• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic yakin kiz arkadasim olmadi cok üzülüyorum

Lise ve üniversite yıllarında sosyaldim. Böyle sorunlar yaşamadım. Ama yaşım geldi 34'e. Haliyle iş ortamı, yaşanılan şehir sık sık değişiyor, çevre de değişiyor. Gördüğüm şu; kadın kadının kurdu. Geçmişte kurulan arkadaşlıklar varsa, bir nebze onlwr devam ediyor işte.
Şimdi eve gelelim diyen komşuları bile kabul etmiyorum. Kimseyi baştan tanıyasım yok. En ufak art niyeti anlayınca ilişki yürütememe sorunum var. E kadın kısmı da ya yeriyor, ya kıskanıyor. Bekarken ''hadi ayol evlensene yaşlandın'' diyenler evlenince ''hani çocuk yapmadın'' dedi. Çocuğu yaptım tüm ilişkiyi kestiler. Hiçbiri arayıp sormuyor. Doğanın kanunu böyle. Sürekli bir yarış var. En güzeli yalnızlık. Kafama göre edilgen olmayan, kocişiyle değil de kendiyle gurur duyan, whatsapp fotoğrafına kocişinden ziyade kendisini koymuş ve sürekli ondan bahsetmeyen, en yetenekli çocuğun kendisinin olduğunu iddia etmeyen, 150 parça yemek takımıyla övünmeyen, kıskanmayan, özgün ruhlu free bir kadına rastlarsam arkadaş olmak için yanaşacağım. Ama maalesef yok.

Istediginiz eger yeni arkadas edinmekse
Ev disinda bir ortaminizin olmasi gerekir,kurslar mesela.
Annem de ben de o kadar cok kursa gittik ki
Arkadas da haliyle ediniliyor,
Selamlastigim yazistigim nadir gorustugum cok az kiz arkadas var ama cidden cok yakin oldugum ise cok az var ama.onlar da yetiyor bana.
Esim tek arkadasim oldu demissiniz,
Eger bu kinaye degil de gercekse, cok hos bir dusuncemiz var der..
Cunku benim de en iyi arkadasim esim:KK200:

Benim de çok arkadaşım vardı..
Ama gerek yokmuş.. Samimi değillermiş..
Sayılarını azalttım.. Şimdi 3-4 tane var..
Az insan= Çok huzur demekmiş resmen..

Töfffg benim 1 tane yakin arkadasim vardi cigerimi bilirdi kiz naaapti gitti eski flörtumle evlendi bi anda benle bağını kopardi. Ne kadar az insan o kadar cok huzur.benimde en yakin arkadasim esim iyi ki de oyle hic sikayetci degilim

Valla benimde görünürde çevrem kalabalık iş hayatım var eşimin arkadaşlarıyla bende arkadaş oldum gün falan yapıyoruz ayda bir buluşuyoruz ama derdimi anlatacağım düşünmeden arayacağım biri yok. Bir tane arkadaşım vardı o da yeni evlenme telaşına girdi fazla görüşemiyoruz hatta konuşamıyoruz bile. Sen nerde oturuyorsun A Avid

biz üniversitedeki 5 arkadaşımızla hiç kopmadık, evlendik çocuklarımız oldu hala sürekli biraradayız.
ayrıca kuzenlerim var benim çok yakın dostluk kurduğum.
ama sanırım belli bir yaştan sonra hiç yeni arkadaş edinemedim ben de, yani mesela çocuk samimi iş arkadaşlarım vardı ama şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum, onlar kendi aralarında buluşmaya görüşmeye devam ediyorlar. bunun nedeni biraz benim kendimi geri çekmemdi sanırım, bir de çok değerli değilmişim onlar için demek ki...
yani insan ne kadar sosyal girişken sıcak da olsa belli bir yaştan sonra çok sağlam ve kalıcı dostluklar kurmak zorlaşıyor sanki.

az insan huzur olayına çok katılmıyorum.
bi örnek vereyim mesela geçen yıl k omşumla oğlanlarımızı bi dr iyi dediler.gittik aynı anda yaptırdık.
benim akrabam çok yok .eşim zaten memleketi burası değil.olsada bağları yok.
komşumun çevresi çok geniş.sünnete geçmiş olsuna gelenleri oldu. bizde oğluşla kukuman kuşları gibi oturduk. o zaman içerlemiştim .yalan değil. benim üzüldüğüm bi konu elimde değil.

ÇOCUK YOKMU OLSA SİZE HEM ARKADAŞ OLUR HEM ZAMAN NASIL GEÇIYOR ANLAMAZSINIZ

Benım vardı arkadaslarım
Ama yalan dolan arkadan iş cevırmelerını gordum

Yalnızlık en guzeli

Canim ayni ben gibi eskiden cok arkadasim vardi simdi kimi evlendi gitti kimisi calisiyor bide ben ankaradayim buyuk sehir bi baska semtte olanlarla bile cok zor grusuluyor universiteyide baska sehirde okuyunca herkes uzakta kaliyor

Lise ve üniversite yıllarında sosyaldim. Böyle sorunlar yaşamadım. Ama yaşım geldi 34'e. Haliyle iş ortamı, yaşanılan şehir sık sık değişiyor, çevre de değişiyor. Gördüğüm şu; kadın kadının kurdu. Geçmişte kurulan arkadaşlıklar varsa, bir nebze onlwr devam ediyor işte.
Şimdi eve gelelim diyen komşuları bile kabul etmiyorum. Kimseyi baştan tanıyasım yok. En ufak art niyeti anlayınca ilişki yürütememe sorunum var. E kadın kısmı da ya yeriyor, ya kıskanıyor. Bekarken ''hadi ayol evlensene yaşlandın'' diyenler evlenince ''hani çocuk yapmadın'' dedi. Çocuğu yaptım tüm ilişkiyi kestiler. Hiçbiri arayıp sormuyor. Doğanın kanunu böyle. Sürekli bir yarış var. En güzeli yalnızlık. Kafama göre edilgen olmayan, kocişiyle değil de kendiyle gurur duyan, whatsapp fotoğrafına kocişinden ziyade kendisini koymuş ve sürekli ondan bahsetmeyen, en yetenekli çocuğun kendisinin olduğunu iddia etmeyen, 150 parça yemek takımıyla övünmeyen, kıskanmayan, özgün ruhlu free bir kadına rastlarsam arkadaş olmak için yanaşacağım. Ama maalesef yok.
Hahaaa ayni kafadayiz

+1

Çok sosyaldim çocuğum oldu evdeyim bikac arkadasim kaldı ama sağlam insanlardır. Ben sevmem öyle asosyal olmayı. Benim esim in ve kardeşlerinin de oyle hiç arkadaşı yoktur. Hatta gorumcem övünür hiç dışarı çıkmam arkadaşlarımla gezmem sadece annemle çıkarım diye. Halbuki arkadaşı yok bir tane bile. Ama suç benim kvdede. Öyle yetiştirmiş aman kimseye sırrınızı vermeyin aman kimseyi evinize mahreminize sokmayın. Acaba sizin de böyle mi yetiştirilis tarzınız?

Mrb ben 27 yasinda ve 1,5 yillik evliyim.
Cocuklugumda cok sessiz sakin bir yapim vardi girisken bir kiz degildim maalesef.

Okul hayatimda sadece bir kisiyle iyi bir arkadaslik kurabildim ama kötü animda aricak kadar, sirrimi paylasacak kadar yada haber vermeden kapisini calabilcek kadar degil. Gezdik tozduk eglendik sadece. Sonra tasininca baglanti koptu yilda 3-4 kere görüsürüz oda whatsappten yazisarak sadece. Yani arkadasliktan saymiyorum.

Onun disinda da kimseyle arkadasligim bulustugum yok bugüne kadar.
Esimi 7 yildir taniyorum ve bu 7 yilda tek arkadasim o oldu.

Ama bir kiz dostum olsun cok isterdim. Karakter olarak cok degistim eski sessiz kiz degilim ama yinede olmuyor. Sanki kimse beni sevemiyor gibi geliyor. Bendemi bir problem var diyorum kendi kendime...

Mesala esimi ta lise zamanindan (12 yil önce) gecen arkadaslari whatsappten eklemis nasil oldugunu ne yaptigini soruyorlar hergün konusuyorlar ve ne yalan söyleyim kiskandim.

Yada survivor yarismasini izliyorum iletisim ödülü arkadaslarindan mesaj oluyor, kendime diyorumki ben orda yarissam bana hangi arkadasdan mesaj gelcek :KK70: valla sinirimden gülüyorum...

Okudugunuz icin tesekkürler kimseyle konusamiYorum bunlari....
Eşinde senle ilgilenmezse çocukların arkadaş oluyor ama derdine biri lazım bende sen gibiyim konuşmaya konuşmaya konuşamıyorsun

Ben de öyleyim şuan evlenince iyice asosyal oldum. Bu durum benim de canımı sıkmaya başladı artık. :KK43:
Kusura bakma ama seninki çok normal. Daha önce intihara kalkistim diye konu açtin o kadar insan sana yazdı, nasıl olduğunu merak etti. Sen girdin okudun hiçbir şey yazmadin. Seni önemseyen insanlara işin bitince sırt ceviriyorsan yalnız da kalabilirsin. Bu eleştiri değil, kaç gün yazdım sana ,konunu takip ettim çok merak etmiştim. Neyse geçmiş gün ama bence daha dikkat etmelisin bunlara

Bende çok arkadaş edinen bir insan değilim
Çocukluğumdan beri arkadaş olduğum 4 kişi var
Bunlar da hayat telaşında zor görüşüyoruz
İş yerindekilerin o kadar çok arkadaşı var ki her hafta sonu başka arkadaşıyla vakit geçiriyorlar
Bazen özeniyorum.. Bazen de bugünüme şükür diyorum..
Beni deli gibi seven eşim var. O benim 8 yılım..Arkadaşım dostum sırdaşım eşim sevgilim ailem... Her şeyim o benim..
Beni seven koruyan kollayan iki ailem var.
Elimde olanlara şükrettikçe azalıyor bu duygum çok şükür.
Burası benim arkadaşım gibi zaten, insanların dertlerini okuyup derman olmaya çalışan insanları gördükçe diyorum ne iyi insanlar var aslında...

Ayni yastayiz. Ben bekarin. Hayat bana cok guzel dostluklar kurma firsati verdi. Ozellikle iki tane gercekten sonsuz guvenebilecegim arkadasa sahibim. Cok emek verdim yillar icinde bu dostluklara. Birbirimizin kolu kanadi olduk diyebilirim. Biri evlendi digeri hala bekar. Ama benimde eksik bir yanin var simdi. Bende hem arkadasim hem dostum hem sevgilim oabilecek bir esim olsun istedim hep.
Aslinda siz arkadasada sahipsiniz farkinda degilsiniz. Sizi anliyor ruhunuzun sesine cevap veriyorsa bu illa kiz olmak zorunda degil.
Iste kimdene eksikse herkes onu ariyor ne diyelim.
gelelim aslinda arkadaslik meselesinin cozumune. Birileriyke iletisim kurdugunuzda hosunuza giden insana yazin arayin sorun onun icin birseyler yapin. Tabi bu herkes icin gecerli degil bunu icinizin isindigi insana yapin. O benden hoslandimi arayacakmi soracakmo demeyin siz arayin sorun ilgilenin emin olun bir noktada sizinde beraber ayni yolda keyif alarak yurudugunuz ve onunda sizi her daim arayip sordugu bir arkadasi olursunuz. Bu zamanla olacak birsey tabi. Bende cok ortamlara girdim cok kisiyle tanistim. Ama sayili arkadaslarim vardir. Dostumda 2 3 tane derim hep. Cunku arkadaslik ve dostluk cok farkli seylerdir. Umarim sizi anlayan bir gonul dostunuz olur ileride.

Back
X