• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç tartışmama sorunsalı!

allah nazarlardan korusun. tartışsan tartıştı derdi olur tartışmayıncada bence şükretmek lazım demekki anlayış,saygı,sevgi var birbirinizin dilini çözmüşsünüz demekki tadını çıkar bence :nazar::nazar:

Tesekkurler tatlım bende senın gıbı dusunuyorumda cogu arkadasım bunu osrun olarak goruyorlar hiç tartısmamak garip geliyor bende sizlere bir sorıyım dedim cevap yazan herkese cok tesekkurler zaman ayırıp okudugunuz için ben burdaki hatunları coook seviyorum ya sevgiler

Bizde eski sevgilimle hiç tartışmazdık en ufak bi tartışma dahi yaşamamıştık.
Allah hep mutlu etsin sizleri ama anlaşamadığınız bi konu olursa alttan almak yerine tartışmak iyidir yanlış anlaşılmasın kavgadan bahsetmiyorum tatlı atışmalar ilişkiye hareke ve heyecan katar çünkü benim ilişkim tartışmasız yaşama 2 sene anca dayanabildi sizinki sonsuz olur inşallah

evlenmeden önce, flört ederken felan bizde tartışmazdık. evlendikten sonra aynı evde olunca tartışıyoruz.. ama arkadaşlarının dediği gibi çok büyük sıkıntımız olmadı şükür:nazar:...

sen bakma başkasına... onun karnı ağrımıştır (kıskanmıştır).

Sağlıklı ilişkilerde zaman zaman tartışma olması çok doğaldır ve olması beklenir. Yalnız burada önemli olan bunun "tartışma" olması, "kavga" değil... Ne kadar "ruh ikizi" de olsa farklı iki karakterin bir araya gelip hiç çatışmamasını beklemek gerçekçi değildir. Bundan dolayı hiç tartışmayan çiftlerin durumu ya sorunları halı altı ettiklerine ya da artık özünde ilişkiye yatırım yapmaktan vazgeçip tartışmaya üşendiklerine işaret eder. Genel olarak böyle... Ama siz şu anda bir arada bile değilsiniz, ilişki süreniz kısa değil ama uzun soluklu bir ilişki olduğu da söylenemez. Flört dönemleri daha rahat, daha tartışmasız geçer genellikle. İlerleyen yıllarda ilişkiniz şekil değiştirdikçe bazı konularda mutlaka tartışmalarınız olacaktır. Eğer tartışmayı bilen, sakin tabiatlı insanlarsanız bu tartışmaların sayısı yine az olur ve uzatmadan çözümlenebilir. Şimdiden kendine dert edinmeni gerektirecek bir durum yok.

Sağlıklı ilişkilerde zaman zaman tartışma olması çok doğaldır ve olması beklenir. Yalnız burada önemli olan bunun "tartışma" olması, "kavga" değil... Ne kadar "ruh ikizi" de olsa farklı iki karakterin bir araya gelip hiç çatışmamasını beklemek gerçekçi değildir. Bundan dolayı hiç tartışmayan çiftlerin durumu ya sorunları halı altı ettiklerine ya da artık özünde ilişkiye yatırım yapmaktan vazgeçip tartışmaya üşendiklerine işaret eder. Genel olarak böyle... Ama siz şu anda bir arada bile değilsiniz, ilişki süreniz kısa değil ama uzun soluklu bir ilişki olduğu da söylenemez. Flört dönemleri daha rahat, daha tartışmasız geçer genellikle. İlerleyen yıllarda ilişkiniz şekil değiştirdikçe bazı konularda mutlaka tartışmalarınız olacaktır. Eğer tartışmayı bilen, sakin tabiatlı insanlarsanız bu tartışmaların sayısı yine az olur ve uzatmadan çözümlenebilir. Şimdiden kendine dert edinmeni gerektirecek bir durum yok.

tesekkur ederim canım yazın için oncelikle. bir kaç kez ufak çaplı tartısmamız olmutu tabiki ama uzamıyor işte evet aslında sen haklıymıssın sen de burda haklıymıssın falan diyoruz birbirmzden ozur diliyoruz ve tekrarlmıyoruz boyle .En gec yarımsaate cozuluor olay birbirmizi dinliyoruz ortak karar alıyoruz inş. hep boyle devam eder yorum için cok saol canım

bizimde ne sevgiliyken ne evliliğimiz boyunca hiç öyle tartışmalarımız olmadı ama bu eşimin sayesinde bana kalsa kavgada ederim küste kalırım :D azcık bi anlaşamama durumumuz olsa uzatmaz hemen gelir özür diler sırnaşır bana kalsa biraz uzatırım onu :D ama o gelip sırnaştığı için hadi uzamasın diyorum.
kızlar babalarına benzeyen eş ister denir ya benim babam ota b.ka bağıran bi insan çok istedim babam gibi olmasın eşim diye ve eşim babama hiç benzemez çok sakin bi yapısı var :nazar:

Bence yapıyla alakalı. Eşim çok sakin bir insandır. Sevgiliyken 2 sene neredeyse hiç tartışmadık. Evlendikten sonra da pek fazla tartışmıyoruz. 5 senelik evliyiz. Problemleri konuşarak çözüyoruz. Ben sinirlenirsem o üstüme gelmiyor o sinirlenirse ben üstüne gitmiyorum. Sonra mantıklıca konuşuyoruz. Bu kendiliğinden gelişti. Ama hiç mesafeli değilizdir. Genelde rahatsız olduğum şeyleri şakayla söylerim.

Ben aslında çok sinirliydim eskiden, eşim sakin olunca şimdi ben de sinirlenmiyorum fazla. Böylesi çok daha huzurlu :) umarım sizin de öyle olur.

kızlar merhaba benim bir sorunum daha dogrusu size bir sorum var .Yaklaşık 1 senedir erkek arkadasımla birlikteyiz bugune kadar hiç tartısmadık.Küsmedik bile ben normalde kıskanc kısıtlayan arza bir tipim yani bu gune kadar oyle oldugumu sanıyordum megersem değilmişim bu adamda anladım oyle tatlı ki kanatları cıkacak yakında 6 aydır asker düşünün ki orda bile ufak bir tartısma olmadı (Allah nazardan saklasın :nazar: ) Bazen arkadaslarımla konusuyorum işte biz hiç tartısmadık falan diyorum hangi arkadasıma soylesem aaaa ama oyle de iyi değil diyorlar ilginç falan diyorlar.İlerde patlması buyuk olur falan diyorlar ben de üzlüyorum .

Şimdi size sorum sevgiliyken hiç tartısmayıp ses bile yukseltmeden konusarak anlasabilen ciftler aranızda varmıydı? Evlenince nasıl oldu ve de neden tum arkadaslarım boyle soyluyor sizden yorumlarınızı bekliyorum tatlı yorumlarınız için şimdiden tesekkurler elleriniz dert gormesin tatlı kızlar :1: :17:

çok kötü tartışırdık küser 1-2 hafta aramazdık ama deli gibi aşıktık :)) evlenince çogu şeyi aşmış bulduk kendimizi.yoksa eminim yaşamadıklarımızı düşünmediklerimizi sorgulamadıklarımızı evlenince o rahatlıkla fazlasıyla yapar yıpratırdık.

Bizimkide başta sakin sessizdi çok tartışmalara girmezdi
Sonra öyle böyle adamı bozdum sanırım :27:
Kedi köpek bazen az kalır yanımızda
Adam en sonunda ayrılalım dedi :60:

Cicim ayı bunlar =)

Bizde hiç tartışmazdık, tartışma gerektirecek şeyler yapmazdı

Şimdi birlikte yaşıyoruz kedi-köpek gibiyiz =)

Tartışmayı bırak basbayağı kavga ediyoruz bazen, aynı çatı altında olmak farklı derlerdi ben yeni anlıyorum, bu günlerin tadını çıkar =)

Bence yapıyla alakalı. Eşim çok sakin bir insandır. Sevgiliyken 2 sene neredeyse hiç tartışmadık. Evlendikten sonra da pek fazla tartışmıyoruz. 5 senelik evliyiz. Problemleri konuşarak çözüyoruz. Ben sinirlenirsem o üstüme gelmiyor o sinirlenirse ben üstüne gitmiyorum. Sonra mantıklıca konuşuyoruz. Bu kendiliğinden gelişti. Ama hiç mesafeli değilizdir. Genelde rahatsız olduğum şeyleri şakayla söylerim.

Ben aslında çok sinirliydim eskiden, eşim sakin olunca şimdi ben de sinirlenmiyorum fazla. Böylesi çok daha huzurlu :) umarım sizin de öyle olur.

aynı bizim ilişkimiz diyebilirim .Umarım devamı da sizin gibi olur tesekkurler .Allah mutlulugunuzu bozmasın

Ben varım.
Her konuda konuşabiliyoruz, tartışabiliyoruz ama sesimizi yükseltmeden...
Eşimle ikimizin karakterlerimizle alakalı olabilir.
7 yıldır beraberiz ve hiç değişmedik...
Bence sorun değil...
Çok da güzel birşey...
Sorunların üstesinden daha kolay gelindiğine inanıyorum.
Evliliğin en önemli unsuru saygıyı sağlamlaştırıyor bence. :34:

Güzelim takma sen bu mevzuyu ya. İlişkini yaşamaya devam et. Kavga etsen ne olur etmesen ne olur. Ne güzel etmiyormuşsunuz işte. sorun etme sakın bunu :) maşallah size

maşallah canım size :nazar:

benim hazırlıkta bir arkadaşım vardı, hiç kavga etmezlermiş sevgilisiyle, hem de hiç
deli olurdum ya

nasıl olur

şu an size de deli oldum, nasıl oluyor ya

biz her gün tartışabiliriz :9::9::9: o potansiyel var bizde :9:

bizde aynı şekildeyiz eşimle. bir yıl sevgililik bir yıl nişanlılık geçirdik.3,5 aylıkta evliyiz. sesimiz bu süre zarfında bir iki kere yükselmiştir birbirimize ama küslüğümüz olmadı pek.

benimde onunda kızdığı noktalar var belki ama söylemiyoruz birbirimize küslük kırgınlık olmasın diye aslında yanlış olan bu. çünkü bi yerde yorulacağız ama eğer sizin birbirinize sabrettiğiniz bir nokta yoksa ruh eşinizi bulmuşsunuz demektir. çok mutluluklar dileriz bizde :)

benim sorunumda onun kahve alışkanlığının olması birde beni pek bi yere göndermek istememesi, aklı bende kalıyormuş beyefendinin.

bende 23 yıldır dışarı çıkabiliyorum aklım yerinde bişey olmaz diyorum ama bakalım nerde patlıcaz :))))

Ehehehe :1:
Biz sakin bir gün bile geçirmedik 6 yılda .
Her gün kavga kıyamet sonra da hiçbir şey olmamış gibi devam ediyoruz .
Allah nazarlardan saklasın .
Ama ben yapamazdım yahu 2 gün kavga etmesek heyecanı kalmıyor :27:

Back
X