Hiç ummadığım anda gelen talibim

yorgan döşek yatasım var olumsuz diyecek diye korkuyorum

bunu yapma kendine. olumlu olursa da bu kadar baglanacaksin demektir, ki bu en kötü şey. çünkü erkekler beğenirse eger kolay kolay istihare vs. yapayım bekleyim filan demiyorlar. o yüzden istese de bu adam biraz sıkıntılı görüyorum.

biz kadınların hatası " kapılmak ". daha 3 gün olmuş. olumsuz olursa yatak döşek yatarım diyorsun. yapma allasen. boşandığın zamanları hatırla ve erkekler için bu kadar üzülme. nedir yani ? aşık mısın da bu kadar yatak döşek olacaksın..
Ayrıca sana kurban olsun. g.tüm istihareymış istişareymiş.

bence o yanlış dedi. istirahat- dinlenme olmasın ?
öteki ise ciddi ciddii gülmekten aglıcam...

İstihare dalga malzemesi olacak bir iş değil hanımlar, kendinize gelmeye davet ediyorum sizleri.

Hayırlısı olsun, adam istihare-istişare işlerine girdiyse belli ki sizi beğendi, zor ama bir iki gün daha bekleyin bakalım neler olacak, üzülmeyin hayırlısı olsun

Ya davul çalıyor kitaplar gelecekten haber almak kimseye bahşedilmemiştir diye ama rüyadan bunu ummak mantıklı mı? Nasıl emin olacaksın bir kere? Freud' a göre rüyaların ne olduğu bahsini hele hiç açmayayım.
Yanılıyorsam düzeltin ama hadi dedin yeşil görürsem iyi kırmızı görürsem kötü. E bu senin bilinç altını etkiler ki, odaklanırsın bir güzel renk cümbüşü görürsün.
Geçen gün ben kanlı bir film izledim rüyamda kafamdan aşağı kan boşaldı mesela.

Herkes göremez zaten bunu, kalben temiz olan ehli iman biri olmalı vs vs...
Konu dine kayacak, susuyorum :)

Çocuğun cevabı olumsuz. Olumlu olsa aksamindan aradı diye düşünüyorum ya da en gec ertesi gün. Ayrıca neyi istişare ediyormuş. Sizin boşanmış olduğunuzu biliyordu. Görüşmeden önce etseymis istisaresini.

Herkes göremez zaten bunu, kalben temiz olan ehli iman biri olmalı vs vs...
Konu dine kayacak, susuyorum :)
Neye göre temiz? Neye göre ehil? Kişi ben ehilim diyorsa orada bitmiştir zaten. Onu ancak Allah bilir diyorum.
Herhangi bir sabiti olmayan değişkenlerle dolu bir şeyden net sonuç almayı ummak riskli olur diyorum.

Neye göre temiz? Neye göre ehil? Kişi ben ehilim diyorsa orada bitmiştir zaten. Onu ancak Allah bilir diyorum.
Herhangi bir sabiti olmayan değişkenlerle dolu bir şeyden net sonuç almayı ummak riskli olur diyorum.
İşte, Allahın bileceği iş, kim hakikaten temiz, kim değil.Allah'a göre yani....

Öte yandan toplumda bilinen insanlar da var,kalbinin temizliğiyle, tamamen imanlı yaşayışıyla nam salan insanlar, rüya ile malumat edinen insanlar..

Siz buna risk diyebilirsiniz ama böyle birşey var,kesin, bu bir gerçek, bunu eleştirmek veya riskli,yanlış bulmak bizim haddimize değilki

Neyse konu iyice dine dönüyor.

Konu sahibinin zaten, konuyu açıp gitme gibi bir huyu var, konu 30 sayfa olur daha da gelmez. Fazla yazmaya gerek yok.

Eşim ve ailesi beni 3 kez istemeye geldi 4. Yüzük takıldı tam 1 ay bekledi sabır Can'ım sorup soruşturmak iyice emin olmak en iyisi iki günde evet dese daha mı iyi? Çabuk karar verseler ben şüphe ederim fazla beklenirse dönüp arkama bile bakmam...

Yatak dosek niçin yatiyorsun? Olumsuzsa olumsuzdur; bu senin eksik oldugunu gostermez.. Bosanma gibi zor bi surec gecmis basindan, bilirim o zorluklari.. Bilmelisin ki, hayirlisini dilemen gerek, ne kadar uygun gorunse de bazen tam tersi oluyor insanlar.. Sakin olmaya calis.. Allah mutlu olacagin kapiyi acsin..

bulunduğu yerde alıcılar çekmiyordur belki

böyle şeyler mi kaldı ,beğense hoşlansa oyalamaz bence..
ağırdan al kendini

Istihare bi sunnettir, bilmiyorsak susup saygi duyalim hic degilse.. Sonra konu niye dini tartismaya dönüyor..
Konu sahibi bi derdini paylasmis, yardimci olsak daha iyi degil mi? Konu olmus geyik..
Konunun kapanmamasi ve arkadasimiza yardimci olabilmemiz icin, uyari yapilmasi adina yapiyorum bunu, sizdeyiz Mune abla..

Hayatimda benim icin üç tane dönüm noktasi anda istihare kilip cok guzel dönüşler almis biri olarak gayet mantikli bir uygulama. Zaten dogru sekilde yapiyor orada istihareden once istisare demis yani arastiyor bence ciddi dusunmus sizi umarim hayirlisi olur hakkinizda.

Istihareyle karar vermek icin bence ne zamanimiz zaman, ne isnanimiz insan.duru goru, tertemiz bir kalp ve tam teslimiyet lazim.ben simdinin cogu insaninin buna sahip oldugunu dusunmuyorum.hayirlisi olsun sizin icin.keske size ilk gelmeden once deneseydi bunu ona gore gelseydi.

Ya sizler tuhafsınız ya da ben.
3 gün önce tanıdığınız herifler için yatak döşek olacak ne var Allah aşkına.
Bulunmadık Bursa kumaşı mı şu herifler.
Olmazsa olmaz.
Dünyada bir herif bu mu var?
Ben aşık olduğum adamı bıraktım sizin gibi bir tavır almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…