hiç uykum yok

ohaa demek istioyorum yani sende onun sacini basini yolsaydin ya simdi birsey derdimde banlaniirim diye yazmak istemiyorumm ikiside karaktersizmisverilmis sadakan varmis canim

aminnn Allah cümlemizin yardımcısı olsun ve iyi insanlarla karşılaştrsınn herkesii..geçtii çok şükür izleri kalmş olsada 2 yılı geçtii çokk güzel bi insanla beraberimm inşallah okulm bitincede evlenicez hayrlısıyla..forum bu saatlerde bi kasıyorr giremedm bitrlü gecikti cvp kusura bakmaynn

aynen ya kizlar deli oldummm ben cikiyorummm iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSINNN gorusmek uzereee

ohaa demek istioyorum yani sende onun sacini basini yolsaydin ya simdi birsey derdimde banlaniirim diye yazmak istemiyorumm ikiside karaktersizmisverilmis sadakan varmis canim

ailemden yeni ayrılmşm başka bi şehrdeyim pek tepki veremedm ben kendimi savunmak dışnda neye uğradığımı şaşrmştm çünkü..ikiside layığını bulmşlar demekki niyeti gezip tozup kızlarlaa oynaşmakmşş bu ben olamazdm en azından farkına varmş bunun başka yerlere gtmiş hiç üzülmedim aldatlmak falan hiç üzmedi beni ama sadece şiddet kısmı çok yıprattı babamdan daha azar bile işitmedim ben elin oğlu geldi resmen dövdü çok zoruma gittii dahada atlatablmş değilim bi erkek parmağını kaldrsa konşrken bile hemen gardımı alıyrm çok kötü oluyrm sevgilim olmasaa kolay kolay atlatamazdm hayattaki en büyük şansım ailemden sonraa..her şerde bi hayır varmış gerçektende dimdik ayakta durmayı öğrendim saf değilim artık gözüm açıldı nebiliyim zarar gördüm ama bana katkısıda oldu..

eski sevgilin mi dovdu bende kiz dovdu sandimmm o kim oluyor be VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs bir kiza el kaldirabiliyorsa ne mal oldugunu gostermis zaten gerizekali

kızdan dayak yiycek göz varmı bende okadar taekwando ya gttim:))o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsede direndim ama gücüm yetmedi tabikideamann önmsiz artıkk Allahından bulsun..sen neden uyuyamadn halaa

Konu açtığınızda konuya içerik girmelisiniz,içeriği olmayan konular kapatılır ve konu dışına çıkmadan paylaşım yapmalısınız.Canınız sıkıldı ve sohbet etmek istiyorsanız "Geyik sohbeti" başlığımız var.Orada konu açabilir veya konulara katılabilirsiniz.
Konu sahibine ve diğer mesaj sahiplerine "forum kurallarımızı" bir kez daha hatırlarmak isterim,LÜTFEN OKUYUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…