• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç sevmemiş

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Sizi aslında hiç sevmemiş bi insanın sizinle sevgili olmasındaki amaç ne olabilir?

Aslında cinsellik olduğunu düşünmüyorum uzaktayız çünkü ve hiç o tarz konuşmaya yeltenmedi

Sevmediğini kendi mi söyledi siz mi çıakrım yaptınız?
Eğer sevmiyorsa ve bunu söylesiyse sevsin diye beklemeyin. Geçen zamana çok yazık olur.

Sevmediğini kendi mi söyledi siz mi çıakrım yaptınız?
Eğer sevmiyorsa ve bunu söylesiyse sevsin diye beklemeyin. Geçen zaman çok yazık olur.
Söylemedi ama beni önemsemiyodu.Hareketlerinden bunu anladım bitirdim ama kendimi salak yerine konulmuş hissediyorum

Söylemedi ama beni önemsemiyodu.Hareketlerinden bunu anladım bitirdim ama kendimi salak yerine konulmuş hissediyorum

Bitirerek salak (özür dileyerek yazıyorum) olmadığınızı zaten kanıtlamış durumdasınız.
Hiç düşünmeyin o yansın derdine. Kimse öyle bir insanı istemez.

Uzaktaki birini nasıl önemseyebilir ki?
Yani tamamen uzaktan internetten başladıysanız size deli gibi aşık olmasını sizle deli gibi ilgilenmesini bekleyemezsiniz.
Can sıkıntısından vakit öldürme amaçlı sizinle konuşmuş. Büyütmeye değmez.

Uzaktaki birini nasıl önemseyebilir ki?
Yani tamamen uzaktan internetten başladıysanız size deli gibi aşık olmasını sizle deli gibi ilgilenmesini bekleyemezsiniz.
Can sıkıntısından vakit öldürme amaçlı sizinle konuşmuş. Büyütmeye değmez.
Haklısınız aşık olmasını falan beklemedim zaten .Ama ben uzaktada olsa değer vermediğim bi insanla konuşamam onuda öyle sanmıştım

Haklısınız aşık olmasını falan beklemedim zaten .Ama ben uzaktada olsa değer vermediğim bi insanla konuşamam onuda öyle sanmıştım
Erkekler böyle.
Yanındayken bile önemsiz hissettiren çok var.
Bazı ş.refsizlerin yanında kız arkadaşı olsa da aklı başkasında ya da başkalarında oluyor.
Böylelerine de denk geldim duydum gördüm ne yazık ki...

Erkekler böyle.
Yanındayken bile önemsiz hissettiren çok var.
Bazı ş.refsizlerin yanında kız arkadaşı olsa da aklı başkasında ya da başkalarında oluyor.
Böylelerine de denk geldim duydum gördüm ne yazık ki...
Diyecek bi şeyim yok o da bi gün bu duruma düşer ben görmesemde

Aşk yoktur belki de sırdaş dost dertleşecek birini arıyordur.
Hani normal arkadaşınız vardır çok iyidir dertleşirsiniz ama aşk duymazssınız saygı duyarsınız ve onu kaybetmek istemezsiniz bu şekilde teklifini kabul edersiniz belki zamnla severim diye.

Aşk yoktur belki de sırdaş dost dertleşecek birini arıyordur.
Hani normal arkadaşınız vardır çok iyidir dertleşirsiniz ama aşk duymazssınız saygı duyarsınız ve onu kaybetmek istemezsiniz bu şekilde teklifini kabul edersiniz belki zamnla severim diye.
Bu teklifi eden sevmeyen tarafsa ve canı istediğinde mesaj atıyorsa?

Back
X