sen o 5 kiloyu bana ver![]()
veremiyorum hayatım rahatsızlığımdan dolayı aldım bikere daha istemiştin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen o 5 kiloyu bana ver![]()
tatlım hala durumlar aynı mı:) sabahın ilk ışıklarını mı bekliyosun :)
aynı aynı canım sabahı bekliyorum işte genee...........
hoşbulduk tiviti'Mmmm =) birbirnizi bulmuşsunuz yeşimle
geç kaldın sendemi uyuyamayanlardansın hoşgeldin![]()
Hoşgeldinnn![]()
Immm kaçtım yaa,tamda dilimin ucunda,unuttum bak görüyon mu![]()
kiz ne guzel iste sen al parayi git gez varsin o versin fedakarligida o yapsin![]()
aynı aynı canım sabahı bekliyorum işte genee...........
veremiyorum hayatım rahatsızlığımdan dolayı aldım bikere daha istemiştinhala veremiyorum koşu bandı aldım demiştim yaa 5 kilo için çaldır kurdular göbek bölgemde sezeryanla aldırcam bu gidişle
![]()
ben artık uyuyorum çok şükür :)
kilo muhabbeti var :)
bende fazla kilo yokta bölgesellerle başım belada![]()
aman canimmm herhalde bir 150 kilo varsin![]()
yine bulduk birbirmizi daha oncede konusmustuk baska topikteaynı aynı canım sabahı bekliyorum işte genee...........
orası ölede kıskançç uyuz gönlümc çıkıp gezemiomkiya onunla yada ablasıyla falan alışverişlerim off offf
![]()
bende 55 kiloyum.ama şikayetçi değilim tek göbeğim var biraz![]()
Hahahaa onun yarısı bile değilim,ama bana çok geliyo,5-6 kilo versem çok iyi olcak
Eşim arada dalga geçiyo,tosunum diye seviyo beniBak yine aklıma geldi kocişim,dur mesaj atayımm
![]()
aynen aynen. oda öyle kocaman değil ama yağlı olması kötü. sıkılaştırmaya çalışıyorum.
bugün egzersizlere başladım.![]()
sende bana ver o 5-6 kiloyu fazla kilosu olan bana getirsin ustune para bilem veririm![]()
bende öle hareketler yapmak istiyorum ama bebek düşünüyoruz belki hamileyimdir die yapamıyorum.öle diyolar ne bileyim...
sende bana ver o 5-6 kiloyu fazla kilosu olan bana getirsin ustune para bilem veririm![]()
tatlım bak herkes sana vercek sonra kapılardan geçemicen haberin olsun :)
o zaman emin olduktan sonra başla canım. bebiş varsa bahanende var o zaman rahat ol![]()
tatlım bak herkes sana vercek sonra kapılardan geçemicen haberin olsun :)
o zaman emin olduktan sonra başla canım. bebiş varsa bahanende var o zaman rahat ol![]()
Seve seve veriririmm![]()
yine bulduk birbirmizi daha oncede konusmustuk baska topikte
aman seninkide bir alem yahu ne desen yan ciziyor kafasina vur oklavayi kendine gelsin![]()
bebiş yoksa göbiş var ama
bakalım cnm kısmet işte.