hiç uykum yok

veremiyorum hayatım rahatsızlığımdan dolayı aldım bikere daha istemiştin :9: hala veremiyorum koşu bandı aldım demiştim yaa 5 kilo için çaldır kurdular göbek bölgemde sezeryanla aldırcam bu gidişle :9:

tekrar gecmis olsun canim :16: istemismiydim ben zaten onume gelenden kilo istiyorummm :60:

aynı aynı canım sabahı bekliyorum işte genee :-)...........
yine bulduk birbirmizi daha oncede konusmustuk baska topikte:1::1:
orası ölede kıskançç uyuz gönlümc çıkıp gezemiomki :60: ya onunla yada ablasıyla falan alışverişlerim off offf :52:

aman seninkide bir alem yahu ne desen yan ciziyor kafasina vur oklavayi kendine gelsin:52::52:

Hahahaa onun yarısı bile değilim,ama bana çok geliyo,5-6 kilo versem çok iyi olcak:1:

Eşim arada dalga geçiyo,tosunum diye seviyo beni :37::37: Bak yine aklıma geldi kocişim,dur mesaj atayımm :69:

sende bana ver o 5-6 kiloyu fazla kilosu olan bana getirsin ustune para bilem veririm :60:

sende bana ver o 5-6 kiloyu fazla kilosu olan bana getirsin ustune para bilem veririm :60:

tatlım bak herkes sana vercek sonra kapılardan geçemicen haberin olsun :)

bende öle hareketler yapmak istiyorum ama bebek düşünüyoruz belki hamileyimdir die yapamıyorum.öle diyolar ne bileyim...

o zaman emin olduktan sonra başla canım. bebiş varsa bahanende var o zaman rahat ol :1:

bence bugün bizim miladımız olsun kızlar. :)

fazla kiloları olan onları versin.

bölgeselleri eritelim

tivitimde anaaam yavrruum yaa oda kilo alsın :1:

millet topik açıyo günü gününe yazıyo bizde burda yazalım :)

Back
X