- 10 Kasım 2010
- 5.023
- 4.659
- 373
- Konu Sahibi Papatya129
-
Çok klasik ama kısmetinde varsa zaten karşına çıkacak.Fazla düşünme düşünmek ihtimali düşürür.Bırak akışına:)Ben de burdaki konuları görünce koşarak uzaklaşıyorum hahaha ama benim üzüldüğüm konu sadece evlilik değil. Hiç değer görmemiş, sevilmemiş, önemsenmemiş olmak.İnsan bi “seni çok seviyorum”u duymak istiyor. Bir dokunuş bi güzel söz yani. Bilmem anlatabildim mi :/
Ben 21 yaşındayım geçen sene aşık oldum birine ve hayatımı mahvetti travma üstüne travmalar yaşadım onun yüzünden bazen istediğimiz şeyler iyi olmayabiliyor bende aşık olmak ister dururdum oldumda ne oldu koca bi hiç sonunda terkedildim nasip kuzum belki 30 nda bulucaksın nasibini belki 40 nda ne güzel okumuş kendinizi geliştirmiş birisiniz sizden ricam tecrübenizinde olmadığı için diyorum kimse vazgeçilmez değildir eğerki birine aşık olursanız ve kötü biri ise ona katlanmaya çalışmayın kendinixden sürekli avans vermeyin fedakarlık yapmayın çok yıpranırsınız bende çok yıprandım ama nafile oluyor giden gidiyor inanın sonra kurtulduğunuza şükredin ve önünüze bakın hayatınız umarım iyi ve güzel geçer güzellikler sizi bulur umarımBenim derdim bu.
Henüz lise öğrencisiyken sanırım izlediğim dizilerin ya da çevremdeki ilişkilerin etkisiyle “üniversitede” aşık olacağımı sanırdım. Sonra çok çalıştım çok iyi bir üniversite kazandım. 4 yıl boyunca kimse olmadı. Sevgilim olmamasını geçiyorum kızlar, yazan 1-2 kişi dışında yanıma yanaşan dahi olmadı ki bunlar da -ismail yk şarkısında geçtiği gibi- benim hiç tarzım değildi.
Ya tek istediğim şöyle sevip sevileceğim, zamanı gelince evlenip mutlu bir yuva kuracağım biriydi. Burada beni erkek ve evlilik delisi ilan edenler olacaktır fakat Bunu söylemekten utanmıyorum, bir genç kız olarak bunları hayal ve talep etmemle evlilik delisi olduğumu da düşünmüyorum. Hayatım bundan ibaret değil elbette, gezdim gördüm, yurtdışında da yaşadım, akademik olarak da geliştirdim kendimi. Okuyorum, araştırıyorum, sosyalleşiyorum. Ama yok kızlar yok. Bu dünyadan bir kerecik aşık olmadan göçüp gidicem vallahi.
benim adım attığım insanlar tarafından da reddedildim.
Bir kadın ister, istediğini alır diyip gaza gelip adım attıysam da cevabını okkalı aldım.
sizce nerde yanlış yapıyorum? Bu arada Çirkin olduğumu da düşünmüyorum. Zaten çirkin kadın yoktur.
Beklesem olmuyor beklemeyip adım atsam yine olmuyor. Herhalde benim kısmetim bağlı..
Belki sen onlara fazla geldininanın kendime en çok kızdığım nokta da bu.
Bazen oyle adamlar tarafından reddedildim ki keşke gözüm yüksekler de olaydı da reddedildiğime değseydi diyorum.
Belki de Allah seni aşk ile imtihandan koruyordur canım. Sana bambaşka güzellikler vermiş baksana. Ya aşkı verse diğerlerini vermese ve o aşk da sana acı çektirseydi ? Sonu acı olacaksa hiç başlamasa daha iyi. Zamanında seni seviyorum diyenlerinin elinden kayıp gidişini çaresizce izlediğinde çektiği acı keşke hiç başlamasaydı hiç seviyorum demeseydi dedirtiyor. Olacaksa hayırlısı, mutlu edeni olsun.Ben de burdaki konuları görünce koşarak uzaklaşıyorum hahaha ama benim üzüldüğüm konu sadece evlilik değil. Hiç değer görmemiş, sevilmemiş, önemsenmemiş olmak.İnsan bi “seni çok seviyorum”u duymak istiyor. Bir dokunuş bi güzel söz yani. Bilmem anlatabildim mi :/
Çok şanslısın bence iyi yönünden bak her karşında çıkanla konuşsan sonun pişmanlık olur zamani gelince biriyle tanışırsın hem o zmn daha olgun daha mantıklı adımlar atarsin. Bide dış görünüşüne bak görünüşte kastım fiziki anlamda dediler mizaç olarak belki dışardan çok ciddi asabi burnu havada görünürsün o yüzden uzak dururlar. Buna benzer şeyi ben yaşadım daha önce bir arkadaşım benimle tanışmadan önce seni burnu havada sert biri sanırdım dedi yani farklı görülebilirsin umarım karşına çıkan doğru kisidirBenim derdim bu.
Henüz lise öğrencisiyken sanırım izlediğim dizilerin ya da çevremdeki ilişkilerin etkisiyle “üniversitede” aşık olacağımı sanırdım. Sonra çok çalıştım çok iyi bir üniversite kazandım. 4 yıl boyunca kimse olmadı. Sevgilim olmamasını geçiyorum kızlar, yazan 1-2 kişi dışında yanıma yanaşan dahi olmadı ki bunlar da -ismail yk şarkısında geçtiği gibi- benim hiç tarzım değildi.
Ya tek istediğim şöyle sevip sevileceğim, zamanı gelince evlenip mutlu bir yuva kuracağım biriydi. Burada beni erkek ve evlilik delisi ilan edenler olacaktır fakat Bunu söylemekten utanmıyorum, bir genç kız olarak bunları hayal ve talep etmemle evlilik delisi olduğumu da düşünmüyorum. Hayatım bundan ibaret değil elbette, gezdim gördüm, yurtdışında da yaşadım, akademik olarak da geliştirdim kendimi. Okuyorum, araştırıyorum, sosyalleşiyorum. Ama yok kızlar yok. Bu dünyadan bir kerecik aşık olmadan göçüp gidicem vallahi.
Bir kadın ister, istediğini alır diyip gaza gelip adım attıysam da cevabını okkalı aldım.
sizce nerde yanlış yapıyorum? Bu arada Çirkin olduğumu da düşünmüyorum. Zaten çirkin kadın yoktur.
Beklesem olmuyor beklemeyip adım atsam yine olmuyor. Herhalde benim kısmetim bağlı..
Ben cok asık oldum cok ask yasadım cok teklif aldım ama bence bunlar bana hep dezavantaj getirdi senin yerinde olmak isterdim inan. Eger ben bunları yasama saydım daha duzenlı bir hayatım daha guzel anacagım gecmıs in olurdu. İlla cıkacak biri karsınızaBenim derdim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?