- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi Goodbyemylover
aynı şeyi yazacaktım. hiçbir şey yaşamayan erkekte yaşanmamışlığın ve merakın etkisiyle birde çok genç evlenmişse direkt gözü dışarı kayabiliyor. böyle olaylarda olmuyor değil. en güzeli hayırlısı demeli
aynen dediğiniz gibi ve ben bütün yorumları okudum.arkadaş istemiş gönlündekini iyi hoşta,hoşta bu temiz lafına bende takıldım...şimdi kafam karıştı.

şimdi ben bu temiz veya kirli diyen arkadaşlara soruyorum.ben kirlendim mi? yıllarca kirli kirli mi yaşıyorum.ne yapmam lazım temiz olmak için kırklanmam mı? yedi camiden su alıp içmem mi gerek ?
allah aşkına bu nasıl laftır böyle

arkadaş o dediği bakiri buldu tertemiz öpülmemiş oh mis,nişanlandılar elele kolkolalar ama bir şey oldu ayrıldılar.eee o zaman bu arkadaş kirlendimi? bu nasıl olucak
bence kimse büyük büyük beylik laflar etmesin herkes hayattan neler istiyor da olmuyor.herkesin istedigi olsa dünya güllük gülistanlık olurdu.hayat bizi alır bir yerden bir yere öyle bir vurur ki ne oldum der kalırız.
arkadaş inşallah istediğini bulur.ama o istediği kişi sen bakiresin diye ona madalya takıp tahta oturtmayacak bunu kim yapmışta o yapıcak ...
bu tarz durumlarda hayırlısı istemek gerekir. sen istersin ama kaderini bilemezsin ya dul biri olucak sa ya sen dul kalıcaksan ve ikinci eşine kirlimi gidiceksin bumudur ?
mesela adamın hayatı çapkınlık geçer birine tutulur kalır bir daha gözünün ucuyla kiseye bakmaz,adam bakirdir ama hanımı ben bakire aldım deyip üzerine titremezde burnundan gelir.herşey olabilir hayatta o yüzden konuşurken yada yazarken hepimizin dkkatli olması gerekir bugün kınadığımız bir şey yarın başımıza gelir bize olmasa bile çoluğumuza çocuğumuzun başına gelir.
heleki namus şurdadır burdadırları bıkalım herkes kendi hayatının doğrularını yaşar ne sen benim nede ben senin hayatını yetiştiğimiz aileyi çevreyi bilemeyiz.bu tarz durumları yadırgamam gerek herkes hesap vericek ama sana bana değil hesabın yeri belli,
öyle ben temizim senin sevgilin var kimbilir neler ettin kirlendin lafları çok garip ve yakışıksız.herkes sevdiğiyle evlenmek yuva kurmak ister.yaşamda önümüze geleceğe akar gider geçmişe değil,dedigim gibi ben nişandan ayrıldım benim karşıma dulmu çıkıcak bekarmı bilmiyorum bilidigim ve istediğim tek şey şu ki...adam gibi olsun öyle sözde değil özde adam sevsin yuvasına sahipçıksın gözü dışarda olmasın...