hiç uykum yok

sen nie yurtta kalmıyorsun bakim
böle hergece uykuuszlık ii değil.

yurda hiç başvurmadımm burda öğrenci apartları evleri çok daha fazla tercih ediliyoo ilk geldiğimde apartta kalmştm memleketten bi arkadaşmlaa hayatımın buzamaana kadarki en büyük kazığını yedim saolsunlar o yüzden cesaret edemyrm birileryle birlkte kalmaya tek kalmak daha iyi uykusuzlk sorunm olsadaa

İlk gebelik çok gazlı gidiyor ama:52:

Canım Allah sağlıklı sıhhatli eline almayı nasip etsin:34:

hamile.gif

yurda hiç başvurmadımm burda öğrenci apartları evleri çok daha fazla tercih ediliyoo ilk geldiğimde apartta kalmştm memleketten bi arkadaşmlaa hayatımın buzamaana kadarki en büyük kazığını yedim saolsunlar o yüzden cesaret edemyrm birileryle birlkte kalmaya tek kalmak daha iyi uykusuzlk sorunm olsadaa

naptilar sana kiz yasin kac senin :1:

Canım nerde okuyorsun???

fairyss allah saglikli sihatli eline almayi nasip etsin ben anne olmama ragmen hamilelikte var olan gazim gitmedi surekli karnim sis

naptilar sana kiz yasin kac senin :1:

yaşım 22 denizlide okuyorumm yalnız kalıyorum yarşmacı arkadaşlara başarlar dilerim:27:kısacaa ozamanki ev arkadaşmla şimdiki sevgilmden önceki sevgilimi memleketten tatl dönüşü habersiz geldğimde aynı yatakta yakaladım üzerine birde o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsden dayak yedimmden gecenin bi yarısı kendi evmden atıldım zorla eşyalarım herşeym orda kaldı polisle zar zor kıyafetlerimi alabldim geriside kaldı tenezzul etmedm

yaşım 22 denizlide okuyorumm yalnız kalıyorum yarşmacı arkadaşlara başarlar dilerim:27:kısacaa ozamanki ev arkadaşmla şimdiki sevgilmden önceki sevgilimi memleketten tatl dönüşü habersiz geldğimde aynı yatakta yakaladım üzerine birde o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsden dayak yedimmden gecenin bi yarısı kendi evmden atıldım zorla eşyalarım herşeym orda kaldı polisle zar zor kıyafetlerimi alabldim geriside kaldı tenezzul etmedm

ne insanlar varmis

seninde başına gelmedik kalmamış:37::37::37: Allah yardımcın olsun:53:

yaşım 22 denizlide okuyorumm yalnız kalıyorum yarşmacı arkadaşlara başarlar dilerim:27:kısacaa ozamanki ev arkadaşmla şimdiki sevgilmden önceki sevgilimi memleketten tatl dönüşü habersiz geldğimde aynı yatakta yakaladım üzerine birde o den dayak yedimmden gecenin bi yarısı kendi evmden atıldım zorla eşyalarım herşeym orda kaldı polisle zar zor kıyafetlerimi alabldim geriside kaldı tenezzul etmedm

seninde başına gelmedik kalmamış:37::37::37: Allah yardımcın olsun:53:

Back
X