Hiç tanımadığınız bir erkek size çiçek verirse ne yaparsınız?

Hiç tanımadığınız bir erkek size çiçek verirse ne yaparsınız?

• Sebebini sorarım

OY: 2 8,7%
  • Konuşmam, sadece gülümserim ve çiçeği alırım

OY: 5 21,7%
  • Kibarca reddederim

OY: 8 34,8%
  • Yakışıklıysa kabul ederim

OY: 0 0,0%
  • Terslerim, çiçeği almam

OY: 7 30,4%
  • İlgilenmiyorum / Fikrim yok

OY: 1 4,3%

• Ankete Katılan
    23
çiçeği alır kafasında parçalarım. klava:
hangi nedenle tanımadığı bir bayana çiçek verir bir erkek?
kötükedihüso
bekar olsam bile almazdım. hihoyyyt
sen ne yaparsın?

:))) benim başıma geldi birkaç kez ...
peluş oyuncak uzatan bile oldu,kibarca redettim ,ısrarcı olunca da kibarlığımı kenara bırakıp ,şirret yüzümü gösterince,gözlerimi de koccaman açınca zaten arkasına bakmadan kaçtılar:)))

Hayırdır kardeş birinemi benzettin derimlülülülülülü

Hiç tanımadığınız bir erkek size çiçek verirse ne yaparsınız? a.s. :teytey:

hadi yürrrü git nan derim...
tanımadığım bi erkek bana çiçek veremez....almamda kafasında paralarım...bide yüzüne tükürürüm herhalde...
ne demeye bana çiçek veriyo ki...:mymeka:

Ne hakla bana çiçek veriyormuş :1shok:
kafasında paralarım o çiçeği :mymeka::mymeka:

O AN ONU NASIL VERDİĞİ ÖNEMLİ BENCE ALINICAK VAR ALINMICAK VAR. AFEDERSİNİZ MANYAKLIK YAPMAK İÇİN VERİLSE SARKMAK İÇİN FALAN TABİKİ ALINMAZ AMA BİR ANDA BİR SEBEBİ YOKKEN ÇÖPE ATAMAMAK İÇİN SİZE UZATIP SEBPSİZ Bİ ŞEKİLDE VERSE ALIRIM HERHALDE TABİ BUNU ANLAMAK ZOR TABİ a.s.kaydirigubbakcemile3​

öncelikle kadınlar günü falan mı diye düşünürüm eğer öyle bir şeyse sorun yok kamera şakası falan da olabilir ama her koşulda tanımadığım biri ya piskopatın biriyse ya çiçekte beni bayıltacak bir koku varsa ya organ mafyasıysa her şey olabilir yani aman kalsın adamı görmezlikten gelir hızlı adımlarla ordan uzaklaşırım
uzaklaşırken de kontrol ederim takip ediyo mu diye yine de tedbir olarak en yakınımdaki cafeye ya da mağzaya falan girerim ki takip edip etmediğinden emin olabileyim

çay bahçesinde eşimi beklerken hakkikaten hiç tanımadığım manyaan biri tek bir karanfille geldi yanıma o sırada eşimde geliyormuş bir anda reality showmu diyim artık aksiyon showmu bişeyler oldu eve geldiğimizde eşimin tırnaklarında kalmış karanfilin yaprakları.............:1shok:
aslan kocam çiğ çiğ yedirdiydi çiçeğinikaydirigubbakcemile3

bir reklam vardı . yıllar önce..... hiç tanımadığınız bir erkek size çiçek verirse.............. nedeni impulastır...... bir deodarant reklamıydı..... hatırlayan var mı arkadaşlar.... bana onu çağrıştırdı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…