hic umudum yok

Allah razi olsun canim ...

Dualarin icin binlerce kez tesekkür ederim ...

Rabbim senin de gönlündekini tez zamanda versin insallah ...

Benim dualarim da seninlee ...

silam tebrikler tebrikler tebrikleeeeeeerrr...şimdiden maşallah diyeğim....inan o kadar çok sevindim ki çok duygulandım şimdi yaaa...senin ne kadar çok uğraştığını biliyorumya..allah sağlık versin sanada bebeğinede...herşey yolunda gider inşallah da kucağına almak da nasip olur bebeğini....hayırla ve sağlıkla gelsin minik kuzucuğun...

silam canım tebrik ederim bende senin haberini bekliyordum rabbim tamamına erdirsin inş...

Canim benim sagolasin .. Ben de hala inanamiyorum ..

Rabbim saglikla kollarima aldigimi da gösterir insallah .. :asigim:

Eylülcümm .. Sende beni öyle duygulandirdin ki canim yaa ..

Bu denli merak edilmek , düsünülmek , karsiliksiz sevilmek beni cok ama cok mutlu etti ..

Ve bunu bu gün daha iyi anladim ..

Evet bu bebegi yillarca bekledim .. Cok zorluklardan gectim ..

Geceyi yasamadan , güne cikilmiyormus .. Bunu anladim ..

Bunda sizlerin samimi icten dualarinin da büyük payi var kuskusuz ..

Simdi tek dilegim ; Rabbim bütün din kardeslerimin , burada tanidigim tanimadigim ayni kaderi paylastigimiz tüm arkadaslarimin da ayni mutlulugu yasamasidirr ..

Allahim gönlündeki tez zaman da versin insallah canim ..

Dualarim , kalbim seninlee .. Şeniz

canım benim şimdide dualarım hayırlısıyla kucağına alman için allahın izniyle inşallah onuda göreceksin duaların içinde amiiiiin diyorum...hem kendim için hem tüm issteyenler için amiiiin diyorum...

Ben bu gün pozitif sonucumu aldim sükürler olsun ..

Darisi tüm isteyenlere .. Dualarim sizlerle ..

tebrik ederim silam allahım kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum rabbim bize de yaşatır inşallah..

kızlaaar, test sonucum 247,5 Hamileyim :)))))

haymatlos senide tebrik ederim ikinize de çok sevindim bu haberlerinizi bekliyrodum çok mutlu oldum inan..

cok tesekkur ederim canim, sizinle olunca sevincim katlaniyor benim de:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…