Hiç susmayan iş arkadaşım...

işte kimisinin yaşlandıkça böyle anlatası geliyor...zor aslında bağıramazsın sus diyemezsin..birtek çare var oda müdüreüne söyle iyi bir şekilde uyarsın...iş saatlerinde sohbeti yasaklasın mesala..

O nasıl konuşmaktan iş yapabiliyor mu peki?

biz bir fab. calısıyoruz
ust kat yonetım katı
bız burada acık ofıs olarak 6 kısıyız
tek cıkan ses klavye sesı
bende susmaktan buralara sardım

İşi dışarda , aradığım da da konuşmaktan dinlemiyor ve genelde hata yapıyoruz.
Ne ilginçmiş.
Yaşlılar böyle oluyor ya. O yüzden ben iş veren olsam mümkünse emekliliği gelmiş insanları derhal gönderirim.

Bizim işyerinde vardı böyle. Denk mi geliyor inadına mı yapıyor nedir, ne zaman odaklanmam gerekse çenesi düşüyordu. Bir gün geldiler ama "bi sus abi yaa bi sus" diye birşey çıktı ağzımdan. İyiki de çıkmış sonra daha dikkatli davrandı.

Senle konuşsun diyor müdürüm yoksa dışarda çok konuşuyor bu problem oluyormuş. Ben bıktım nasıl anlatırım derdimi bilmiyorum.

bizim bu oda 6 kişi. gelen giden. konuşkan iş arkadaşları derken akşam kafam şişmiş oluyor.

eski iş yerimde de kimse konuşmazdı.

ortası yok herhalde
Sanırım yok şanssız insanlardanız. Konuşmamak daha iyi ben çok sevmediğimden belkide. :)

bence bahane bulup halledemezsiniz
halletseniz bir yere kadar sürer
eğer işiniz varsa abi işim var bitireyim öyle konuşalım olur mu derseniz
hem kısa sürede baya yol sarfedersiniz hem işinizi halleder
hemde karşı tarafı kırmamış olursunuz

Kırıcı olurum bu defa çünkü bişeye kızarsam sesimde yükselir. Sessiz kalıp kendimi yiyorum bende

Ayrılmayı düşünüyorum işten bazen o derece. Dinlemiyor fırsat verse iki kelam etsem.

Ayrılmayı düşünüyorum işten bazen o derece. Dinlemiyor fırsat verse iki kelam etsem.

o seni bastırıyorsa sen onu bastıracaksın
konuşaya başlasada işimi bitirmem gerek diye net bir şekilde cvp vermelisin

Sanırım yok şanssız insanlardanız. Konuşmamak daha iyi ben çok sevmediğimden belkide. :)

bende konuşmayı çok sevmem ama o da bunaltıyor. sabah günaydın bile demezlerdi. ilk başta ben günaydın vs. derdim. diğerlerinden cevap alamayınca onuda kestim.

bende konuşmayı çok sevmem ama o da bunaltıyor. sabah günaydın bile demezlerdi. ilk başta ben günaydın vs. derdim. diğerlerinden cevap alamayınca onuda kestim.
Yok tabi konuşmayalıyız hiç konuşmasın demiyorum da çok işim varken anlatıyor. Ona bakıp cevap dahi vermiyorum bazen. Bu da kötü etkiliyor insanı.

İşte bunu söyleyebilsem .. :) çok daha huzurlu olucam

Ne ilginçmiş.
Yaşlılar böyle oluyor ya. O yüzden ben iş veren olsam mümkünse emekliliği gelmiş insanları derhal gönderirim.
2 yılı var , ama ihtiyacı da var çalışmaya. Çocukları da okuyor. Emekli olsa da çalışacak

biz bir fab. calısıyoruz
ust kat yonetım katı
bız burada acık ofıs olarak 6 kısıyız
tek cıkan ses klavye sesı
bende susmaktan buralara sardım
Ben de tekken öyleyim ,
Herşeyin fazlası zarar tabi :)

Sen git gel ben seni beklerim kismina koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…