Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavv bize kargo söylemiş bna değil abimin karısına o da bizi beni aradı açmadım kargocu adam 400 tl istemiş bende yanlışlıkla 4000 tl anladım be haklı olarak, vermem dedim sonra da abim bana bisrü mesaj yazmış oda şimdi geldi telefon uma hep kafam karışık niye böyle anlamadımPara ve akraba yeterli ama
Konuyu açarsanız daha verimli cevaplar alırsınız başlığa bakarak kavga çıkacak kadar yanlış anlayacağım insanlarla aynı ortamda bulunmam olaki anlık oldu kavgaya ulaşmadan ordan ayrılırım
Yavv bize kargo söylemiş bna değil abimin karısına o da bizi beni aradı açmadım kargocu adam 400 tl istemiş bende yanlışlıkla 4000 tl anladım be haklı olarak, vermem dedim sonra da abim bana bisrü mesaj yazmış oda şimdi geldi telefon uma hep kafam karışık niye böPara ve akraba yeterli ama
Konuyu açarsanız daha verimli cevaplar alırsınız başlığa bakarak kavga çıkacak kadar yanlış anlayacağım insanlarla aynı ortamda bulunmam olaki anlık oldu kavgaya ulaşmadan ordan ayrılırım
4 bın tl olsa bile abiniz geri size ödemeyecek miydi sonuç olarak . Yanınızda olan bir miktarsa halledilebilirdiYavv bize kargo söylemiş bna değil abimin karısına o da bizi beni aradı açmadım kargocu adam 400 tl istemiş bende yanlışlıkla 4000 tl anladım be haklı olarak, vermem dedim sonra da abim bana bisrü mesaj yazmış oda şimdi geldi telefon uma hep kafam karışık niye böyle anlamadım
Yav tabiki vardı ama o an celal kendim anlasana kargo arbası gelince niye biz indik mesela karısı inebilirdi yok geri vermiyo hep vercem dedi vermedi karoso çok nankör müsrif bende günlüğe gidiyorum vermek istemedim açıkcası önceki çalıştığım yerlerde hep istedi vermedı ben daha evlenmedim yaşıtlarım evli çocuk lu. Mesela neyse işte öyle4 bın tl olsa bile abiniz geri size ödemeyecek miydi sonuç olarak . Yanınızda olan bir miktarsa halledilebilirdi
O zaman bunun yanlış anlamayla alakası yok açıkça söyleyeceksiniz tarlada akşama kadar çalışıyorum kesenize göre harcayın geri ödeme yapmıyorsunuz die .Yav tabiki vardı ama o an celal kendim anlasana kargo arbası gelince niye biz indik mesela karısı inebilirdi yok geri vermiyo hep vercem dedi vermedi karoso çok nankör müsrif bende günlüğe gidiyorum vermek istemedim açıkcası önceki çalıştığım yerlerde hep istedi vermedı ben daha evlenmedim yaşıtlarım evli çocuk lu. Mesela neyse işte öyle
Biliyor zaten karısıda kendi de yalandan acıtasyon yapıyorlar sanki kendi karısı hiç bagırmamış bize neler yapmadıki hep ispşyonladı kaç kere üzerime saldı izledi h güldü el kadırdı kaç kere banaO zaman bunun yanlış anlamayla alakası yok açıkça söyleyeceksiniz tarlada akşama kadar çalışıyorum kesenize göre harcayın geri ödeme yapmıyorsunuz die .
mesafenizi koyun gorusmeyın o zaman kargocuya da üst katta oturuyor kendısı die oraya yönlendirin madem bu şekil bi ilişki varsa aranızdaBiliyor zaten karısıda kendi de yalandan acıtasyon yapıyorlar sanki kendi karısı hiç bagırmamış bize neler yapmadıki hep ispşyonladı kaç kere üzerime saldı izledi h güldü el kadırdı kaç kere bana
Biliyor zaten karısıda kendi de yalandan acıtasyon yapıyorlar sanki kendi karısı hiç bagırmamış bize neler yapmadıki hep ispşyonladı kaç kere üzerime saldı izledi h güldü el kadırdıO zaman bunun yanlış anlamayla alakası yok açıkça söyleyeceksiniz tarlada akşama kadar çalışıyorum kesenize göre harcayın geri ödeme yapmıyorsunuz die .
Dedim zaten ilgimiz yok onla dedim adam gitmedi annem konuştu adamla bende gel yukarı dedim anamemesafenizi koyun gorusmeyın o zaman kargocuya da üst katta oturuyor kendısı die oraya yönlendirin madem bu şekil bi ilişki varsa aranızda
Kargocu neden gitmesin yahu kargo benım değil diyinceBiliyor zaten karısıda kendi de yalandan acıtasyon yapıyorlar sanki kendi karısı hiç bagırmamış bize neler yapmadıki hep ispşyonladı kaç kere üzerime saldı izledi h güldü el kadırdı
Dedim zaten ilgimiz yok onla dedim adam gitmedi annem konuştu adamla bende gel yukarı dedim aname
Parayı almadan gitmedi işte nblyımKargocu neden gitmesin yahu kargo benım değil diyince![]()
Hem kendi inmedi zaten almaya eşyasınımesafenizi koyun gorusmeyın o zaman kargocuya da üst katta oturuyor kendısı die oraya yönlendirin madem bu şekil bi ilişki varsa aranızda
Tabikide ürünü teslim ediyorsa parasını almadan gitmez adam cebınde mi ödeyecek .Parayı almadan gitmedi işte nblyım
Vermiş zaten sonra dan ben senden para mı istedim fln bisürü şeyle yazmış mesajda bnm haberim yok tabi sonra geldi mesaj, telde sorun varTabikide ürünü teslim ediyorsa parasını almadan gitmez adam cebınde mi ödeyecek .
Sizin ürünün bizle alakası yok diyip abi evini gösterip kapıyı kapatıp içeri çekilmeniz gerekiyordu bitti .
Yukardaki hemen söylediğim şeyleri söylemiş abime yaptığı tek şey bu sinsilikVermiş zaten sonra dan ben senden para mı istedim fln bisürü şeyle yazmış mesajda bnm haberim yok tabi sonra geldi mesaj, telde sorun var