Hiç ummadığım anda gelen talibim

Büyük ihtimalle olumsuzdur ki Nasıl söylesek diye düşünüyorlardır:/

kırılırsında takma kafana olumsuzsa olumsuzda olabilir sizde istemeyebilirdiniz ayrıca boşanmış olmayıda çok abartmışsınız bazıları sizin 9 ayda gayet medeni bir şekilde yaşadığı olayları imza atmadan yaşayıp evlendiği kişiden saklıyor gizliniz yok saklınız yok karşınızdakinin düşüncesine kalmış sizi siz olduğunuz için değil yaşadıklarınız yüzünden değerlendirecekse varsın olmasın ki belki de olumludur ...inan atılan imza değil önemli olan karşılıklı sevgi anlaşmak

Bu arasa benim bildiğim istihareye yedi gece arka arkaya yatıyolar. Her gece abdest alıp namz kılıp yatıyolardı diye biliyorum

Bu arasa benim bildiğim istihareye yedi gece arka arkaya yatıyolar. Her gece abdest alıp namz kılıp yatıyolardı diye biliyorum
Rüyayı görene kadar yatabilir canim hemende görebilir daha sonrada....
7 geceyi ilk defa duydum demekki görene kadar rüyaya yatıyorlar....

Rüyayı görene kadar yatabilir canim hemende görebilir daha sonrada....
7 geceyi ilk defa duydum demekki görene kadar rüyaya yatıyorlar....
İstihare tek gece diye biliyodum araştırıym dedim yedi gece tekrarlanır olayını duyunca üşendim yapmadım. Doğrudur canım. gerçekten çıkıyo mu acaba yorumlamak önemli beyazla yeşil görmek hayırlı demek değil ne gördüğüne de bağlı diyenler var

bazıları boşanmış olmanızı abartarak kafasını karıştırmış olabilir çocuğun. Bilemiyorum. şayet olumlu dönüş yaparlarsa siz bu sefer bekletin. Dönmezsede dünyanın sonu değil üzülmeyin. hakkınızda her zaman hayırlısını isteyin bence.

Bende hayirlisiyla beyaz yada yeşil göreyim hayirli değilse siyah göreyim diye dua ederim canim....
Bazende rüyanın tümü yorumluyorlar haklısın ama 7 gün şartı yok...

Konu sahibi hiç kafana takma sende hakkında hayirlisiyla olsun diye dua et...
Eğer kaderinde o kişiyle evlenmek varsa zaten evlenirsiniz canim...

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Beni yanlış anlamış bazı arkadaşlar ben yatak döşek yatasım var diye yazma sebebim belirsizlik içinde kaldığı için bu konu o yüzden üzüldüm.yoksa bende bu çocukla evleneyim illa ki demiyorum.neredeyse hergün bende istihare namazı kılıp Allahım hakkımda hayırlısını takdir et nasip et diye dua ediyorum ben sadece bu çocuğu tanımaya çalışabilirim eğer o da ısınabildi ise gerçekten uyumlu muyuz karakter olarak vs diye

İstihare, istişare vs şeylere inanmam. Size vereceğim tavsiye sabırlı olmanız cevap konusunda. Bir şey dikkatimi çekti. Evlenip boşanmış olmanız sizi eksik biri mi yapıyır, ne bu aşağılık kompleksi? Siz "kendinize denk"derken bunu mu kastediyorsunuz? Karşı taraf da kabul edip "bu da onun imtihanı" demiş, aman ne yüce gönüllülük. Pehh. Ben sizin yerinizde olsam bu imtihan muhabbetinden sonra hadi len ordan deyip sallardım bu adamı. Evlilik geçmişlerinizi üzerinizde leke gibi görürseniz, diğer insanlar da böyle sizi kabul ederek yücelik yaptığını, anlayış gösterdiğini sanar işte.

Bir de biriyle evlilik amacıyla görüşmeyi kendi mantığına ve duygularına değil de göreceği rüyaya bırakmak, bana ters geldi açıkçası. Bilmiyorum ama pek iş yok bu adamda bence.

Uyeleri karistiriyor olabilirim eger oyleyse lutfen kusuruma bakmayin.
Siz su umrede gordugu adama efsunlanan, dondukten sonra baskasindan etkilenen uye degil misiniZ?
Simdi de bu kisi mi? Az yavas olun bu ne boyle ?

Ay iş görüşmesi gibi, sonuç olumsuz ise aramazlar falan filan, yorumlara baktım da. Strese sokmayın kendinizi, bulunmaz hint kumaşı değiller neticede.

Uyeleri karistiriyor olabilirim eger oyleyse lutfen kusuruma bakmayin.
Siz su umrede gordugu adama efsunlanan, dondukten sonra baskasindan etkilenen uye degil misiniZ?
Simdi de bu kisi mi? Az yavas olun bu ne boyle ?
Öyle olsa bile neden müdahale etme gereği duydunuz, sadece hoşlanmış işte birilerinden, olabilir, herkes tek bir kişiye saplantılı mı kalacak, yada kimseden hoşlanmayacak mı, sanki herkesle flörtleşmiş, sevgili olmuş gibi bahsetmişsiniz. Öyle olsa da bizi ilgilendirmez, konuda bunları dert edincek birşey geçmiyor sonuçta, ben konuya bakarım.

Bana çok itici geldi bu adam ve de ailesinin lafına çok bakıyor bence. Niye önce annesi geldi mesela görmeye. Siz görüşürdünüz olumlu olursa gelirdi annesi tanışırdınız. Bir de kısmetlerinize ben boşandım vs demeyin aşağılanma sebebi gibi. Ki arkadaşınız arayan sizin boşandığınızı zaten biliyodur ona göre aramıştır. Bence bu adam olmaz

Siz konuya bakabilirsiniz .
Eger dusundugum uyeyse ister istemez bunlar geldi aklima.
Konu sahibinin yasadigi evliligin onda bir travma yarattigini dusunuyorum. Bir cesit takinti.
Su an kendisine evet diyecek herkese asik olabilecek durumda oldugunu dusunuyorum. Karsidaki hayir derse de dibe vurabilir aninda.
Bence bu konuda bir arayis icinde olmayip zamana birakmali.
Herkes evlenip ayrilabilir, bu o kisiyi ezik ya da dislanmis ya da kötü insan yapmaz, bunun telafisi de hayatina birini almakla olmaz.

''Az yavas olun bu ne boyle ?'' demenize takılmıştım ben, namus bekçiliği mantığıyla yazdığınızı düşündüm ama ''Su an kendisine evet diyecek herkese asik olabilecek durumda oldugunu dusunuyorum. Karsidaki hayir derse de dibe vurabilir aninda.'' bu düşüncelerle yazmışsınız, o zaman birşey demem.

Koskoca insanlarsiniz adamın kardeşi mi haber verecek hayret. Adam öyle istihare yerine bir süre görüşmeyi deneseymis ya. Arkadaşım zaten sorunlar yasamissun bu adam bana pek olur gibi gelmedi. Yani Allah ta herkese akıl fikir vermiş adam seni tanıyarak karar vermeliydi ne rüyası yahu

Kendisine zarar vereceğini dusunuyorum evet. Okudugum anda aklim gecmise gittigi icin dan diye konuya ortadan dalmis olabilirim, uslupta sikinti olmus haklisiniz.

Şu boşanmış kızlarımızı nasıl bir yükün altına sokuyorlar...nasıl bir suçluluk psikolojisine iteliyorlar...çok üzülüyorum...sana örnek oluşturması için yorum yapmadan geçemedim...benim kızım da 23 te evlendi 24 yaşında anlaşamayacağım dedi çektik aldık...3 sene sonra 27 yaşında ikinci evliliğini yaptı...bekar evlenmemiş biriyle...ilk çıktığında söylemiş bir daha da ne damattan ne ailesinden hiç kimse bu konuda konuşmadı...konuşamaz da...o gün konuşuldu ve bitti...ayrıldığı zaman da isteyenleri hep evlenmemiş kişilerdi...bu konuda eksik hissetmemesi için evde babası da, bende, erkek kardeşi de onu zedeleyecek,psikolojisini bozacak bir şey söylememek için azami gayret gösterdik...o da işine gücüne sarıldı...şu anda 2 yıllık evli çok iyiler maşallah...tabii ki hiçbir evliliğin garantisi yok maalesef...önemli olan kızlarımızın canı...canları sağolsun...mutlu olsunlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…