Hiç sevilmemiş olmak.. yaş 26

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu işler nasip işi baya karaya vurduğunda karşina çıkıyor. Sabır ve zamanla olacak umudunu kaybetme yeterki

Çok klasik ama kısmetinde varsa zaten karşına çıkacak.Fazla düşünme düşünmek ihtimali düşürür.Bırak akışına:)

Ben 21 yaşındayım geçen sene aşık oldum birine ve hayatımı mahvetti travma üstüne travmalar yaşadım onun yüzünden bazen istediğimiz şeyler iyi olmayabiliyor bende aşık olmak ister dururdum oldumda ne oldu koca bi hiç sonunda terkedildim nasip kuzum belki 30 nda bulucaksın nasibini belki 40 nda ne güzel okumuş kendinizi geliştirmiş birisiniz sizden ricam tecrübenizinde olmadığı için diyorum kimse vazgeçilmez değildir eğerki birine aşık olursanız ve kötü biri ise ona katlanmaya çalışmayın kendinixden sürekli avans vermeyin fedakarlık yapmayın çok yıpranırsınız bende çok yıprandım ama nafile oluyor giden gidiyor inanın sonra kurtulduğunuza şükredin ve önünüze bakın hayatınız umarım iyi ve güzel geçer güzellikler sizi bulur umarım

Çirkin kadın var. Ama mesele bu değil çünkü çirkin ama hayatı oldukça yolunda olan birsürü kadın var. Kendine bu kadar yatırım yapan, Bence biraz da fazla özgüveni olan birine çoktan her ortamda yanaşan kimi zaman kaliteli kimi zaman kalitesiz insanlar olmalıydı. Sorun sizde gibi geliyor, o kısmını da biraz gerçekçi değerlendirilmelerle sizin yapmanız gerek.

Her kadın ilgi, alakayı sever. Evet erkeğin bir kadın için uğraşması da güzel gelir (kadın seviyorsa)
Ama şöyle birşeye de değinmek istiyorum. İnan bana demek ki hayırlı olan buymuş diyeceksin.

Erkeklerin de psikopatı var, arsızı var, yüzsüzü var, yalancısı var. Her insanda olduğu gibi, kayırmıyorum.

Ya birisiyle tanışsaydın, sonra ayrılsaydın yakana kene gibi yapışsaydı? Ya zarar verseydi sana ruhen, bir de bu açıdan bak.
Valla, her insan düzgün olmadığı için hatta düzgün erkek çok azaldığı için.. usulca hayırlısını beklee..

Gelin kocaman sarılalım bende aynı şekilde 26 yaşındayım gram manitam olmadı ismail reisin dediği durumları yaşıyorum malesef ki aynen akademik gelişim su bu hep okey bi o güzel aşk eksik ama umudum tam bulcam ben muhakkak inanıyorum sizde inanın kendinize . Ama hep sorduğum bir soru var bizim durumumuzla ilgili .neden yani neden ?

Birde ek olarak bence sorun fazla bilinçli olmamızdan kaynaklanıyor ve bu durum bazı erkekleri uzaklaştırıyor ama napalim Allah bizi bu şekil yaratmış

Ee benim de olmadı ne üni de ne lisede. Daha doğrusu ben olması için bsy yapmadim. Lisede tek derdim iyi bir üniv e gitmekti..üniv deyken tek derdim atanmakti. Çok şükür sene kaybetmeden ikisini de hallettim. Çalışmaya başlayınca bikac talip çıkti. Sonra esimle tanıştik. İyi ki üni.de ilişkim olmamış çünkü ben ikisini bir yürütemezdim.

Belki de Allah seni aşk ile imtihandan koruyordur canım. Sana bambaşka güzellikler vermiş baksana. Ya aşkı verse diğerlerini vermese ve o aşk da sana acı çektirseydi ? Sonu acı olacaksa hiç başlamasa daha iyi. Zamanında seni seviyorum diyenlerinin elinden kayıp gidişini çaresizce izlediğinde çektiği acı keşke hiç başlamasaydı hiç seviyorum demeseydi dedirtiyor. Olacaksa hayırlısı, mutlu edeni olsun.
İşte öyle bir seni seviyorumu duymak istiyorum ile kalmıyor o . Onu duyduktAn sonrasının sancısı olacaksa o kadar basit değil maalesef

Beni tarif etmişsiniz.Çevremdeki insanlar çok güzel aşklar, ilişkiler yaşıyorlar. Sevip seviliyorlar. Ne kadar şanslılar aslında Benim hayatıma birkaç kişi girdi ya (dediğiniz gibi) tarzım değildi, ya da dün bir bu gün iki cinsellik istiyorlardı.
Yakın bir zamanda bir arkadaş grubunda bir adamla tanıştım.Sohbet arasında anlattı. Zamanında nişanlanmış ve olmamış, ayrılmışlar.Çok yoğun duygular hissetmiş o kadına. Severek ayrılmışlar gibi bir şey. İçimden dedim ki ''beni böyle gerçekten seven biri olsaydı asla bırakmazdım.Kariyermiş, akrabaymış, o onu demiş hiç umrum olmaz, devam eder evlenirdim''. Böyle insanlar, adamlar neden karşımıza çıkmaz anlayamadım. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler. Bekleyeceğim de nereye kadar

Hiç sevişmemek olarak okudum kader kısmet bu tarz şeyler. Üniversitede yakın arkadaş çevremdeki kızların çoğunun hiç sevgilisi olmamıştı,bence gayet de güzel kızlardı. Sanırım aurayla alakalı, bazılarına çöpçatanlık yapmak isterdik de erkekler hiç o gözle bakmazdı. Belki güzel ama feminen değilsinizdir?

Çok şanslısın bence iyi yönünden bak her karşında çıkanla konuşsan sonun pişmanlık olur zamani gelince biriyle tanışırsın hem o zmn daha olgun daha mantıklı adımlar atarsin. Bide dış görünüşüne bak görünüşte kastım fiziki anlamda dediler mizaç olarak belki dışardan çok ciddi asabi burnu havada görünürsün o yüzden uzak dururlar. Buna benzer şeyi ben yaşadım daha önce bir arkadaşım benimle tanışmadan önce seni burnu havada sert biri sanırdım dedi yani farklı görülebilirsin umarım karşına çıkan doğru kisidir

Yazını okuduğumda aklı başında biri izlenimi uyandi ben de.Benim sana tavsiyem yakın ve guvendigin bir arkadaşından tavsiye alabilirsin ,seni değerlendirmesini isteyebilirsin.Hatta bunu bır kaç arkadaşına sorsan çok daha iyi olur.Bizim buradan seni tanımadan neyi doğru neyi yanlış yaptığını tespit etmemiz doğru olmaz.Arkadaslarin mutlaka farkindadir birşey varsa.Ama bu değerlendirmeyi istediğinde yalnız ol karsindakiyle ve alınganlık gosterme.Sonra değerlendir kendi içinde.Benim de bazı arkadaşlarım var biliyorum ama sorulmadan söylenmiyor böyle şeyler

Yaklaşma tarzinizda bi sıkıntı olmasin.Ben direk acilmaktansa, bakışlarla yoklamayı denerdim.Karsılik veriyorsa bakısmaya devam.Ya da ima olabilir.Tüm bunlara cevap gelmiyorsa,hic bi zaman acılmaz,adım atmazdım.Bu yöntemle pek yanılıp,üzülmedim.Bir de,hayat gösterdi ki,adım atmak isteyen erkek mutlaka atiyor.Dış görunuste bikac degisiklik,hafif makyaj,hoş giysiler,biraz spor yapmak ,ne bileyim.Yap kendinde bi degisiklik,bi hoşluk,bi de oyle bak etrafa.

Benimde ünv'de olmadi ilk sevgilimle görüşürken 23 olmak üzereydim ama şimdi diyorum keske hic tanimasaydim:)) sevdim ve güya sevildim sadece acı çektim. Akabinde ciddi bir iliskim daha oldu ilki gibi tutkulu degil de daha ayaklari yere basan daha mantikci.. onda da aldatildim. 26 yaşındaydım tam.
şimdi 30 yasindayim nisanliyim çok şeker bir adamla:)
yani bence bir kişi olsun doğru kişi olsun. Bazen yanlış kişilere çarpıp gereksiz acılar cekiyoruz. Umarım yakin zamanda ve olabilecek biriyle tanışırsınız.
Bence nasip sizin bir eksikliğiniz olduğunu sanmiyorum.

Ben cok asık oldum cok ask yasadım cok teklif aldım ama bence bunlar bana hep dezavantaj getirdi senin yerinde olmak isterdim inan. Eger ben bunları yasama saydım daha duzenlı bir hayatım daha guzel anacagım gecmıs in olurdu. İlla cıkacak biri karsınıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…