• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç sevmemiş

aradaki yorumlarınızı da eski konunuzu da okudum.
sadece telefonla konuşup yazışmışsınız, daha önce hiç yüz yüze gelmemişsiniz. yanlışım varsa düzeltin.

ben bir insanın yüz yüze vakit geçirmeden sevileceğine inanmıyorum açıkçası. benim mesela görmeden etmeden, sadece fotoğrafla, gezip tozmadan kanım ısınmaz, sevgili olamam. bu yüzden adam da sizi sevmemiş olabilir. bana garip gelmedi.

ha ama neden o zaman sizinle sevgili olmak istedi? vakit geçirmek istemiş olabilir, ilgi görmek istemiş olabilir, yalnızlıktan sıkılmış olabilir, eski sevgilisini unutmak istemiş olabilir ya da gerçekten fotoğrafınızdan, fikirlerinizden vs hoşlanmıştır ve denemek istemiştir.

siz sizi sevmediğine ve umursamadığınıza emin misiniz?
çünkü yorumlarınıza baktım, “telefonda konuştuğumuzda problem yok ama bazen görüldü atıyor” gibi bir yorumunuz var.
belki adamın sadece mesajlaşmayla ilgili bir sorunu var.
ilgi alakası nasıl?
sorununuz tam olarak ne? tam anlayamadım açıkçası

Son düzenleme:
aradaki yorumlarınızı da eski konunuza da okudum.
sadece telefonla konuşup yazışmışsınız, daha önce hiç yüz yüze gelmemişsiniz. yanlışım varsa düzeltin.

ben bir insanın yüz yüze vakit geçirmeden sevileceğine inanmıyorum açıkçası. benim mesela görmeden etmeden, sadece fotoğrafla, gezip tozmadan kanım ısınmaz
Evet yazıştık,telefonda konuştuk ve görüntülü görüştük.Yani gerçekten hoşlandığımı hissettim olabilir diye düşündüm falan ama sonra onun ilgisinin azaldığını farkettim.Söylediğimde hep bahaneleri vardı ama sözde seviyorum diyodu kendisiyle çelişti.Şu an bitti diye üzülmüyorum saf,salak ya da her neyse yerine konulduğuma üzülüyorum:kızgın:

Peki sizden önce bir sevgilisi varmıydı? Belki onu unutmak için sizinle çıkmış olanilir.

Varmış 2 yılı geçmiş ama biteli

Bazıları bir kaç hafta da unutur, bazılarının ise bir kaç senesini alır. Bence zaman öldürmek için çıkmıştır sizinle. Ama sizde daha fazla üzülmeyin. Nede olda size aşık olduğunu söylememiş. Hayatınıza devam edin. Yolunuza bakın. Böyle insanlar için kendinizi yıpratmayın bence..

Back
X