Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben değilde annemin güzel bir potu vardır.
Misafir gelmişti bize cuma günüydü o zaman cuma günü Hatırla Sevgili yayınlanıyordu.
Annem de gerçekten aile dostu olarak yakın olduğumuz o ailenin yanında "ayy bu aptal diziyi kim izliyor,içimi daraltıyor" dedi :)
Misafir kadın ben izliyorum dedi :)
Annem mutfağa çay koymaya gitti.....
Ben değilde annemin güzel bir potu vardır.
Misafir gelmişti bize cuma günüydü o zaman cuma günü Hatırla Sevgili yayınlanıyordu.
Annem de gerçekten aile dostu olarak yakın olduğumuz o ailenin yanında "ayy bu aptal diziyi kim izliyor,içimi daraltıyor" dedi :)
Misafir kadın ben izliyorum dedi :)
Annem mutfağa çay koymaya gitti.....
Ben de çok pot kırdım yaa.. sevgilimin kuzenleri gelmiş oturuyoruz, oyun oynuyoruz, herkes rol değiştirmiş herkes BirBirinin yerine geçmiş oyunda bi kurBan seçtik kim kimin yerine geçtiğini Bulacak, neyse Ben sevgilimin yerine geçmiştim, Bana sordular "doğum tarihin ne " diye, sevgilimin yerindeyim ya ısrarla 3 haziran diyorum, sevgilim şaşkın şaşkın Bakıyor, kuzenleri Bakıyor, valla 3 haziran diye diretiyorum.. sonra düşündüm 3 haziran eski nişanlımın doğum günü =)) rezil olmuştum sevgilime karşı da mahcup olmustum..