• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic tanimasaydim

Pinar su

Tc
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
95
21
13
Evet ilkk defa boyle bunalimda hissediyirum kendimi nasil basliycagimi bilmiyorum ama gercekten tavsiyelere ihtiyacim var arkadaslar yeni uye oldum yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar 4senelik bir sevdgim var cok sinirli kufur eden sinirlendiginde bagiran kiran ve cok kiskanc bir insan ama onu cok sevdim aslinda biranda hayatima girdi ve ben onu hayatimin odak noktasi yaptim surekli tartisiyoruz ayni mahallr cocuguyuz ve ailelerimiz iyi dostlar iki kez istemeye geldiler ailem dusunup haber vericez dedoler mahallede olan indsanlar evlenin artik diyorlar ama kimse yasamamin hayatimin icinde bilmiyorum ailesi ozellikle annesi evlensede kurtulsam diyor durduk yere sinirleniyor bagiriyor beni cok kiriyor evet seviyor he,dd cok bunu biliyoru. Ama ben cok yiprandim okulumu birakytirdi universteyi ogretmenim ve meslegimide biraktirdi bana ben calisan kari istemiyorum diyerek ve ailem bu durumlari bildikce bana kotu davrandigni gordukcr istemiyor v brnim icin hoc birsey yapmiyor birakin birseyler yapmayi beni kirmamayi denemiyoru bile benden surekli pahali hediyeler istiyor dogum gununde bana sakin pantalon gomlek alma diyor insan hediyenin onemi var mi ama onun icin var ve 26 yasinda calismak istemeyen biro ailesinin durumu iyi oda buna guveniyor ben birsey yapamam ailem yapicak herseyi diyor ve ben iyicr kararsiz kaldim kendimi cok cekiyorum ve artik bunaldihi,in farkindayim ne yapmaliyim onu seviyorum ama icimi her defasinda acttiyor ... Uzun oldu biraz arkadaslar

Evet ilkk defa boyle bunalimda hissediyirum kendimi nasil basliycagimi bilmiyorum ama gercekten tavsiyelere ihtiyacim var arkadaslar yeni uye oldum yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar 4senelik bir sevdgim var cok sinirli kufur eden sinirlendiginde bagiran kiran ve cok kiskanc bir insan ama onu cok sevdim aslinda biranda hayatima girdi ve ben onu hayatimin odak noktasi yaptim surekli tartisiyoruz ayni mahallr cocuguyuz ve ailelerimiz iyi dostlar iki kez istemeye geldiler ailem dusunup haber vericez dedoler mahallede olan indsanlar evlenin artik diyorlar ama kimse yasamamin hayatimin icinde bilmiyorum ailesi ozellikle annesi evlensede kurtulsam diyor durduk yere sinirleniyor bagiriyor beni cok kiriyor evet seviyor he,dd cok bunu biliyoru. Ama ben cok yiprandim okulumu birakytirdi universteyi ogretmenim ve meslegimide biraktirdi bana ben calisan kari istemiyorum diyerek ve ailem bu durumlari bildikce bana kotu davrandigni gordukcr istemiyor v brnim icin hoc birsey yapmiyor birakin birseyler yapmayi beni kirmamayi denemiyoru bile benden surekli pahali hediyeler istiyor dogum gununde bana sakin pantalon gomlek alma diyor insan hediyenin onemi var mi ama onun icin var ve 26 yasinda calismak istemeyen biro ailesinin durumu iyi oda buna guveniyor ben birsey yapamam ailem yapicak herseyi diyor ve ben iyicr kararsiz kaldim kendimi cok cekiyorum ve artik bunaldihi,in farkindayim ne yapmaliyim onu seviyorum ama icimi her defasinda acttiyor ... Uzun oldu biraz arkadaslar

içim daraldı okurken siz bunları bir de yaşıyorsunuz.. yapmayın allah aşkına.. şaka gibi biri..
baştan aşağı yanlış demeyeceğim "yanlış" olunca cazip mi oluyor bilemiyorum bunları okuyunca direkt baştan aşağı "pis kaka kötü" diyeyim en iyisi..
aileniz dost oldukları aileyi 2 kez kibarca geri çevirmiş görün lütfen..
annesi bile kurtulmak istiyor evdeki "deli"den.. sana başına sarıp..
onu ne kadar seviyorsun bırak onu bunu kendini azıcık seviyorsan kaç kurtul..

Erkek arkadaşının ailesi baya ego pompalamış kendisine..Sen de bayaaa yardım etmissin buna, un iyi bırakıp çalışmayarak...
Hic kaybetme korkusu yasattin mi sen bu adama?
Sorumsuzluk parçalarından akarken onu da geçtim seni bir mal olarak gören bir adam(çalışan kari istemiyorum sözüne hitaben) varken karşında eminim kendine sormussundur ben hu adamın nesini seviyorum? Diye kendine, nesini seviyorsun?

Demek ko herkez hakli arkdaslar cok tesekkur ederim sizkere kararlarimin arkasinda durmam gerekiyor 23 uasimdayim ama bana hala kendi kararlarimi alamiycakmisim gibi hissediyor hala ailesi ariyor yapma kizim diye kendi bile aramiyor ben boylr biriyle hayatimi geciremem ailemi cok kizardim neden vermiyorsunuz uzatiyorsunuz diye ama benim goremediklerimi goruyorlrmis vr ne kadarda gor olmusum

Bana eski sevgilim gibi olamazsin dedi ve milyonlarca kez hep affettim hep daha cok sevdim simdiyse yuzune baktigimdasoyledigi sozler geliyor ve dusunurdum nasil rvlenicem diye ablalari olsun akrabalar olsun hrp duzelir diye beni avvuttular yasi oturur dediler ki 26 yasinda daha ne oturucak askrrden gelili 3 sene oldu zatenannesi iki dakika kapiyi gec acsa evi dolasiyor dolaplari karistirtor biri mi var diye evde bir adam mi var diye annesi bana bunu yapiyor snads yapar hazirlikli ol diyor ne kadar zoruma gidiyor boyle seyler

Kendin açıklamışsın işte adamın ne mal olduğunu. O kadar okul okumuşsun sana gelip çalışan karı istemiyorum demiş. Sen de diyememişsin ki ben de senin gibi öküz istemiyorum diye. Bırak ne hali varsa görsün. Okumuş eğitimli ayakları üzerinde duracak bir kadınsın ona mı kaldın sen..

Benim dusuncelerimi bile farkinda olmadan degistirdi gezmeyi doladmayi cok severdim simdiyse evden cikmak gelmiyor icimden kukumannkusu gibi sadece evde oturuyorum sanki disari ciksam yanlismis gibi hissediyorum

Bana birde senden oncekilere bunlari yapmadim sana yapiyorum kiymet veriyor sahip cikiyorun diye ovunuyor bende birsey zanledip seviniyordum

Ayyy çok üzüldüm.. Benim kaynımda öyle eşimin kardeşi yani .. Bi küfür bi küfür anlatamam ana baba sayıyo bütün milletin içnde karısı da sessiz biri herkesin içnde kızı rezil rüsva ediyo durduk yerde sinirleniyo filan .. Kaynımda şiddet de var .. Valla kendin bilirsin sana örnek verdim tercih senin.. Onunla evlenmezsen evde kalmazssın unutma .. Bence kurtulmaya baakkkkkk !!

Sanki aci cekicek gibi hissediyorum uzulmek istemiyorum artik cok yiprandim cikmaza cok dustum :( hep hayirlisi diye dua ettim hep ama bunu hakkedicek biraey yapmadim

Evlenirsen buraya gelip bosaniyoruz diye konu acarsan sasirmam onun icin evlenme cunku evlilik gibi olmuycak yasayacaklarin oyle duruyor hele birazda olsa maddi gucleri sizinkinden fazlaysa size gelin degil cocuklarinin yani koca oglanin bakicisi olarak gorurler ki sizden baskasini bulamayacagini dusunuyor olabilir hic bi maddi geliri yok ailesine bagli ve sizin kariyerinize engel olmasi siz ondan ustun olmayinonun veya ailesinin eline bakin diye sizin gibi ogretmen olsam meslegime devam ederdim ve ayni kafada birini bulurdum odak noktasi olmaniz sevgisinden de olabilir ama yanisira baska nedenleride vardir ki ayrilsaniz sessiz sakin karsi cikmayan birini bulmasi sizi sasirtmasin siz de evlenip bir hata yapmayin bnce isini eline almis olgun ve gerekirse yaptiginiz bir kek bile ona hediye olucak insanlar var dertsiz basiniza dert acmissiniz yada siz calismamayi ailesinin maddi durumunun iyi olmasini ve odak noktasinin siz olmanizi kabul edip rahat hissediyorsaniz yasayacaklarinizdan siz sorumlusunuz bunlari bilerek evlenecek olan sizsiniz

yine benzer konu daha...ya bu kızlar neden böyle erkeklere kul köle olup...seviyorum da seviyorum diyor....şimdiden sinyalleri yakmış...böyle küfür bazla bir ömür geçmez...bunlar zamanla şiddette eğilimli oluyorlar...ama kızım kaç kurtul derim...

Sen bir erkege baktin diye bana tokat atmisti bundan iki yil once herkezinmicnden kufurler etmisti bunu aglayarak yaziyorumnher gece aklima geliyor ve ben bir kez tokwt yemedim kotu soz duymadim ailemden kufur hic bilmedim duymadim hep sakin yasadim bir kez bile .sana bu kizdan baskasi katlanmaz diyordu kiymetini bil oda o benim kiymetimi bilsin diyordu. Ben meslegime asik bir insanim sirf sevdigimden herseyimden hayatimdan vazgectim ama bana bunlari yasatti

Sizlere anlatamadigim o kadar seyler daha var ki beni aglatip kac kec kez eve aglayark girdigimi hatirliyorum. Hic bir zaman ailesinin maddi durumunbeni ilgilendirmedi bor erkek eger kendi birseyinyapamiyorsa benim icin hic degeri yok. Bana hediye alicagi zaman babasindan para istiyordu aldigi heodiyenin fiyatini soylerdi seni gecti hediyeminnparasi derdi gercekten bemim butun duzenimi alt ust etti

Birde savunurdu arqmizda sen ben yok bizim derdi :( iyi seylerde yasadim ama bunlari hatirladikca omuzlarim cokuyor ve kaldiramiyorum

VERİLMİŞ SADAKAN VAR BENCE EVLENMEK Mİ KENDİNE HAYATI ZEHİR EDERSN

aşk karın doyurmuyor dıye bır soz vardırya....sıkıntı çekmek, mutsuz bir evlilik istiyorsan koşa koşa git....bu tarz ınsanların evlenmemesı gerekıyor

Back
X