• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç sevgilisi olmamış kıza neden millet şaşırır ve kötüler?

Peki sevgiliniz neden olmuyor?

ben bu laflara takılmanızın sebebinin sevgiliniz olmaması değil "neden olmadığı" olduğunu düşünüyorum. Dini, etik vs nedenlerden ötürü kendi tercihiniz mi yoksa istediğiniz halde mi olmuyor? Kendi tercihinizse kimsenin lafına kulak asmazsınız zaten ama sanki istiyorsunuz ama olmuyor ve bu sizde güvensizlik yaratıyor. Öyle mi?

Bireyin gelişimi için ilişkiler şarttır fakat yasın çok genç uygun durumlar yahut uygun zamanlar denk gelmemiştir.Yoksa geç kalmış felan değilsin.

Toplum olarak iyicene sasirdik artik galiba. Bir tarafta kiz el degmemis olacak diyen tipler, diger tarafta sevgilisi hic olmamis diye bi "kotuleyen (?)"ler...

Valla bence esas o yaşlarda sevgilisi olana bi tuhaf bakarım ben.
İnsanın sevgili edinme amacının evlenmek maksatlı karşılıklı tanıma-tanışma periyodu olduğu için ve o yaşlarda evlenmek için henüz erken yaşlar olması, o yaşıt erkeklerin ergen olması ve dolayısıyla karşısındaki kıza aklı selimle yaklaşmak yerine cinsel manada faydalanmaya ve keşfetmeye endeksli olacağı düşüncesi ile o yaşlardaki sevgililiği filan yanlış buluyorum. O yaşlar üniversiteye hazırlanma, gelecek planları kurma, arkadaşla vakit geçirme kendini geliştirip tanıma yaşları.
Birileri seni aşağılıyorsa sende aynısını onlara yap. Yada en güzeli kendi standartlarımda birini etrafta göremiyorum de geç.

tipe karaktere laf ediyolar sevgili olmayınca erkekler kızlar

Millete bakarsak ne uzar ne kısalırız.

Bir muhitte sevgilisi yok diye alay edilen kız başka bir yerde namus ve ahlak abidesi ilan edilir.

Bazı zeka fukarası erkekler hiç sevgilisi olmamış kızlarla alay eder...

İş evliliğe gelince o dalga geçtikleri el değmemiş kızlardan ararlar.

Bu algı kapasitesindeki insanların dediklerini dert edecek kadar mı boş vaktiniz var?

Biliyorum inanmiyorlar :)) Benimde 21 yasina kadar his erkek arkadasim olmadi, teklifleri reddettim hep, sonra esimle tanistim ciktik ve evlendik. Bazen eskiden baska erkek arkadasin oldumu diye soruyorlar (evli olmama ragmen) hayir diyince sasiriyorlar. Inanmiyorlar, sasiriyorlar. Size verilen tepkileri tahmin edebiliyorum ama sizin yasinizda daha 18 yani tepkilerde biraz abartilmis. Herkesin mecbur erkek arkadasi olmasi gerekmez. Benim 21 yasima kadar yoktu diye ben sagliksiz bir insan degildim cok sükür. Benim icin tercih meselesiydi, kimsede ne kötüleyebilir ne birsey diyebilir. Daha cokta bir sürü sevgilisi olan kizlar inanmiyorlar bu duruma nedense :D

Tv kültürünün Sonucu oluşmuş bir algı,yaşasın gençlerimiz sevgili olmayı büyük bir başarı sayıyor !!

Yani bu yaşa kadar sevgilinin olmaması hormonlarının düzgün çalışmadığı ve ne bileyim, senin sağlıksız olduğun anlamına gelmez. Sevgilinin olması da sağlıklı olduğun anlamına gelmez. Bak, millet evleniyor ama aylarca cinsel ilişkiye giremeyen var.

nasıl bir devirdeysek eskiden insanlar sevgilisi olduğunu demeye utanırdı artık sayısı ile gurur duyuluyor

çok acı tablo !

Back
X