Hiç pişman olmadım ama...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
üç tüp bebek denemesinden sonra anne oldum...
Hiç pişman olmadım Rabbim sağlık versin kuzularıma ama artık hayat çekilmez hale geldiğinde acaba acele mi ettim çocuk için erken miydi diye düşünmeden edemiyorum...

Bu yükü alacak kadar güçlü değilmişim gibi geliyor bunları düşündükçe çok üzülüyorum ve hayatta en çok evlat acısı yaşamaktan korkuyorum

Kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum...

Son düzenleme:
Hiç pişman olmadım Rabbim sağlık versin kuzularıma ama artık hayat çekilmez hale geldiğinde acaba acele mi ettim çocuk için erken miydi diye düşünmeden edemiyorum...

Kuzularıma ifadesinden en az ikiz olduğu sonucunu çıkardım
İnsan yeri geliyor bir tane ile başa çıkamıyor
Bebeklerin ilk zamanları çok zor, birden bire hayatınız kalıcı olarak değişiyor
Bence yorgunsunuz ondan biraz bunalmışsınız
Allah bağışlasın kuzularınızı:nazar:

Kuzularıma ifadesinden en az ikiz olduğu sonucunu çıkardım
İnsan yeri geliyor bir tane ile başa çıkamıyor
Bebeklerin ilk zamanları çok zor, birden bire hayatınız kalıcı olarak değişiyor
Bence yorgunsunuz ondan biraz bunalmışsınız
Allah bağışlasın kuzularınızı:nazar:

Evet ikiz... Âmin hepimizinkini...
Rabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye

Olur öyle zaman zaman, heleki ikizleriniz varsa... Cok istediginiz ama olmadigi zamanlari düsünün, sükredin... Yorgunluktan insanin aklindan türlü seyler geciyor... Allah bagislasin...:KK14:

Bu yükü alacak kadar güçlü değilmişim gibi geliyor bunları düşündükçe çok üzülüyorum ve hayatta en çok evlat acısı yaşamaktan korkuyorum

kaç aylıklar

Canımcım şu an yorgun olduğun için böyle düşünüyorsunuz.Bir tanesi bile insanı yorarken herşey çif çift oluyor:))Siz,iki misli yoruluyorsunuz.Şöyle biraz ayaklansınlar hele bir de kız bebişlerse:)) Onları bir örnek giydirip,süslemek...
İkiz bebek annesi olmak zor olduğu kadar çok ta zevkli.Sadece biraz sabır:)) Bebişlerinizi sağlıkla,mutlulukla, huzur içinde büyütün.Yüce Rabbim nazarlardan saklasın.:nazar:

bence sıkıntı evlatlarınızdan değilde eş, çevre ...vs... sorun çıkarıyor yada destek olmuyor. sizde kendinize hiç zaman ayıramıyorsunuz, uykusuz yorgun devam ettikçede sanırsam depresyona giriyorsunuz aman dikkat

benimkiler 3 yaşındalar inanın yaşadıklarınızı çok iyi tahmin edebiliyorum:)
Ben 34 yaşındayım başka çocuk düşünmüyorum eğer yaşım erken olsaydı yine çocuk ister ikiz olsun diye dua ederdim:)
Allah ım acılarını vermesin evlat cefası çabuk unutulur:) Kay aylıklar bu arada?

Psikolojik Destek almalısın cnm bence öyle cok buyuk bir sorun değil

Yorgunluk, hormonlar, bebeğime kötü birşey olacak paranoyası vs vs annelik hayırlı olsun bunlar olağan durumlar herkes yaşıyor sakin ol olumlu düşün

Senı çok iyi anlıyorum yanlız bakıyorum bebeğime çokta hareketli bana düşkün bir bebek ilk aylarda sinirden agliyordum şimdi 1 yaşında çok şükür biraz düzeldi oynuyor geziyor evin içinde seninkiler ikiz olunca daha çok yoruyor tabi ama bu günler de geçecek ve ikisi bir arada büyüyor ne mutlu sana esinle konuş biraz yardimci olsun gerekirse yardimci birini ayarlasin maddi durumunuz iyiyse tabi

benim kizimda 2.5 yasinda ve hamileyim
minik suprizimi ogrendigimde cok agladim uzuldum
kipirtilariyla birlikte tum dusuncelerimden utaniyorum

ama inan bende bunlari dusunuyorum
cok yorucu coook zor
ise baslayamadan yeni bir bebek
seni cok iyi anliyorum

ben kizim kucukken psikiyatra gitmistim
epey toparlanmistim

herkes guclu olamiyor
ozellikle bnm gibi yalniz buyutuyorsa
destek almalisiniz
hatta bende almaliyim :)

Evet ikiz... Âmin hepimizinkini...
Rabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye

abooow !!! ıkız konularını okuyunca kendımı meyhanelere atasım gelıyor.:KK57:tek mı bakıyosunuz? eşiniz anlayıssızsa cok zordur.tahmın edebılıyorum....

dur dur panik yapma bende ikiz yok ama 3 tane buyusde kuculmus cinslerden var kvdemlerle guya evi ayirdim ama onlar sanki pesime geldiler heee buyuk kizim kvdem oglum kprim sanki evde hele o 3 birden konusmasi yokmu daha 5 dk once markete gittim guya 1 tane deorant alcakdim cikacakdim kasada bakdim 4 tane degisik degisik deorant var :KK12:hepsinin ihtiyaci varmis bununlada sinirli kalmadilar hele ufaklik havuz bezi istiyo ne yapacan annecim onu hava soguk sicak olunca aliriz dedim o zamana kadar benim toto buyur kulot kalmaz bu donlu bezlerden adam bidaha uretmez simdi alalim dedi:KK70:cok yorucular ama bi okadarda canlar yol arkadasim sirdasim mutlulugum onlar benim benimde zaman zaman pismanliklarim oldu simdi tek tek gitti kurban olurum ben onlarin tirnaklarina bile rabbim yokluklarini gostermesin:nazar:

Esinle araniz iyi degilmis ya,senin o yuzden de tahammulun az oluyor cocuklara,yoruluyorsun gun boyu,yemek temizlik,cocuklar usyune birde gecimsiz bir esle gecim yapmaya calismak,hepsinden zor bence. Allah biliyordur icini merak etme..

ben 2 tüp denedım olmadı bunları durmak :KK43: benı

yokluğu çok zor rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı ömürlü inşallah

18 aylık

Canımcım şu an yorgun olduğun için böyle düşünüyorsunuz.Bir tanesi bile insanı yorarken herşey çif çift oluyor:))Siz,iki misli yoruluyorsunuz.Şöyle biraz ayaklansınlar hele bir de kız bebişlerse:)) Onları bir örnek giydirip,süslemek...
İkiz bebek annesi olmak zor olduğu kadar çok ta zevkli.Sadece biraz sabır:)) Bebişlerinizi sağlıkla,mutlulukla, huzur içinde büyütün.Yüce Rabbim nazarlardan saklasın.:nazar:

bi kız bi erkek... hayatım boyunca hep ikiz ve bi kız bi erkek istemiştim

bence sıkıntı evlatlarınızdan değilde eş, çevre ...vs... sorun çıkarıyor yada destek olmuyor. sizde kendinize hiç zaman ayıramıyorsunuz, uykusuz yorgun devam ettikçede sanırsam depresyona giriyorsunuz aman dikkat

benimkiler 3 yaşındalar inanın yaşadıklarınızı çok iyi tahmin edebiliyorum:)
Ben 34 yaşındayım başka çocuk düşünmüyorum eğer yaşım erken olsaydı yine çocuk ister ikiz olsun diye dua ederdim:)
Allah ım acılarını vermesin evlat cefası çabuk unutulur:) Kay aylıklar bu arada?

ben çok çok extra durumlar yaşadım ve ölmek üzereyken bile aslında kimsenin sandığımız kadar umrunda olmadığımızı anladım...
hep ikiz olsun istemiştim rabbim nasip etti şükürler olsun...

Psikolojik Destek almalısın cnm bence öyle cok buyuk bir sorun değil

Bence de psikologa gitmelisin.

psikologa gittim hiç etkisini hissetmedim ama antidepresan kullanıyorum

Senı çok iyi anlıyorum yanlız bakıyorum bebeğime çokta hareketli bana düşkün bir bebek ilk aylarda sinirden agliyordum şimdi 1 yaşında çok şükür biraz düzeldi oynuyor geziyor evin içinde seninkiler ikiz olunca daha çok yoruyor tabi ama bu günler de geçecek ve ikisi bir arada büyüyor ne mutlu sana esinle konuş biraz yardimci olsun gerekirse yardimci birini ayarlasin maddi durumunuz iyiyse tabi

yeni ev almıştık ev kredisi, ben çalışıyorum kreş, emziremedim hastaydım mama, kreşe iki çocuğu götürebilmek için araba derken maddi olarak da çok yıprandık

benim kizimda 2.5 yasinda ve hamileyim
minik suprizimi ogrendigimde cok agladim uzuldum
kipirtilariyla birlikte tum dusuncelerimden utaniyorum

ama inan bende bunlari dusunuyorum
cok yorucu coook zor
ise baslayamadan yeni bir bebek
seni cok iyi anliyorum

ben kizim kucukken psikiyatra gitmistim
epey toparlanmistim

herkes guclu olamiyor
ozellikle bnm gibi yalniz buyutuyorsa
destek almalisiniz
hatta bende almaliyim :)

:)

abooow !!! ıkız konularını okuyunca kendımı meyhanelere atasım gelıyor.:KK57:tek mı bakıyosunuz? eşiniz anlayıssızsa cok zordur.tahmın edebılıyorum....

ben çalışıyorum bebekler kreşte, annemler bizde kalıyor kışın yazın yardımcı alıyorum falan ama huzur yok maddiyat altüst oldu... eşimle ilişkimiz mükemmel değildi ama gün geçtikçe kötüleşti

Esinle araniz iyi degilmis ya,senin o yuzden de tahammulun az oluyor cocuklara,yoruluyorsun gun boyu,yemek temizlik,cocuklar usyune birde gecimsiz bir esle gecim yapmaya calismak,hepsinden zor bence. Allah biliyordur icini merak etme..

hergün ağlaya ağlaya yalvarıyorum artık bişeyler yoluna girsin diye...

Back
X