Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birini unutmak, unutmaya çalışmak :)
Aslında cinsellik olduğunu düşünmüyorum uzaktayız çünkü ve hiç o tarz konuşmaya yeltenmediCinsellik
Elimin altında dursun belki severim
Yara bandı niyetine kullanma
Ortamda benim de sevgilim var diyebilme şansı
Bambaşka bir şey de olabilir.
Gerçekten nasıl bu kadar kötü olabiliyolar anlamıyorumSence?![]()
Aslında cinsellik olduğunu düşünmüyorum uzaktayız çünkü ve hiç o tarz konuşmaya yeltenmedi
Söylemedi ama beni önemsemiyodu.Hareketlerinden bunu anladım bitirdim ama kendimi salak yerine konulmuş hissediyorumSevmediğini kendi mi söyledi siz mi çıakrım yaptınız?
Eğer sevmiyorsa ve bunu söylesiyse sevsin diye beklemeyin. Geçen zaman çok yazık olur.
Söylemedi ama beni önemsemiyodu.Hareketlerinden bunu anladım bitirdim ama kendimi salak yerine konulmuş hissediyorum
Uzaktaki birini nasıl önemseyebilir ki?Söylemedi ama beni önemsemiyodu.Hareketlerinden bunu anladım bitirdim ama kendimi salak yerine konulmuş hissediyorum
Haklısınız aşık olmasını falan beklemedim zaten .Ama ben uzaktada olsa değer vermediğim bi insanla konuşamam onuda öyle sanmıştımUzaktaki birini nasıl önemseyebilir ki?
Yani tamamen uzaktan internetten başladıysanız size deli gibi aşık olmasını sizle deli gibi ilgilenmesini bekleyemezsiniz.
Can sıkıntısından vakit öldürme amaçlı sizinle konuşmuş. Büyütmeye değmez.
Erkekler böyle.Haklısınız aşık olmasını falan beklemedim zaten .Ama ben uzaktada olsa değer vermediğim bi insanla konuşamam onuda öyle sanmıştım
Diyecek bi şeyim yok o da bi gün bu duruma düşer ben görmesemdeErkekler böyle.
Yanındayken bile önemsiz hissettiren çok var.
Bazı ş.refsizlerin yanında kız arkadaşı olsa da aklı başkasında ya da başkalarında oluyor.
Böylelerine de denk geldim duydum gördüm ne yazık ki...
Bu teklifi eden sevmeyen tarafsa ve canı istediğinde mesaj atıyorsa?Aşk yoktur belki de sırdaş dost dertleşecek birini arıyordur.
Hani normal arkadaşınız vardır çok iyidir dertleşirsiniz ama aşk duymazssınız saygı duyarsınız ve onu kaybetmek istemezsiniz bu şekilde teklifini kabul edersiniz belki zamnla severim diye.
Erkekler işte karmakarışık ben sevmediğim birine teklif etmem şahsen.Bu teklifi eden sevmeyen tarafsa ve canı istediğinde mesaj atıyorsa?