Hic tanimasaydim

valla evli biri olarak yazıyorum kocam olsa boşanırdım.hayatını mahvetme.inan başkasını bile sevebilirsin zamanla bir erkek o deil ya dünyada..sakın evlenme kendine gel bence.daha evlenmeden bunları yapanı evlendikten sonra düşünemiyorum

bile bile lades diyemezsin yaa ... ailen uyanmış işe düşünelim karar veririz demişler, bırak sakın evlenme o adamla. çalışan kadınla evlenmeyecek bir de pahalı hediyeler isteyecek... yarın öbürgün kocan ölse bi hastalık olsa sana kim bakacak. elin ekmek tutsun aklını kullan!

Benim kuzeniminde böyle sevgilisi vardı... El bebek gül bebek büyüyen kuzenimi hep itti hor gördü.. Askerdeyken de tekmeyi attı. Sonra çok pişman oldu. Ne dedi bilmiyorum ama kuzenimin gururu çok incilmiş olacak ki deli gibi aşık kız oğlan askerden döndükten sonra kapısında yattı anca ego yaptı bıraktı.. Sonra karşısına şimdiki kocası çıktı 2 çocuğu oldu miss gibi geçiniyorlar.. Maşallah.. Sana tavsiyem hiç yakma kendini.. He acı çekersin ama daha yaşın genç unutur gidersin..

İnsanlar 30 yıllık eşlerinden ayrılıyorlar hayata mı küsüyorlar senin varsın olsun 5 yıl.. Hep de kötü anılar paylaşmışsınız zaten.. Ölümle sevdikleirmizin yokluğuna alışıyoruz, Allah bu sabrı veriyor yani.. Sana kötü davranan biri için fazla korkaksın...

bir insanı sevmek onun hayatını yönetmek değildir. böyle bir zihniyet yok. hayat senin ama ben bunları yaşıyo olsam asla evlenmem. benim eşimde çok seviyo beni ama bunları da görmedim ondan. bu sevgi değil zorbalık. gençliğini mahvetme psikopat gibi birşey bu insan . dünyada birtek o yok kıymetini bil derim sana

işin bi de şu tarafı var ayrılırsan zarar verir mi sana ?

Pinar su ben bu topiği görmeden diğerine yorum yapıp geçtim. bu ne anacığım ? nasıl bir belaya bulaşmışsın. ? yaşın daha 23 gencecik pırlanta gibisin. üzlmek istemiyorum acı çekmek istemiyorum diye bi şey yok. acını sırtlamayı, gerçeklerle yüzleşmeyi öğrenmen gerekiyor. tabiki için acıyacak, ağlayacaksın. ama ileride bu magandanın karısı olursan daha çok ağlarsın söyliyeyim. bu hayatta senden daha değerli bir şey yok. önce değeri kendine vereceksin. sonra kararının ardında duracaksın. için acıya acıya. ama geçecek. hayatına yeni insanlar girecek, yani bir işin olacak, okulunu okuyacak iki ayağının üzerinde duran bir kadın olacaksın.!!! ama lütfen tatlım bu adama bir daha geri dönme 3 gün ağlarsın 4. gün kalkım oynarsın derler bizim oarada

ailen seni el bebek gül bebek yetiştirsin elin adamı gelsin bunları yapsın.. sadece sana değil ailene de yazık.. kızımın birini sevip bunlara katlanacağı günler gelirse bir gün inan kahrımdan ölürüm.. sakın "aşk acısı" vs deme böyle aşk olmaz.. seni sevdiği ilgilendiği için mi eve kapıyor.. ben de kaparım seni ne var ki? sevmeme gerek yok.. eziyet etmek istemem yeterli bundan zevk almam.. sakın dönme bu kişiye.. aileni düşün, ilerde başına gelecekleri..

Bu kadar olumsuz örnek yazmışsın ve bunların hiç biri ondan soğumanı sağlamamış bizim ayrıl dememizle mi ayrılcaksın garipsin...

Yasattim ama bir ay sonra yinr ayniya donuyor

Benim dusuncelerimi bile farkinda olmadan degistirdi gezmeyi doladmayi cok severdim simdiyse evden cikmak gelmiyor icimden kukumannkusu gibi sadece evde oturuyorum sanki disari ciksam yanlismis gibi hissediyorum

Bana birde senden oncekilere bunlari yapmadim sana yapiyorum kiymet veriyor sahip cikiyorun diye ovunuyor bende birsey zanledip seviniyordum

Sanki aci cekicek gibi hissediyorum uzulmek istemiyorum artik cok yiprandim cikmaza cok dustum hep hayirlisi diye dua ettim hep ama bunu hakkedicek biraey yapmadim

Birde savunurdu arqmizda sen ben yok bizim derdi iyi seylerde yasadim ama bunlari hatirladikca omuzlarim cokuyor ve kaldiramiyorum

PES!

Her şeyi geçtim ailene pes.

Sen okut, meslek sahibi yap, elin oğlu çalıştırmasın.

Annem olsa eşşek sudan gelinceye kadar beni döverdi herhalde.
Aklın varsa, hani azıcık mantığın varsa ayrılırsın ne diyeyim.

Ayni sorun bende de vAr asiri sinirli kufur ediyo. Agximi bile actirmiyo bana disari cikamiyorum ayni sinifta oldugumuz icin ona bisey demiyo ama bunaldim bende

al işte bi örnek daha . kızlar hayatınızı mahvetmeye mi uğraşıyorsunuz siz. neden fırsat tanıyorsunuz böyle insanlara. ne mecburiyetiniz var yaaa çok kızıyorum çok evli değilsiniz birşey değilsiniz neden mahvediyorsunuz gençliğinizi arkadaşlar. sizin bol bol gezip eğlenecek vaktiniz. sevgili adı altındaki insanların sizi kısıtlamasına neden izin veriyorsunuz. tamam o insan öyleyse değişmezse siz onunla neden devam ediyorsunuz . yapmayın arkadaşlar yazık hayat gidiyor farkına varın

Ayruldigimda agliyo sizliyo dayanamiyorum ama kendie de gelmiyo bi turlu

Ayruldigimda agliyo sizliyo dayanamiyorum ama kendie de gelmiyo bi turlu
sence onun ağlamasını mı tercih edersin senin hayatını mahvetmesini mi :? birak ağlasın seni yoran birine bu kadar merhametli olma bence ben böyle insanların psikolojilerinden şüphe ederdim

sence onun ağlamasını mı tercih edersin senin hayatını mahvetmesini mi :? birak ağlasın seni yoran birine bu kadar merhametli olma bence ben böyle insanların psikolojilerinden şüphe ederdim

Valla bende kendi psikolojimden suphe ediyorum artik

kizlar .. neden su erkeklerin sizi bu kadar ele gecirmesine musaade ediyorsunuz ? bu adamlari odak noktasii yapmaya devam ettikce,bu davranislar hiiiic bitmeyecek ... sizler de gozuyasli kalmaya devam edeceksiniz ... ayrilin kardesim , boyle insanla omuuuuur gecmez ...

Bende oyle dusunuyorum ama gel gor ki haayata geciremiyorum.

senden sonrakine de eski sevgilim gibi olamazsın diyecektir...bu tipler belli gibi az buçuk

Once kendınısı sevın deger verın,kendı kıymetınızı kendınız bılın ,erkek mılletı cok canınızı yakar,erkeklere bu denlı baglanmayın

Çok özür dilerim arkadaşım ama,sen şuna kısaca belami arıyorum desene...

Ayrılın, hediye beğenmemek neyin nesi, ayrıca öğretmen olarak 'KARI'hitabını kullanmanız hiç hoş değil, erkek arkadaşınızın tabiriyle yazıyorsanızda kaba saba bir insan belliki.
Mesleginizi bırakmamalıydınız ayrıca,çalışmaktan imtina eden bir erkek , sizde çalışmayacaksınız , ailesinin eline mi bakacaksınız evlenince?
Sonra burda çok konu açarsınız eşim dövdü beni, borç içinde yaşıyoruz vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…