- 14 Şubat 2015
- 857
- 473
- 123
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Maalesef aynı ofiste çalışmak zorundayız.Müdürle konuşun yerinizi değiştirsin
Teşekkür bunu da denicem :)O konusurken sunu hemen halletmem gerek deyip ise gömülün surekli yaparsaniz anlar sanirim.baska bisey gelmedi aklima.
Siz onu bastırın başlayın o anlatmadan bugün yan komşum hiç durmadan konuşuyordu gerekli gereksiz herşeyi anlatıyor biktim vallahi ben onu dinlemek zorundamıyım diye anlatin belki anlar ne kadar çok konuştuğunuMaalesef aynı ofiste çalışmak zorundayız.
Bu da olabilir , ya da telefonla konuşurken yapabilirim ne gereksiz ve çok konuşuyor gibilerinden. Arkadaşıma anlatırım durumu da. Umarım bunu da başka bir şeye bağlamaz konu açmak içinSiz onu bastırın başlayın o anlatmadan bugün yan komşum hiç durmadan konuşuyordu gerekli gereksiz herşeyi anlatıyor biktim vallahi ben onu dinlemek zorundamıyım diye anlatin belki anlar ne kadar çok konuştuğunu
Sizin durum daha vahimmiş anlaşılan , genelde bayanlar detaycı olur diye biliyorum fakat sağolsun abimiz aşırı detaycı konuşmayı çok seviyor. Amin herşeyin orta hallisini versin Rabbim.bizim kurumda da vardı bir aylak.
sürahi boyutunda bardağına çay doldurur odaları dolaşırdı.
sabahtan akşama kadar kayınvalidesi, eşi ve kızı.
biz dinlemekten bıktık o anlatmaktan bıkmadı.
işimiz gücümüz kalıyor, durmuyor kadın. surat asıyorsun yok, laf vuruyorsun yok, çalışmaya dönüyorsun yok.
cır cır cır yedi beynimizi.
ben yolunu şöyle bulmuştum. benim odaya gelince sekreter arkadaştan rica ediyordum mesajla arayıp müdür seni çağırıyor diyordu öyle çıkıyordum.
sonra o da kar etmemeye başladı. sen git de gel ben beklerim diyordu ağlayacak hale geliyordum.
tayin alıp gitti, allah yeni mesai arkadaşlarına sabırlar versin dayanılır gibi değil.
Yapıyorum müzik dinliyorum karşımda anlatıyor hala, telefon duymam diye ikisini de takamıyorum. :) Şikayet etmekten hoşlanmıyorum patronum zaten farkında. Uyarıları pek dikkate almıyor yani.Kualklık, müzik.. Sürekli takılı olsun dinlemeseniz bile.
bır tanıdığım çok konuşan eşinin arkadaşı adama aynen böle yaptı,bastırdı,adam misafir geldi,ilk gün kafamızı patlattı,sonra ıkıncı gün,tanıdık başladı,adam varya pişman oldu,sıkıldı,susutu,akaşam arkadaşa dönüşte dedimki adam çok fena oldu,Siz onu bastırın başlayın o anlatmadan bugün yan komşum hiç durmadan konuşuyordu gerekli gereksiz herşeyi anlatıyor biktim vallahi ben onu dinlemek zorundamıyım diye anlatin belki anlar ne kadar çok konuştuğunu
Sizin durum daha vahimmiş anlaşılan , genelde bayanlar detaycı olur diye biliyorum fakat sağolsun abimiz aşırı detaycı konuşmayı çok seviyor. Amin herşeyin orta hallisini versin Rabbim.
Sen daha çok mu konuş diyorsun yani :) Ne anlatabilirim o kadar çok, ayrıca anlattığımı dinlemiyor ki. :)bır tanıdığım çok konuşan eşinin arkadaşı adama aynen böle yaptı,bastırdı,adam misafir geldi,ilk gün kafamızı patlattı,sonra ıkıncı gün,tanıdık başladı,adam varya pişman oldu,sıkıldı,susutu,akaşam arkadaşa dönüşte dedimki adam çok fena oldu,
iyi yaptım,o bize dun yaptı,o başlamadan ben başaladım dedi :)
Maalesef aynı ofiste çalışmak zorundayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?