Evet ilkk defa boyle bunalimda hissediyirum kendimi nasil basliycagimi bilmiyorum ama gercekten tavsiyelere ihtiyacim var arkadaslar yeni uye oldum yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar 4senelik bir sevdgim var cok sinirli kufur eden sinirlendiginde bagiran kiran ve cok kiskanc bir insan ama onu cok sevdim aslinda biranda hayatima girdi ve ben onu hayatimin odak noktasi yaptim surekli tartisiyoruz ayni mahallr cocuguyuz ve ailelerimiz iyi dostlar iki kez istemeye geldiler ailem dusunup haber vericez dedoler mahallede olan indsanlar evlenin artik diyorlar ama kimse yasamamin hayatimin icinde bilmiyorum ailesi ozellikle annesi evlensede kurtulsam diyor durduk yere sinirleniyor bagiriyor beni cok kiriyor evet seviyor he,dd cok bunu biliyoru. Ama ben cok yiprandim okulumu birakytirdi universteyi ogretmenim ve meslegimide biraktirdi bana ben calisan kari istemiyorum diyerek ve ailem bu durumlari bildikce bana kotu davrandigni gordukcr istemiyor v brnim icin hoc birsey yapmiyor birakin birseyler yapmayi beni kirmamayi denemiyoru bile benden surekli pahali hediyeler istiyor dogum gununde bana sakin pantalon gomlek alma diyor insan hediyenin onemi var mi ama onun icin var ve 26 yasinda calismak istemeyen biro ailesinin durumu iyi oda buna guveniyor ben birsey yapamam ailem yapicak herseyi diyor ve ben iyicr kararsiz kaldim kendimi cok cekiyorum ve artik bunaldihi,in farkindayim ne yapmaliyim onu seviyorum ama icimi her defasinda acttiyor ... Uzun oldu biraz arkadaslar
Evet ilkk defa boyle bunalimda hissediyirum kendimi nasil basliycagimi bilmiyorum ama gercekten tavsiyelere ihtiyacim var arkadaslar yeni uye oldum yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar 4senelik bir sevdgim var cok sinirli kufur eden sinirlendiginde bagiran kiran ve cok kiskanc bir insan ama onu cok sevdim aslinda biranda hayatima girdi ve ben onu hayatimin odak noktasi yaptim surekli tartisiyoruz ayni mahallr cocuguyuz ve ailelerimiz iyi dostlar iki kez istemeye geldiler ailem dusunup haber vericez dedoler mahallede olan indsanlar evlenin artik diyorlar ama kimse yasamamin hayatimin icinde bilmiyorum ailesi ozellikle annesi evlensede kurtulsam diyor durduk yere sinirleniyor bagiriyor beni cok kiriyor evet seviyor he,dd cok bunu biliyoru. Ama ben cok yiprandim okulumu birakytirdi universteyi ogretmenim ve meslegimide biraktirdi bana ben calisan kari istemiyorum diyerek ve ailem bu durumlari bildikce bana kotu davrandigni gordukcr istemiyor v brnim icin hoc birsey yapmiyor birakin birseyler yapmayi beni kirmamayi denemiyoru bile benden surekli pahali hediyeler istiyor dogum gununde bana sakin pantalon gomlek alma diyor insan hediyenin onemi var mi ama onun icin var ve 26 yasinda calismak istemeyen biro ailesinin durumu iyi oda buna guveniyor ben birsey yapamam ailem yapicak herseyi diyor ve ben iyicr kararsiz kaldim kendimi cok cekiyorum ve artik bunaldihi,in farkindayim ne yapmaliyim onu seviyorum ama icimi her defasinda acttiyor ... Uzun oldu biraz arkadaslar
Demek ko herkez hakli arkdaslar cok tesekkur ederim sizkere kararlarimin arkasinda durmam gerekiyor 23 uasimdayim ama bana hala kendi kararlarimi alamiycakmisim gibi hissediyor hala ailesi ariyor yapma kizim diye kendi bile aramiyor ben boylr biriyle hayatimi geciremem ailemi cok kizardim neden vermiyorsunuz uzatiyorsunuz diye ama benim goremediklerimi goruyorlrmis vr ne kadarda gor olmusum
Bana eski sevgilim gibi olamazsin dedi ve milyonlarca kez hep affettim hep daha cok sevdim simdiyse yuzune baktigimdasoyledigi sozler geliyor ve dusunurdum nasil rvlenicem diye ablalari olsun akrabalar olsun hrp duzelir diye beni avvuttular yasi oturur dediler ki 26 yasinda daha ne oturucak askrrden gelili 3 sene oldu zatenannesi iki dakika kapiyi gec acsa evi dolasiyor dolaplari karistirtor biri mi var diye evde bir adam mi var diye annesi bana bunu yapiyor snads yapar hazirlikli ol diyor ne kadar zoruma gidiyor boyle seyler
Yasattim ama bir ay sonra yinr ayniya donuyor
Benim dusuncelerimi bile farkinda olmadan degistirdi gezmeyi doladmayi cok severdim simdiyse evden cikmak gelmiyor icimden kukumannkusu gibi sadece evde oturuyorum sanki disari ciksam yanlismis gibi hissediyorum
Bana birde senden oncekilere bunlari yapmadim sana yapiyorum kiymet veriyor sahip cikiyorun diye ovunuyor bende birsey zanledip seviniyordum
Sanki aci cekicek gibi hissediyorum uzulmek istemiyorum artik cok yiprandim cikmaza cok dustumhep hayirlisi diye dua ettim hep ama bunu hakkedicek biraey yapmadim
Sen bir erkege baktin diye bana tokat atmisti bundan iki yil once herkezinmicnden kufurler etmisti bunu aglayarak yaziyorumnher gece aklima geliyor ve ben bir kez tokwt yemedim kotu soz duymadim ailemden kufur hic bilmedim duymadim hep sakin yasadim bir kez bile .sana bu kizdan baskasi katlanmaz diyordu kiymetini bil oda o benim kiymetimi bilsin diyordu. Ben meslegime asik bir insanim sirf sevdigimden herseyimden hayatimdan vazgectim ama bana bunlari yasatti
Sizlere anlatamadigim o kadar seyler daha var ki beni aglatip kac kec kez eve aglayark girdigimi hatirliyorum. Hic bir zaman ailesinin maddi durumunbeni ilgilendirmedi bor erkek eger kendi birseyinyapamiyorsa benim icin hic degeri yok. Bana hediye alicagi zaman babasindan para istiyordu aldigi heodiyenin fiyatini soylerdi seni gecti hediyeminnparasi derdi gercekten bemim butun duzenimi alt ust etti
Birde savunurdu arqmizda sen ben yok bizim derdiiyi seylerde yasadim ama bunlari hatirladikca omuzlarim cokuyor ve kaldiramiyorum
al işte bi örnek daha . kızlar hayatınızı mahvetmeye mi uğraşıyorsunuz siz. neden fırsat tanıyorsunuz böyle insanlara. ne mecburiyetiniz var yaaa çok kızıyorum çok evli değilsiniz birşey değilsiniz neden mahvediyorsunuz gençliğinizi arkadaşlar. sizin bol bol gezip eğlenecek vaktiniz. sevgili adı altındaki insanların sizi kısıtlamasına neden izin veriyorsunuz. tamam o insan öyleyse değişmezse siz onunla neden devam ediyorsunuz . yapmayın arkadaşlar yazık hayat gidiyor farkına varın
sence onun ağlamasını mı tercih edersin senin hayatını mahvetmesini mi :? birak ağlasın seni yoran birine bu kadar merhametli olma bence ben böyle insanların psikolojilerinden şüphe ederdimAyruldigimda agliyo sizliyo dayanamiyorum ama kendie de gelmiyo bi turlu
sence onun ağlamasını mı tercih edersin senin hayatını mahvetmesini mi :? birak ağlasın seni yoran birine bu kadar merhametli olma bence ben böyle insanların psikolojilerinden şüphe ederdim
kizlar .. neden su erkeklerin sizi bu kadar ele gecirmesine musaade ediyorsunuz ? bu adamlari odak noktasii yapmaya devam ettikce,bu davranislar hiiiic bitmeyecek ... sizler de gozuyasli kalmaya devam edeceksiniz ... ayrilin kardesim , boyle insanla omuuuuur gecmez ...
senden sonrakine de eski sevgilim gibi olamazsın diyecektir...bu tipler belli gibi az buçukBana eski sevgilim gibi olamazsin dedi ve milyonlarca kez hep affettim hep daha cok sevdim simdiyse yuzune baktigimdasoyledigi sozler geliyor ve dusunurdum nasil rvlenicem diye ablalari olsun akrabalar olsun hrp duzelir diye beni avvuttular yasi oturur dediler ki 26 yasinda daha ne oturucak askrrden gelili 3 sene oldu zatenannesi iki dakika kapiyi gec acsa evi dolasiyor dolaplari karistirtor biri mi var diye evde bir adam mi var diye annesi bana bunu yapiyor snads yapar hazirlikli ol diyor ne kadar zoruma gidiyor boyle seyler
Ayrılın, hediye beğenmemek neyin nesi, ayrıca öğretmen olarak 'KARI'hitabını kullanmanız hiç hoş değil, erkek arkadaşınızın tabiriyle yazıyorsanızda kaba saba bir insan belliki.Evet ilkk defa boyle bunalimda hissediyirum kendimi nasil basliycagimi bilmiyorum ama gercekten tavsiyelere ihtiyacim var arkadaslar yeni uye oldum yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar 4senelik bir sevdgim var cok sinirli kufur eden sinirlendiginde bagiran kiran ve cok kiskanc bir insan ama onu cok sevdim aslinda biranda hayatima girdi ve ben onu hayatimin odak noktasi yaptim surekli tartisiyoruz ayni mahallr cocuguyuz ve ailelerimiz iyi dostlar iki kez istemeye geldiler ailem dusunup haber vericez dedoler mahallede olan indsanlar evlenin artik diyorlar ama kimse yasamamin hayatimin icinde bilmiyorum ailesi ozellikle annesi evlensede kurtulsam diyor durduk yere sinirleniyor bagiriyor beni cok kiriyor evet seviyor he,dd cok bunu biliyoru. Ama ben cok yiprandim okulumu birakytirdi universteyi ogretmenim ve meslegimide biraktirdi bana ben calisan kari istemiyorum diyerek ve ailem bu durumlari bildikce bana kotu davrandigni gordukcr istemiyor v brnim icin hoc birsey yapmiyor birakin birseyler yapmayi beni kirmamayi denemiyoru bile benden surekli pahali hediyeler istiyor dogum gununde bana sakin pantalon gomlek alma diyor insan hediyenin onemi var mi ama onun icin var ve 26 yasinda calismak istemeyen biro ailesinin durumu iyi oda buna guveniyor ben birsey yapamam ailem yapicak herseyi diyor ve ben iyicr kararsiz kaldim kendimi cok cekiyorum ve artik bunaldihi,in farkindayim ne yapmaliyim onu seviyorum ama icimi her defasinda acttiyor ... Uzun oldu biraz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?