- 29 Ağustos 2014
- 223
- 916
- 313
- Konu Sahibi __kartanesi__
Öncelikle herkese merhaba. Üniversitenin ilk yıllarında üye olmuştum bu siteye. Hep de çok faydalandım. Bu dertleşmeyi daha önce de yapmıştım ama aşk hayatı, sevgili, eş konusunda bir arpa boyu yol almayınca tekrar düştüm sizlerle dertleşmeye. 28 yaşında hiç sevgilisi, flörtü olmamış bana şu yaz dönemlerinde evlenen, balayına giden arkadaşlarımın hikayelerini izlemek zulüm geliyor, içimdeki tüm kıskançlık duygularım kabarıyor elimde olmadan. Üniversite yıllarında sevgilimin olmamasını güzel olmadığıma, kilolu olmama bağladım kilo verdim. Artık daha bakımlıyım, kendimi bazen güzel hissederken bazen dünyanın en çirkin insanı gibi hissetsem de... Aktif olarak çalışıyorum ama sosyal çevrem yani dışarı çıkıp görüştüğüm arkadaşlarım öyle çok değil. Olanların da hepsi ya evli ya nişanlı ya sevgilisi var. Hayatım ev ve iş arasında bir de hazırlanmaya niyet ettiğim sınavlar arasında geçiyor. Bu hayat hep mi böyle gidecek diye düşünürken buluyorum kendimi. Hiç mi beğenilmeyeceğim? Hoş şimdi biri çıksa karşıma ki bu tamamen bir hayal gibi bu yaşına kadar sıfır ilişki tecrübesi olan ben ne yapacağım ne diyeceğim karşımdakine ya da o tuhaf karşılamayacak mı bu yaşına kadar bir flörtü dahi olmamış olan beni.