• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç severken ayrı kalmak zorunda kalınır mı insan

yanliz72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
1.319
247
38
32
Mrb arkadaşlar esimi çok seviyorum ama onunda beraberken de mutsuzum iki kelimeyi bir araya getirip konusamayiz ama çokta seviyor um evlilik nasıl düzeltilir bana yardım olur musunuz

Aranizdaki sorunlari yazmamissiniz ama genel anlamda iki insanin arasinin iyi olmasi icin en azindan bir tarafin alttan almasi gerektigini biliyorum. Tabi bu alttan alan taraf da her zaman ayni kisi olursa yine problem olur. Ozel degilse sorunlarinizdan bahsederseniz daha cok yardim alabilirsiniz

Mrb sorunları hep ben alttan alıyorum her zaman yuvayı dişi kuş yapar der hep annem ama artık katlana mi yorum tam 5 senedir yalan dolan yaşım 23 kendimi onun yanında yaşlı hissediyorum artık çok monoton bir hayat yaşamak istiyor evden işe işten eve

Bayan kuaförü yum mesleği mi yapmamam bir işte çalışmama musade etmiyor ihtiyaç ları mi da karşıla mi yor bunları kabul kendim buna rağmen gene aynı ben aramaz sam o beni hiç aramaz gün içinde ilgisiz alakası z bir yere gidip bir şeyler icemeyiz el ele tutuşup yuruye me yiz hep saçma sapan espriler etrafında ki kızlara bakmalar falan

Cok erken evlenmissiniz ve bence o hala buyumemis. Buyumeden evlilik sorumlulugu yuklenen bireylerde malesef boyle sorunlar cok olur. Hem hayatlari monotonlasir hem eglence arayisina girerler.

Cok erken evlenmissiniz ve bence o hala buyumemis. Buyumeden evlilik sorumlulugu yuklenen bireylerde malesef boyle sorunlar cok olur. Hem hayatlari monotonlasir hem eglence arayisina girerler.
Ama arkadaşlar i ile telefonda konuşurken espri ler yapar eve misafir geldiği zmaan hiç susmaz ama bana gelince yorgun başı ağrıyor muş buna ne demeli peki ben konuşmaya na kadar tek kelime konuşmaz aynı evin içinde iki yabancı gibi yiz

Boşanmak doğru bi karar mı peki aramızda ne saygı yok sevgi bnde var onda olduğun u sanmıyorum ne yapmam gerek

Çok üzülüyorum ya böyle konulara.
Bence de buyumemiş bir koca var karşımızda.
Gittiği yere kadar goturceksiniz gibi duruyor burdan bakınca. kaybetme korkusu hiç yok zaten.
Çocuğunuz yok mu?

Hayır çocuk yok evet kaybetme korkusu yok çocuk olması için tedavi etmiyor as önce seni bırakıp gidicek dedi çocuk olsa bırakamam dedi bn şok oldum ağlaya aglaya gözüm de yaş kalmadi

Bn boyleyim değişmem gitmek istersen kapı orda biletini keseyim git baba nın evine dedi bana

Canim tabiki de herseyi Allah bilir ama ben bu evliligin sonunu pek iyi goremiyorum :(

Bnde öyle hissediyorum yarin gidiyor um zaten gidicek yerde yok şimdi iş ilanları na bakıyor um

Tek taraflı sevgiyle evliliğin yürümesi zor. Hem kapı orda diyebiliyor umursamadan ve geçen 5 yıla hiç acımadan. Bence sizinki alışkanlık olmuş sevgi değil çünkü hayatınızdan memnun değilsiniz. Çalıştırmıyor, ihtiyaçlarını görmüyor böyle bir evliliği nasıl yürüteceksiniz. En doğrusu gençken ayrılıp hazır çocuk yokken yolunuzu çizmek. Allah kolaylık versin.

Bence de üçe beşe bakmadan hemen bir iş bulun ve boşanın. Daha genceciksiniz. Kendinizi çalışarak geliştirirsiniz. Hemde doğru bir insanla mutlu evlilik yaparsınız. 23 Yaş çok genç bir yaş. Hiçbir şey için geç değil. Yeter ki iradenizi koruyun ve seviyorum diye geri dönmeyin. Sevgi karşılıklı olunca güzel

Back
X