Benim de cevremde cok fazla arkadasim vardi ama hepsini eleye eleye simdi toplasan yakin arkadas sayim 3u gecmez.
Bazen ben de dusunuyorum, yakinimda ne kadar yakinim diye.
Olumsuz bi sey yasadigimda dusunuyorum aslinda yapayalnizim, sadece esim ve ailem var yanimda diye.
Esinizin arkadaslarinin esleriyle durumunuz nasil?
Ya da kuzenleriniz falan yok mu?
Onlar da arkadas
Uzulmeyin.
Ben de öyleyim şuan evlenince iyice asosyal oldum. Bu durum benim de canımı sıkmaya başladı artık.
Çok iyi anlıyorum sizi benim de şuan için tek arkadaşım eşim :)Aynen bu asosyal kelimesini bugun bende kendim icin kullandim
O zaman bari burada aç bir topik istersen,sohpet edelim,geyik bölümündeArkadaslarinin esleriyle daha biaraya gelemedim acikcasi, onlarda bu son aylarda evlendiler. Kuzenlerimlede görüsmüyoruz sülaledeki büyüklerin bitmeyen küslüklerinden dolayi... kimseyle bir yakinligim yok
Arkadaslarinin esleriyle daha biaraya gelemedim acikcasi, onlarda bu son aylarda evlendiler. Kuzenlerimlede görüsmüyoruz sülaledeki büyüklerin bitmeyen küslüklerinden dolayi... kimseyle bir yakinligim yok
O kadar yiginla topik var ki bu derde dair... Ama sahsina ozel acabilir tabii hem sıkıntısı giderO zaman bari burada aç bir topik istersen,sohpet edelim,geyik bölümünde
O zaman bari burada aç bir topik istersen,sohpet edelim,geyik bölümünde
Hadi gidelim,açın çagırıverin beniiaauuu o bolumden haberim yok.
hep beraber toplasip gidelim kizlar
İnsanları birbirine çeken ortak özellikler vardır. Siz farklı özelliklere sahipsiniz belki.Mrb ben 27 yasinda ve 1,5 yillik evliyim.
Cocuklugumda cok sessiz sakin bir yapim vardi girisken bir kiz degildim maalesef.
Okul hayatimda sadece bir kisiyle iyi bir arkadaslik kurabildim ama kötü animda aricak kadar, sirrimi paylasacak kadar yada haber vermeden kapisini calabilcek kadar degil. Gezdik tozduk eglendik sadece. Sonra tasininca baglanti koptu yilda 3-4 kere görüsürüz oda whatsappten yazisarak sadece. Yani arkadasliktan saymiyorum.
Onun disinda da kimseyle arkadasligim bulustugum yok bugüne kadar.
Esimi 7 yildir taniyorum ve bu 7 yilda tek arkadasim o oldu.
Ama bir kiz dostum olsun cok isterdim. Karakter olarak cok degistim eski sessiz kiz degilim ama yinede olmuyor. Sanki kimse beni sevemiyor gibi geliyor. Bendemi bir problem var diyorum kendi kendime...
Mesala esimi ta lise zamanindan (12 yil önce) gecen arkadaslari whatsappten eklemis nasil oldugunu ne yaptigini soruyorlar hergün konusuyorlar ve ne yalan söyleyim kiskandim.
Yada survivor yarismasini izliyorum iletisim ödülü arkadaslarindan mesaj oluyor, kendime diyorumki ben orda yarissam bana hangi arkadasdan mesaj gelcekvalla sinirimden gülüyorum...
Okudugunuz icin tesekkürler kimseyle konusamiYorum bunlari....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?