Hahaaa ayni kafadayizLise ve üniversite yıllarında sosyaldim. Böyle sorunlar yaşamadım. Ama yaşım geldi 34'e. Haliyle iş ortamı, yaşanılan şehir sık sık değişiyor, çevre de değişiyor. Gördüğüm şu; kadın kadının kurdu. Geçmişte kurulan arkadaşlıklar varsa, bir nebze onlwr devam ediyor işte.
Şimdi eve gelelim diyen komşuları bile kabul etmiyorum. Kimseyi baştan tanıyasım yok. En ufak art niyeti anlayınca ilişki yürütememe sorunum var. E kadın kısmı da ya yeriyor, ya kıskanıyor. Bekarken ''hadi ayol evlensene yaşlandın'' diyenler evlenince ''hani çocuk yapmadın'' dedi. Çocuğu yaptım tüm ilişkiyi kestiler. Hiçbiri arayıp sormuyor. Doğanın kanunu böyle. Sürekli bir yarış var. En güzeli yalnızlık. Kafama göre edilgen olmayan, kocişiyle değil de kendiyle gurur duyan, whatsapp fotoğrafına kocişinden ziyade kendisini koymuş ve sürekli ondan bahsetmeyen, en yetenekli çocuğun kendisinin olduğunu iddia etmeyen, 150 parça yemek takımıyla övünmeyen, kıskanmayan, özgün ruhlu free bir kadına rastlarsam arkadaş olmak için yanaşacağım. Ama maalesef yok.
+1Lise ve üniversite yıllarında sosyaldim. Böyle sorunlar yaşamadım. Ama yaşım geldi 34'e. Haliyle iş ortamı, yaşanılan şehir sık sık değişiyor, çevre de değişiyor. Gördüğüm şu; kadın kadının kurdu. Geçmişte kurulan arkadaşlıklar varsa, bir nebze onlwr devam ediyor işte.
Şimdi eve gelelim diyen komşuları bile kabul etmiyorum. Kimseyi baştan tanıyasım yok. En ufak art niyeti anlayınca ilişki yürütememe sorunum var. E kadın kısmı da ya yeriyor, ya kıskanıyor. Bekarken ''hadi ayol evlensene yaşlandın'' diyenler evlenince ''hani çocuk yapmadın'' dedi. Çocuğu yaptım tüm ilişkiyi kestiler. Hiçbiri arayıp sormuyor. Doğanın kanunu böyle. Sürekli bir yarış var. En güzeli yalnızlık. Kafama göre edilgen olmayan, kocişiyle değil de kendiyle gurur duyan, whatsapp fotoğrafına kocişinden ziyade kendisini koymuş ve sürekli ondan bahsetmeyen, en yetenekli çocuğun kendisinin olduğunu iddia etmeyen, 150 parça yemek takımıyla övünmeyen, kıskanmayan, özgün ruhlu free bir kadına rastlarsam arkadaş olmak için yanaşacağım. Ama maalesef yok.
Eşinde senle ilgilenmezse çocukların arkadaş oluyor ama derdine biri lazım bende sen gibiyim konuşmaya konuşmaya konuşamıyorsunMrb ben 27 yasinda ve 1,5 yillik evliyim.
Cocuklugumda cok sessiz sakin bir yapim vardi girisken bir kiz degildim maalesef.
Okul hayatimda sadece bir kisiyle iyi bir arkadaslik kurabildim ama kötü animda aricak kadar, sirrimi paylasacak kadar yada haber vermeden kapisini calabilcek kadar degil. Gezdik tozduk eglendik sadece. Sonra tasininca baglanti koptu yilda 3-4 kere görüsürüz oda whatsappten yazisarak sadece. Yani arkadasliktan saymiyorum.
Onun disinda da kimseyle arkadasligim bulustugum yok bugüne kadar.
Esimi 7 yildir taniyorum ve bu 7 yilda tek arkadasim o oldu.
Ama bir kiz dostum olsun cok isterdim. Karakter olarak cok degistim eski sessiz kiz degilim ama yinede olmuyor. Sanki kimse beni sevemiyor gibi geliyor. Bendemi bir problem var diyorum kendi kendime...
Mesala esimi ta lise zamanindan (12 yil önce) gecen arkadaslari whatsappten eklemis nasil oldugunu ne yaptigini soruyorlar hergün konusuyorlar ve ne yalan söyleyim kiskandim.
Yada survivor yarismasini izliyorum iletisim ödülü arkadaslarindan mesaj oluyor, kendime diyorumki ben orda yarissam bana hangi arkadasdan mesaj gelcekvalla sinirimden gülüyorum...
Okudugunuz icin tesekkürler kimseyle konusamiYorum bunlari....
Kusura bakma ama seninki çok normal. Daha önce intihara kalkistim diye konu açtin o kadar insan sana yazdı, nasıl olduğunu merak etti. Sen girdin okudun hiçbir şey yazmadin. Seni önemseyen insanlara işin bitince sırt ceviriyorsan yalnız da kalabilirsin. Bu eleştiri değil, kaç gün yazdım sana ,konunu takip ettim çok merak etmiştim. Neyse geçmiş gün ama bence daha dikkat etmelisin bunlaraBen de öyleyim şuan evlenince iyice asosyal oldum. Bu durum benim de canımı sıkmaya başladı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?