hiç uykum yok

leylam123 senin yorumların için dışın çok temiz sen bunu her yorumunda belli eden iyi bi insansın bence...normalde bukadar sinirli değilsin dimi beni konularımda çok sakinleştirdiğin olmuştur yaniii :1:

yok sinirli degilim, bazi uyelere acimasizda yorum yapabiliyorum cunku onlarda beni cok kirdi hepsinin nickleri aklimda ... :((( bilmiyorum seni sakinlestirip sakinlestirmedigimi ...

Selammmm kzılarrrrrr:34: Benim gibi uyumayanlar çokmuş yaw :60: Uykum bir kaçtı, pir kaçtı:26:

garfield-resmi.gif

ben okumadım yine nolmuşkii:52:beni pek sevmiyolar bir derdim varda falan kimin konusuna bişey yazmşsam hep birileri sataştı kızdılar bana sen sus bekarsın öğrenciisn anlamazsın dediler artık okuyorum sadece:)))

ala ala nie cnm fikir alış verişi ypamk için evli olmak gerekmiyor yani :-)

ben okumadım yine nolmuşkii:52:beni pek sevmiyolar bir derdim varda falan kimin konusuna bişey yazmşsam hep birileri sataştı kızdılar bana sen sus bekarsın öğrenciisn anlamazsın dediler artık okuyorum sadece:)))

dayisi yegenine asikmista falanda filan bosver zaten cok durmadi kapandi konu sen bekarsin ogrencisin psikolojin bozulur sen sus :60:

Back
X