Hiç pot kırdınız mı??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
İkili ilişkilerinizde eşinizle,sevgilinizle,aile fertleriyle ya da
arkadaşlarınızla hiç böyle bir olay yaşadınız mı?
komik durumamı düştünüz,yoksa mahçup mu oldunuz??
paylaşmak isterseniz,buyrun.

Ben değilde annemin güzel bir potu vardır.
Misafir gelmişti bize cuma günüydü o zaman cuma günü Hatırla Sevgili yayınlanıyordu.
Annem de gerçekten aile dostu olarak yakın olduğumuz o ailenin yanında "ayy bu aptal diziyi kim izliyor,içimi daraltıyor" dedi :)
Misafir kadın ben izliyorum dedi :)
Annem mutfağa çay koymaya gitti.....

kırdım pot degil baya rezil bile oldum....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay ben cok kırarım kaydirigubbakcemile3
bi kere arkadasım hadi surda bi kafe var oraya gıdelım dedı bende yok yaaa orası ne oyle yolun ustunden gecıyo sankı ne sacma bı yer dedım
arkadasım cok tesekkurlerrrrrrrrrrrrrrrr dedı megersem orası onlarınmıs kaydirigubbakcemile3
aman cnm ben nerden bılım hıc soylemedıkııı????

Ben de çok pot kırdım yaa.. sevgilimin kuzenleri gelmiş oturuyoruz, oyun oynuyoruz, herkes rol değiştirmiş herkes BirBirinin yerine geçmiş oyunda bi kurBan seçtik kim kimin yerine geçtiğini Bulacak, neyse Ben sevgilimin yerine geçmiştim, Bana sordular "doğum tarihin ne " diye, sevgilimin yerindeyim ya ısrarla 3 haziran diyorum, sevgilim şaşkın şaşkın Bakıyor, kuzenleri Bakıyor, valla 3 haziran diye diretiyorum.. sonra düşündüm 3 haziran eski nişanlımın doğum günü =)) rezil olmuştum sevgilime karşı da mahcup olmustum..

Bir keresinde lise yıllarındaydık ozaman, arkadasımla takı satan bir butige girmistik.. kendi halinde bir yer..
Neyse, kadın bize siz ne kadar makyaj yapmıssınız boyle bu yasta hemde (surdugumuzde rimel ve kalem oda pastel tonlar.. fondoten allık kapatıcı v.s asla kullanmam zaten) gibi birseyler soyledi..
Laf lafı actı . orada ki bayan bize nereli oldugumu sordu. ben soyledım "....."surdanım diye, arkadasımda soyledı"......"suralıyım diye.. sonra biran bende bayana sordum siz nerelisiniz diye oda bende ......suralıyım dedi.. tabi ben o arada takılara dalmısım bakıyorum :)
bir yandan da "haa orasımı oradan adam cıkmaz ya!!" dememle arkadasımın beni durtmesi ile uyanmam bir oldu..
En cok utandıgım sey ise kadın bize takılarda fiyakalı bir indirim yapmıstı :kedi: rezillik rezillik bendeki :kedi:eyvahedigeldismile

ben genelde pek düşünmeden konuşmam e az buçuk zekiyim de lafın nereye gideceğini önceden iyi kestiririm.ama eşim tam bir pot duayenidir.sempatiksalakcinni o kadar çok pot kırar ki.bir yere gitsek pot kırmasa şaşarım.mesela geçen abimlere gittik orada tatilden konu açıldı.abim tutucudur,eşim demez mi onların yanında "ben tatillerde sabahtan başlarım içmeye gece yarısına kadar içerim" diye.ben kıpkırmızı tabi.
sonra abim biriyle evlenmeyi düşünüyordu,kızı tanıştırdı bizle.sonra sordu nasıl buldunuz diye.eşimde güya iltifat edecek demez mi "abi bu kız senin için talih kuşu,bundan iyisini bulamazsın " diye abim dondu,kaldı.:roflol:

kaydirigubbakcemile3

bu çok kötü olmuş ya :)

ortaokulda okul çıkışı yan sınıftaki arkadaşıma yeni gelen hocanın şişmanlığını kastederek "Baksana şu Şişko bizim yeni biyoloji öğretmeni" dedm. Nerden bilirdm öğretmenimin arkadaşımın babası olduğunu..aynı şekilde cevabımı aldm tabi rezaletti kaydirigubbakcemile3

ahada dün oldu cok gıcıgım yaaa

bizim burdaki kızla laflıyoruz
konu malum aldatılma... bi arkadaşı calışıyormuş evine bakıyomuş kocasıda onu boynuzluyor dedi aynen böyle...
neyse döndü dolaştı konu onun evliliğine geldi...
benide aldattı dedi.. nasıl boynuzlandın dicektim ki boynuzda kaldım
tabi anladı o gülüyo ben gülüyom:roflol::roflol::roflol:
utandım beyaaaaaaohaoldumsmile

bigün sevgilimle kültür parkta dolaşıyoruz penaltı yeri var hatırlıyo musun sevgilim sn gol atmaya çalışmıştın atamamıştın ne gülmüştüm sana ne güzel bi gündü ya dedmmm surat bi karış bn burda hiç penaltı amadım kmle geldn sn buraya demez mi meğersem eski sevgilimle karıştırmışım ama anlayışlıdır sevgilim azıcık kırıldı gönlünü aldım hemen bitanem bnmmm ama o an çok kötüydü kıvırmaya çalıştıkca battığımı hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…