Hiç sevgilisi olmamış bir erkeğin ilk sevgilisi olmak avantaj mı dejavantaj mı?

hiç başıma gelmedi ama keşke öyle olsa ama malesef bu devirde erkekler mutlaka geçmişte yaşanmışlıkları oluyo ama bence erkeğinin bir ilki olmak bence çok güzel

hiç başıma gelmedi ama keşke öyle olsa ama malesef bu devirde erkekler mutlaka geçmişte yaşanmışlıkları oluyo ama bence erkeğinin bir ilki olmak bence çok güzel

Erkek arkadaşım ilk kez benimle bu kadar yakınlaştığını söyledi çok sevindim güveniyorumda

bence çok büyük bir dezavantaj
kadın ruhundan anlamaz, nasıl mutlu edeceğini bilmez, nelerin kadınları kıracağını bilmez
yerli yersiz beklentileri olabilir, ilk ilişkisi olduğu için her şeyi bir anda yaşamak isteyebilir, herşeyi eline yüzüne de bulaştırabilir, amaan yok ben almiym, ben uğraşamazdım ona doğruyu yanlışı normali öğretmekle

Alakası yok erkek arkadaşım hiç öyle şeyler yapmıyor nerde nasıl davranacağını ne söyleyeğini biliyor

Bence bu yaşa kadar neden ilişkisinin olmadığıda önemli...Evliliği düşünmeden kimsenin kızının namusuna söz getirmek istemem diyen bir erkek kardeşe dahip biri olarak şunu söylüyorum.İçinde Allah korkusu olan bir erkek harama bakmaktan,dokunmaktan çekinir,bulunduğu yolda giderse evliyken de bu durum geçerlidir.Ama antisosyallikten yada çekingenlikten kaynaklanıyorsa bu durum biraz sosyalleşmesi bile tehlikeli bence...İlk erkek arkadaşımın ilk sevgilisi olarak ben 2.grupta idim sonuç başkası ile evlendi sonra mutsuz oldu ayrıldı,tekrar ve ısrarla bana yöneldi totoşuna baka baka geri döndü tabi... :))

Bence avantajı şu olur,geçmişine yönelik bin tilki dolanmaz kafanda yada orda burda eski sevgilileri ile karşılaşmaz aynı ortamları solumazsın...Dezavantajı ise onu bir hamur olarak düşün,sen nasıl yoğurursan öyle şekil alcak,sen yanlış yoğurdunmu bir daha toparlayamazsın o hamuru...O yüzden de şeklini almış,iyicede pişmiş olanlar daha avantajlı sanki,En azından ne olduğunu görüyor,biliyorsun... :))))

Ayrıca şunu söylemeyi unuttum,en büyük avantajlarından birisi ise şu ; hayatında ilk kişi olduğun için ona güvenin fazla olacak...

bu konuda çok tartışmaya müsait bir konu lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.benim eşimin hayatındaki ilk kız benim.eşimle 5 senelik evliyiz, bir de kızımız var allah ömür versin.çok mutluyuz.eşimin hayatında ilk kadınım nerden eminsin diyebilirsiniz.tabii hayattaki hiçbir şeyden %100 emin olamayız ama ben eşime güveniyorum. %1 lik ihtimal de herkese veririm.eşimin çevresi ailesi referans tabii. ama eşim askeri personel benim, işi gereği 10 senedir burun buruna yaşadığı insanlar var onlar dahil tüm herkes zaten eşimi parmakla gösteririmiş, hayatında hiç kız arkadaşı olmamış diye. nişanlanınca eşim yemeğe çıkardı beni, komutanlar falan herkes vardı işte. tüm çevresi.beni gören " aa hani o hiç kız arkadaşı olmamış erkekle mi nişanlandın diye söylerdi" herkes. ayrıca evlenince de herkes anlatırdı bana eşimin nasıl biri olduğunu. askeri ortamda her şey o kadar kolay yayılır ki. böyle bir şey olsaydı zaten haberim olurdu. ayrıca eşim,çok yakın arkadaşımın eşiyle dosttur yıllardır.yani demem o ki ben eşime güveniyorum, anlattaıklarımda artısı oldu tabii.
hiç kız arkadaşı olmamasına rağmen hiç bir konuda sıkıntı çekmedik. yani her konuda gayet uyumlu bir çiftiz.onu çok seviyorum.gene gelsem bu hayata gene onunla evlenirdim. biz tanıştık 5 ay içinde evlendik zaten.sevdiğim ve bekar arkadaşlarıma her zaman eşim gibi bir eş nasip etsin diye dua ederim.

her ikiside aslında

dezavantajı nerde nasıl davranacağını bilmiyor. bir bayana nasıl hitap edilir nasıl gönlü alınır vs bunlarda sınıfta kalıyor.

avantajı daha önce kalp kırgınlığı olmadığından tüm sevgisini sana sunuyor.

Evlenmek istedigim insanin benden once buyuk bi ask yasamis olmasini istemem sahsen. Ciddi iliskisi de olmamis olsun. Ama 30 yasina gelip hic kiz eli bile tutmamis biri de olmasin. Ben onun annesi degilim, bi bayana nasil davranmasi gerektigini ona ogretmek bana dusmez ve bu durumda zaten beni SIkar. Insan degistirmeye calistigi ve eksik gordugu bi insana nasil asik olur ki? ben boyle birseyi hic yasamadim ama yasasam dezavantaji daha cok olurdu gibi geliyor.

Dezavantaj mantığı bana şöyle geliyor adeta, "öncesinde birilerinde staj yapsın öyle gelsin" :44 zaman sizde staj yapılan bir kız olabilirsiniz

bence dezavantaj. bir erkek bazı şeyleri yaşamış olsun ki gözü dışarıda kalmasın sonra. keşke yaşasaydım diye sonradan heves etmesin. hem kadınları da biraz olsun tanımış olur, kime nasıl davranması gerektiğini bilir, biraz yontulur tabiri caizse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…