girmisse kirlidir, kimine göre 50 den fazla ise, kimisi için ise 5 yıldan fazla sure yasamissa kirlidir....Kirlilik gorecelidir....herkese değişir....Ama su var ki hiçkimse hala bakire ve kimseyle opusmemis birine kirli diyemez....Bu ayri tabi....Allah herkesin gönlüne göre versin....Hiç opusmemis kızlar olduğu gibi hiç opusmemis erkekler de var merak etmeyin...

Tdk dan alintidir, namus:

1. isim Bir toplum içinde ahlak kurallarına ve toplumsal değerlere bağlılık, iffet.

2. Dürüstlük, doğruluk

Yani namus=cinsel deneyim değildir. Namus=ahlaki degerlere baglilik, durustluk, dogruluktur.
Eger cinsellik=ahlaksizliksa o zaman namus bacak arasindadir diyebilirsiniz. Ama bunu derken yine dikkat edin, bacak araniza istem disi bir mudahale halinde (taciz tecavuz gibi) yine namusunuzu kaybetmis olursunuz bu nedendir ki geri kalmis toplumlarda kadinlar tecavüze ugradiklari icin oldurulurler.
Evet namus beyindedir, hayati boyunca bir kez bir cocuga dokunmamis bile olsa cocuklari cinsel obje olarak dusleyen biri namussuzdur mesela. Ille hayata gecmesi gerekmez namussuzlugun bilmem anlatabildim mi

I
ben seven asik olan bi adam icin iliskiye girdi diye zaafina yenik dusmus demem.ayni sey bi kadin icinde gecerli.
Evet seni seven ve sana aşık olan diyorsun ama senden önce de o kızları sevmiş o kızlara aşik olmus...o geçmişteki 5-6.kızla guzel oldukları için beraber olmus gelecekte de böyle guzel kızlar denk gelirse yine birlikte olmayacağı ne malum, Çünkü sen. Onun sevmiş olduğu 7. Kisisin....Dünyanın beşeri kanunlarinda bile sabıkalı olan kişiye daha az tolerans gösterilir......daha önce 6.tane kız ile güzelliklerinden dolayı beraber olmus, 6 defa nefsine yenik düşmüş o kızlarla beraberlik yaşamış...Senle evlendikten sonra karşısına yine guzel bir kız çıkarsa nefsine yenik düşmeyecegi ne mum......hoş, bugüne kadar hiç kızla ilsikiye girmemiş olanının da nefsine yenik düşüp dusmeyeceginin garantisini kimse veremez, ama ilkinin sabikalri olduğu için daha fazla şüphe uyandırır....altta yatan psikolojik neden bu ...

Ayrıca opusmemeyi bilmemek o kadar büyük bi sorun degil ki, Opusmeyi bilmiyorsa bile evlendigi zaman birkaç kez opuse opuse öğrenir :)))) ıngilizce eğitimi degil ki bu iki yilda anca öğrensin.....Opusmeyi bilmemeyi cok büyük sorunmus gibi gösteriyorsunuz da.....bilmesin ne olacak ki birkaç denemeden sonra adam öpücük ustasi olur :))))
Ama iki tarafta bilmeyince....ne bileyim yani oyle iste:KK53:

Tdk dan alintidir, namus:

1. isim Bir toplum içinde ahlak kurallarına ve toplumsal değerlere bağlılık, iffet.

2. Dürüstlük, doğruluk

Yani namus=cinsel deneyim değildir. Namus=ahlaki degerlere baglilik, durustluk, dogruluktur.
Eger cinsellik=ahlaksizliksa o zaman namus bacak arasindadir diyebilirsiniz. Ama bunu derken yine dikkat edin, bacak araniza istem disi bir mu
Arkadasim hoş tdk dan örnek vermişsiniz ama toplumun benimsemiş olduğu namus kavramı cinsellik ile ilgili, "bugüne kadar namusumu korudum" diyen bakire bir kız veya bakir bir erkeğin bahsetmiş olduğu şey cinselliktir.....bazı kavramlar toplumda yer edindiği için daha dar anlamlarda da kullanılır....

:KK53: Sokakta beyfendi, mutfakta aşçı olacak erkek dediğin:KK14:
Yaa chori valla bir süre oldu öpüşmeyeli, bu başlık iyi gelmedi bana:oops:

Sokakta beyfendi, mutfakta asci...... onun devami da varda simdi terbiyesiz ahlaksiz chori olmayayim diye susuyorum :KK53:
Senin yine bi suredir olmamis benim kendimi bildim bileli olmadi ama burda bilmislik tasliyorum bosveeer :KK53:

Hic opusmemis, temiz biri ne demektir? Opusen yada iliski yasayan kirli mi oluyor? Ben bosandim bu ikinci esim hangi kategorideyim diye bir düşündüm:-) opusmemis vs degil seni tanidiktan sonra seni sadece seni sevenini bul sen.. gerisi yalan.

Namus bacak arasında degil beyinde veya kalpte diyen arkadaşlara söylüyorum, İlişkiye girmeyi zaten bacak aranızın isteğiyle degil, beyin ve kalbin onayı ile yapıyoruZ.....Yani sonuç olarak belki ilişkiye giren yer bacak aranız ama ona onay veren kalp ve beyniniz....Beyin ve kalp izin vermezse ilişki olmaz zaten....Bakire olmayan biri benim namusum beynimde diyemez çünkü beyninin izniyle zaten ilişkiye girmistir....

Ha birde kirlilik temizlik insanların anlayışına ve hayat tarzına göre degisiklik arz eden bir kavramdır...Kimine göre bakire kız temizdir...Kimine göre 20 den fazla sayıda ilişkiye girmisse kirlidir, kimine göre 50 den fazla ise, kimisi için ise 5 yıldan fazla sure yasamissa kirlidir....Kirlilik gorecelidir....herkese değişir....Ama su var ki hiçkimse hala bakire ve kimseyle opusmemis birine kirli diyemez....Bu ayri tabi....Allah herkesin gönlüne göre versin....Hiç opusmemis kızlar olduğu gibi hiç opusmemis erkekler de var merak etmeyin...

Bu mantıkla tecavüze uğrayan birine ne deneceğini merak ettim. Utanılacak bir durum olmasının neden bu kadar normalletirilebildiğinin sebebini nasıl açıklıyorsunuz mantığınızla? Kimse neden beyin ve kalbi izin vermediğine göre o halde temizdir deyip kenara çekilmiyor? Neden çekilmiyor, hmm artık bakire olmadığı düşünülüyor, o yüzden namus bacak arasında değil deniyor. Tecavüze uğrayan birinin toplumumuzda hor görülme sebebini açıklayabilir hale geldiğinizde bu konudaki düşüncelerinizin esneyebileceğini düşünüyorum.

Konu sahibinin istediği gibi birini bulmasını istemem açıkçası, ne dilediğine dikkat et gerçek olabilir diye bir laf var. Kimseyle fiziksel bir beraberliliğinin olmaması, o insanın herhangi başka bir özelliğiyle bağlantılı değildir çünkü.

Yeter şart olarak bunu görmeniz, tabii sizin seçiminiz, diğer bütün ihtimalleri de göz önünde bulundurduktan sonra kendinize herhangi bir zarar gelmemesi için ona yönelik hareket edersiniz değil mi? Örneğin artık birbirinizin ilki olduktan sonra ertesi günden itibaren başkalarıyla beraber olup olmadığınıza ne o, ne de siz 24 saat birbirinizi göz altında bulundurmadan inanamaz hale gelebilirsiniz. Ne de olsa oldu artık, yeniden olsa anlayabileceğiniz bir kriter kalmadı. Bir yastıkta kocamak deyimi hakkaten bu kadar yerini bulmamıştı.

Seveceğiniz insanın hesap edemediğiniz bir özelliği yüzünden size sırtını çevirmemesini dilerim ben, ama ama ben kendimi sana saklamıştım cümlenizden başka bir teselliniz kalmaz geriye elinizde. İnsan tek önemli gördüğü şeyi kaybederse çok üzülür, bir çok değerli şeyi varsa benliğine dair, hayata yeniden tutunması daha kolay olur.

I

Evet seni seven ve sana aşık olan diyorsun ama senden önce de o kızları sevmiş o kızlara aşik olmus...o geçmişteki 5-6.kızla guzel oldukları için beraber olmus gelecekte de böyle guzel kızlar denk gelirse yine birlikte olmayacağı ne malum, Çünkü sen. Onun sevmiş olduğu 7. Kisisin....Dünyanın beşeri kanunlarinda bile sabıkalı olan kişiye daha az tolerans gösterilir......daha önce 6.tane kız ile güzelliklerinden dolayı beraber olmus, 6 defa nefsine yenik düşmüş o kızlarla beraberlik yaşamış...Senle evlendikten sonra karşısına yine guzel bir kız çıkarsa nefsine yenik düşmeyecegi ne mum......hoş, bugüne kadar hiç kızla ilsikiye girmemiş olanının da nefsine yenik düşüp dusmeyeceginin garantisini kimse veremez, ama ilkinin sabikalri olduğu için daha fazla şüphe uyandırır....altta yatan psikolojik neden bu ...

sevmis ama yurumemis.belkide benim kadar sevmemis.yanlis tanimis anlasamamis vs.vs.ki sonuc olarak ben varim hayatinda.ayrica herkes sadece guzel oldugu icin birliktelik yasamiyo.sadece guzel olduklari icin sevmiyo,asik olmuyo.guzellikle ne alakasi var anlamadim yani.neyse bu benim dusuncem.senin altta yatan psikolojik cikarimlarin degil.

sevmis ama yurumemis.belkide benim kadar sevmemis.yanlis tanimis anlasamamis vs.vs.ki sonuc olarak ben varim hayatinda.ayrica herkes sadece guzel oldugu icin birliktelik yasamiyo.sadece guzel olduklari icin sevmiyo,asik olmuyo.guzellikle ne alakasi var anlamadim yani.neyse bu benim dusuncem.senin altta yatan psikolojik cikarimlarin degil.
Farzedelim guzel oldukları için degil sırf şehvet için yaptı, Geçmişte sehveti için ilişkiye giren sehvetini frenleyemedigi icin (frenlese iliskiye girmezdi) ilsikye girsen Boro, Yarin obit gun Boyle sehvetli but durumda takrar yapabilir dusuncesi olabilir kadında....çünkü geçmişte yapmış...

Çevremdeki eslerinden en fazla şüphelenen kadınlar, eşlerinin daha önceden başka kızlarla çıktıklarını beraber olduklarını bilen kadınlar.....Böyle kadınların eşlerine işyerlerindeki kadın çalışanlardan en ufak bir mesaj telefon vs gelse, hemen,ACABA mi sorusu geliyor....Çünkü adamın geçmişi sabıkalı....her neyse...Ben çevremdeki davranışlardan bu cikarimlari yaptım...

Temiz olup olmadiginiza haftada kac gun dus aldiginizi, dis fircaladiginizi ve kisisel bakiminizla ilgili ayrintilari paylasmadiginiz surece karar vermek imkansiz, cok alakasiz o yuzden o kismi es geciyorum. Zaten duzeltmenizi istediklerinde de gavur ulkesi falan diyorsunuz, o yuzden rica ediyorum siz duzeltmeyin, belli ki cok bilgili degilsiniz bu konuda.

Istediginiz her konuda prensip belirlemek hakkiniz yalniz

Daha once asik olmus olmasi ayni derecede sorun teskil eder mi?

Hayır etmez çünkü ben de aşık olmuştum. Ama ne bileyim opusme falan filan fiziksel bir bag yasamadık. Şimdi buradaki arkadaşlar temiz kirli meselesine çok taktı. On kere açıkladım hala daha aynı şeyler. Benim ufak bir takıntımı ne hale getiriyorsunuz. Büyük ihtimalle çoğunuz evli veya çoktan fiziksel haller yaşadığınız içindir. Ya tabi ki kirli değilsiniz. Ama o kelime yerine kullanacak birşey bulamadım. Halk arasında o geçiyor ne diyeyim yani? Fiziksel temas kurmamış birini istiyorum mu diyeyim tamam öyle diyorum rahatladınız mı? Benim cinsel deneyimsiz olmamız yada öpüşmeyi bilmememiz sorun değil ki siz sorunu bile anlamamışsınız ben bu tarz özel şeyleri hisleri ilk yaşayacağım için o da ilk kez heyecanlansın eli ayağına dolaşsın istiyorum zaten. Siz deneyimli istiyorsanız tamam şanslısınız dolu var zaten. Zaten bu isteğim, benim yaşama fırsatı bulamamamdan kaynaklı. Bazıları demiş belki sen de nişanlanıp öpüşeceksin doğrudur. Sonra ayrılacaksın. İşte kirli mi olacaksın? Hayır kirli temizle alakası yok. Deneyim edineceğim sonuçta sevmişim öpmüşüm o duyguyu yaşamışım. Artık ilkim geçmiş gitmiş kader sonuçta. Bu sefer derim ki haa tamam insanın elinde degilmiş. Baskasını severim sonra. Onun da olmuştur önceden öpmüştür. Derim ben de yaşadım zaten. Önemi yok. İste o zaman önemi kalmıyor ki. Her şey ilki takıntı etmemde. Tabi son olmak iyidir. Ama paranoya değil mi? Ben seçiciyim mesela bu yaşa kadar bulamadım. O da seçici olsun niçin aşık olup bi ona bi ona atlayıp öpüyor e otuzuna gelince durulur yani insan bu sonra aile kurmaya gelince evleniverir. Sevdiğine nasıl inanabilirim bu kadar rahat yaşayan birinin. Sizler benden büyük oldugunuz ve yaşadıgınız icin size sacma geliyor olabilir. Tabi ki insan olacak kibar kültürlü olacak birinci önceliğim o değil ama o olunca da içime kurt düşüyor işte. Kimi demiş ilki sende yaşar sonra seni tekmeler gider diye. Ama öbür türlü de diğerlerini tatmış bana konmuş gibi geliyor

Bu mantıkla tecavüze uğrayan birine ne deneceğini merak ettim. Utanılacak bir durum olmasının neden bu kadar normalletirilebildiğinin sebebini nasıl açıklıyorsunuz mantığınızla? Kimse neden beyin ve kalbi izin vermediğine göre o halde temizdir deyip kenara çekilmiyor? Neden çekilmiyor, hmm artık bakire olmadığı düşünülüyor, o yüzden namus bacak arasında değil deniyor. Tecavüze uğrayan birinin toplumumuzda hor görülme sebebini açıklayabilir hale geldiğinizde bu konudaki düşüncelerinizin esneyebileceğini düşünüyorum.

Konu sahibinin istediği gibi birini bulmasını istemem açıkçası, ne dilediğine dikkat et gerçek olabilir diye bir laf var. Kimseyle fiziksel bir beraberliliğinin olmaması, o insanın herhangi başka bir özelliğiyle bağlantılı değildir çünkü.

Yeter şart olarak bunu görmeniz, tabii sizin seçiminiz, diğer bütün ihtimalleri de göz önünde bulundurduktan sonra kendinize herhangi bir zarar gelmemesi için ona yönelik hareket edersiniz değil mi? Örneğin artık b

Namus bacak arasında degil beyinde veya kalpte diyen arkadaşlara söylüyorum, İlişkiye girmeyi zaten bacak aranızın isteğiyle degil, beyin ve kalbin onayı ile yapıyoruZ.....Yani sonuç olarak belki ilişkiye giren yer bacak aranız ama ona onay veren kalp ve beyniniz....Beyin ve kalp izin vermezse ilişki olmaz zaten....Bakire olmayan biri benim namusum beynimde diyemez çünkü beyninin izniyle zaten ilişkiye girmistir....(Tecavüze ugrayanlar bahsimizin dışında...)Onlar kendi iradeleriyle bunu secmemislerdir....Allah kimsenin başına vermesin....Allah düşmanima bile vermesin.....

Bu yorumu ilk yazdığımda da ekleyexektim ama eklemeyi unutmuştum, tecavüz kismini

Ayrıca neden tek verdiğin şey demissin,belki de senin değer verdiğin herşeye arkadas ta değer veriyordur, ama senden farklı olarak ekstaradan bekarete de önem veriyordur....

Farzedelim guzel oldukları için degil sırf şehvet için yaptı, Geçmişte sehveti için ilişkiye giren sehvetini frenleyemedigi icin (frenlese iliskiye girmezdi) ilsikye girsen Boro, Yarin obit gun Boyle sehvetli but durumda takrar yapabilir dusuncesi olabilir kadında....çünkü geçmişte yapmış...

Çevremdeki eslerinden en fazla şüphelenen kadınlar, eşlerinin daha önceden başka kızlarla çıktıklarını beraber olduklarını bilen kadınlar.....Böyle kadınların eşlerine işyerlerindeki kadın çalışanlardan en ufak bir mesaj telefon vs gelse, hemen,ACABA mi sorusu geliyor....Çünkü adamın geçmişi sabıkalı....her neyse...Ben çevremdeki davranışlardan bu cikarimlari yaptım...

Nasıl bir çevreniz var bilemiyorum ama sosyolojik tespitleriniz inanılmaz yanlış. Orta yaş krizi olsun, kişilik bunalımları olsun hayatını yaşayamadığını düşünen erkekler tarafından yaşanır. Eşini aldatan ve yeterince güzel bulmayan insanlar hiç yaşamadıkları şeylerin arayışındadır genelde.

Verdiğiniz tüm örnekleri yanlış buldum ama örnek vereyim. Alkol kullanmış ve alkol kullanmayı bırakmış biriyle hiç alkol almamış birini alkollü ortama gönderirseniz, hiç almamış olanın alkol alma ihtimali daha yüksektir aslında. Çünkü biri ne olduğunu biliyor, denemiş ve uygun bulmamış, beğenmemiş, atıyorum başka bir şeyi daha çok beğenmiş ve bırakmış. Halbuki hiç almamış olan merak edebilir, etkilenebilir, sadece deneyeceğim diyebilir vs. ( Bu örneğe alkolizmle alakalı örnek verirseniz çok yanlış yaparsınız, baştan söyleyeyim, örneğiniz öyle değildi çünkü.)

Eşleri daha önceden başka kızlarla çıkmamış kadınlardan oluşan bir çevre(ya da belli bir oranda bulunan çevre) çok dar ve sığ bir çevredir, bununla sosyal çıkarım yapmayınız.

Konu sahibi, aşık olmak = heyecanlanmak, eli ayağına dolanmak. Kendinizle çelişseniz de ben saygı duymaya devam edeceğim isteğinize, yalnız isteğinizin altını doldurun bence.

Arkadaşlar size ornek vereyim mesela Ali diye bir erkek var, A ile çıkmış, sonra ayrılmış, sonra B ile çıkmış yine ayrılmış, Sonra C ile cikmis yine ayrılmış, sonra D sonra E,...En sonunda da sizin arkadaşınıza gelip evlilik teklif etse demez misiniz " Bu çocuk yaramaz daha önce burdaki birçok kızla çıktı".... Ya da " Bu çocuk tam koca olacak adam, bugüne kadar burdaki birçok kızla çıktı, cok tecrübeli adam " mi dersiniz.......

Biz okul yıllarında böyle adamlar için hep bundan koca olmaz derdik, a cok iyi tecrübeli falan demezdik....

Hayır etmez çünkü ben de aşık olmuştum. Ama ne bileyim opusme falan filan fiziksel bir bag yasamadık. Şimdi buradaki arkadaşlar temiz kirli meselesine çok taktı. On kere açıkladım hala daha aynı şeyler. Benim ufak bir takıntımı ne hale getiriyorsunuz. Büyük ihtimalle çoğunuz evli veya çoktan fiziksel haller yaşadığınız içindir. Ya tabi ki kirli değilsiniz. Ama o kelime yerine kullanacak birşey bulamadım. Halk arasında o geçiyor ne diyeyim yani? Fiziksel temas kurmamış birini istiyorum mu diyeyim tamam öyle diyorum rahatladınız mı? Benim cinsel deneyimsiz olmamız yada öpüşmeyi bilmememiz sorun değil ki siz sorunu bile anlamamışsınız ben bu tarz özel şeyleri hisleri ilk yaşayacağım için o da ilk kez heyecanlansın eli ayağına dolaşsın istiyorum zaten. Siz deneyimli istiyorsanız tamam şanslısınız dolu var zaten. Zaten bu isteğim, benim yaşama fırsatı bulamamamdan kaynaklı. Bazıları demiş belki sen de nişanlanıp öpüşeceksin doğrudur. Sonra ayrılacaksın. İşte kirli mi olacaksın? Hayır kirli temizle alakası yok. Deneyim edineceğim sonuçta sevmişim öpmüşüm o duyguyu yaşamışım. Artık ilkim geçmiş gitmiş kader sonuçta. Bu sefer derim ki haa tamam insanın elinde degilmiş. Baskasını severim sonra. Onun da olmuştur önceden öpmüştür. Derim ben de yaşadım zaten. Önemi yok. İste o zaman önemi kalmıyor ki. Her şey ilki takıntı etmemde. Tabi son olmak iyidir. Ama paranoya değil mi? Ben seçiciyim mesela bu yaşa kadar bulamadım. O da seçici olsun niçin aşık olup bi ona bi ona atlayıp öpüyor e otuzuna gelince durulur yani insan bu sonra aile kurmaya gelince evleniverir. Sevdiğine nasıl inanabilirim bu kadar rahat yaşayan birinin. Sizler benden büyük oldugunuz ve yaşadıgınız icin size sacma geliyor olabilir. Tabi ki insan olacak kibar kültürlü olacak birinci önceliğim o değil ama o olunca da içime kurt düşüyor işte. Kimi demiş ilki sende yaşar sonra seni tekmeler gider diye. Ama öbür türlü de diğerlerini tatmış bana konmuş gibi geliyor

bak arkadaşım sen iste neyi istiyor ve diliyorsan o olsun...ama istediğin şeye takılı kalma takıntı yapma ilk beni sevsin bana dokunsun diğerleri herkese dokunuyor bana konuyor deme bırak hayat sana ne sunuyorsa onu yaşa bir yere sabitlenme önce insan olsun de sen hayattan özellikle evlilik ve ilk olma konusunda çok şey beklersen hayal kırıklığına uğrarsın.eminimki çoğu arkadaş ilk olan sevgilileriyle evlenmek istedi ve ne yaşadılarsa yaşadılar ve olmadı ayrılıklar oldu bunu siz çok yaşamışınız kirli yok ben yaşamadım temizim durumuna getirmemek gerek,ben nişanlandım ve ayrıldım nerden bilecektim ayrılık olucagını oluyor işte herşey bizler için kınamak önyargılı olmak çok gereksiz

Namus bacak arasında degil beyinde veya kalpte diyen arkadaşlara söylüyorum, İlişkiye girmeyi zaten bacak aranızın isteğiyle degil, beyin ve kalbin onayı ile yapıyoruZ.....Yani sonuç olarak belki ilişkiye giren yer bacak aranız ama ona onay veren kalp ve beyniniz....Beyin ve kalp izin vermezse ilişki olmaz zaten....Bakire olmayan biri benim namusum beynimde diyemez çünkü beyninin izniyle zaten ilişkiye girmistir....(Tecavüze ugrayanlar bahsimizin dışında...)Onlar kendi iradeleriyle bunu secmemislerdir....Allah kimsenin başına vermesin....Allah düşmanima bile vermesin.....

Bu yorumu ilk yazdığımda da ekleyexektim ama eklemeyi unutmuştum, tecavüz kismini

Ayrıca neden tek verdiğin şey demissin,belki de senin değer verdiğin herşeye arkadas ta değer veriyordur, ama senden farklı olarak ekstaradan bekarete de önem veriyordur....

İnsanlar namus cinsellik değil diyor hala beyin cinselliğe onay veren zaten diyorsunuz. Namus cinselliği gerçekleştirmek, düşünmek, onay vermek veya bunların onay verildiği kısımlar değildir çünkü cinsellikle hiç alakası yoktur deniyor. Yani cinselliği bir bu denklemden atın, ona göre cevap verin.

Hırsızlık yapmamak, dürüst olmak vs diyorlar, okuyor musunuz?

Yani evlenmeden önce cinselliğe karşı olan insanların bu kadar cinsellik düşünmesi de enteresan.

Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana

banada iğrenç geliyo. aynı kafadaymisiz. Eşim ilkim oldu. ilk sevgilim. Eşim birşey anlatmiyor.

ama bu devirde sen gibi kız bulmak bile zorken erkek baya bi zor. .

Back
X