merhaba, belli bir yaşa gelmiş ama hiç ilişkisi olmamış bir erkekle yapabilir miydiniz. 28 -29 yaşında ama kimsenin elini bile tutmamış bir erkek dusunun...tecrubesizligi sebebiyle herseyi silbastan ogretmek zorunda mi kaliriz ve bu yuzden sıkıcı bir iliski mi olur yoksa ilki oldugumuz icin degerli mi oluruz? ben sahsen bir erkege yol gostermeyi sevmeyen biriyim, yani erkek benden daha akilli daha tecrubeli olmali, ancak o zaman hayranlik duyup asik olabiliyorum...sizin yorumlarinizi bekliyorum
ustelik ben ondan 1-2 yas buyugum...slogan dogru demissin zaten bana bile acilmasi o kadar zor oldu ki terslenmekten cok korkuyordu, baya dolambacli yollari tercih etti acilmak icin...ya bu 2 oluyor hicbikizin elini dahi tutmamislarin beni bulmasi...benim aslinda kendimden 5-6 yas buyuk biriyle olmam lazim cunku ben yasima gore oldukca olgunumdur, benim kesinlikle karsimdaki erkegin bilgi ve hayat tecrubesine hayran olmam lazim ama nerde oyle birini bulmam da cok zor bu yastan sonra...
smyl mukemmel ifade etmissin herseyi...arkadas sevgili dengesini kuramiyorlar boyleleri en kotulerinden biri bu sanirim...
bugun soyle birsey oldu...ben herseye ragmen bu kisiye sans vermek istedim...bana bugun isyerinden ogleden sonra izin alip arkadasiyla bulusacagini soylemisti sehrin merkezi bi yerinde...aksam ben de ayni yere gidecektim , aksam oldugunda oyle dedigi aklima geldi,msj attim ben surdayim diye...aradi ve eve gitmek uzere artik otobuse bindigini soyledi...saat cok erkendi daha oysa , ilk bulusma olacakti ustelik,inip geri donebilirdi...arkadasi icin izin alabiliyorsa bunu da yapabilirdi sanirim...benim bekledigim gibi degil ya, bitti kafamda
ya sok olmus durumdayim resmen, aptalligi mi desem, ........ligi mi bilemedim...bana hem acildi 2 gun sonra da aslinda sevgilisinin oldugunu soyledi...ne bu simdi onu birakamam ama seni de kacirmak istemiyorum durumumu dedim, bi nevi oyle dedi utanmadan...kimseyle cikmadim demisti, saf asik rolunu oynuyordu neymis ondan once kimseyle cikmamismis
bittin benim icin, bidaha arama dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?