hahah baska sevgilisi olsa bile bu aptallik onun cok tecrubesiz oldigini gosterir gene de...O hala bir cocuk.
ben hiç sevgilisi olmamış bir erkeğin ilk sevgilisiyim
dezavantajlarını yaşamadım, aksine avantajları var.. ilk aşkla dolu bakış, ilk dokunuş, ilk öpüş benimle oldu, ilk ''aşkım'' deyiş, ilk ''seni seviyorum'' bana söylendi..
ben bunu şans olarak görüyorum. o çok sevdiğimmm ilk ve tek olarak benle yaşadı aşkını
ama şöyle ki biz sevgili olduğumuzda ikimiz de 15 yaşındaydık ve doğal olarak ikimizin de aşk tecrübesi olmamıştı.
aşkı ve aşkın sonuçlarını yavaş yavaş birbirimizle öğrendik.
birlikte tecrübe edindik
birlikte büyüdük..
inşallah allah bizi birbirimize yazmıştır da, ikimizin de 2. leri, 3. leri olmaz hayatlarımızda..
ne kadar güzel..
amin inşallah
mutluluklar nazar degmesin
bence kesinlikle dezavantaj arkadaslar sebeplerini güzelce özetlemiş
ayrıca o yaşa kadar sevgilisi olmaması kendinde bir sorun oldugunu gösterir bana göre
en azından iletişim problemi oldugunu söyleyebilirim
ya sok olmus durumdayim resmen, aptalligi mi desem, ........ligi mi bilemedim...bana hem acildi 2 gun sonra da aslinda sevgilisinin oldugunu soyledi...ne bu simdi onu birakamam ama seni de kacirmak istemiyorum durumumu dedim, bi nevi oyle dedi utanmadan...kimseyle cikmadim demisti, saf asik rolunu oynuyordu neymis ondan once kimseyle cikmamismis
bittin benim icin, bidaha arama dedim
ben hiç sevgilisi olmamış bir erkeğin ilk sevgilisiyim
dezavantajlarını yaşamadım, aksine avantajları var.. ilk aşkla dolu bakış, ilk dokunuş, ilk öpüş benimle oldu, ilk ''aşkım'' deyiş, ilk ''seni seviyorum'' bana söylendi..
ben bunu şans olarak görüyorum. o çok sevdiğimmm ilk ve tek olarak benle yaşadı aşkını
ama şöyle ki biz sevgili olduğumuzda ikimiz de 15 yaşındaydık ve doğal olarak ikimizin de aşk tecrübesi olmamıştı.
aşkı ve aşkın sonuçlarını yavaş yavaş birbirimizle öğrendik.
birlikte tecrübe edindik
birlikte büyüdük..
inşallah allah bizi birbirimize yazmıştır da, ikimizin de 2. leri, 3. leri olmaz hayatlarımızda..
ben katılmıyorum. her erkek aynı olcak diye birşey yok. ben bir bayan olarak seçici davranıp hayatıma kimseyi almadıysam bir erkekde aynı fikirde olabilir. benim çok sevdiğim ve soon derece iletişimi kuvvetli bir erkek tanıyorum. ilk kız arkadaşı 27 yaşında oldu...
ben hem cinsim olna bayanları anlamıyorum.. neden erkekde biraz tecrübe lazım derler.. bunun yerine kişiğili oturmuş olgun olsun istemezler ki....
Eşimle tanıştığımızda 25 yaşındaydı ve hiç sevgilisi olmamıştı.
Ben onun ilkiydim, o da benim ilkim.
İlişkimizde hiç sıkıntı yaşamadık. Herşeyi birlikte gördük birlikte öğrendik.
Ben hiçbir dezavantajını görmedim aksine avantajları daha fazlaydı.
bırakın 27leri, 30 yaşın üstü tertemiz adamlar tanıyorum ben. bu televizyonlar reklamlar erkeğe hayvan gibi her istediğini alarak yaşamayı öğretti. oysa erkek de biz kadınlar gibi bir insan, irade gücü olan. bunlardan etkilenmeyip insanlığını unutmayanlar var gayet, kendini korumayı bilen koruyor gayet. yok öyleleri, nesli tükendi diyenlerin çevre değiştirmesini öneriyorum.
nerede bu temiz adamlar yahu sahiden yanlis ortamlardami bulunuyoz ne
onlara rastlayacak kadar sansli olmasakta böylelerinin oldugunu bilmek bile güzel
şunu da atlamayayım. daha eli kadın eline değmediği (daha doğrusu değemediği) halde etrafta tamtersiymiş gibi görünen erkek de çok. ama benim bahsettiğim bilinçli olarak kendini koruyanlardı. yoksa inanın etrafta hiç sevgilisi olmamış, üni mezunu bakir 25 yaş üstü erkek çok. ama mühim olan niyet dimi.
amin canım çok teşekkürler
Ne güzel anlatmissiniz,iliskinize imrenmedim dersem yalan olur,ALLAH bozmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?