- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.570
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Kirismamak icin kaslarimi catmiyorum :) kizarsam gozlerimi dondururum ayni isi goruyor.
Kilo almamaya alsamda vermeye cabaliyorum ama sıkı bir vucudum yok spor yapsam iyi olurdu.
Yazini okurken uykum geldi.
Ne cizip boyuyorsun.
ya yapma ama ya :-( 25 e giriyorum içim şişti okuyunca :-(
Minyonum ALLAH tan yaşımı göstermiyorum ama ben biliyorum sonuçta. Yaşlanmaktan çok korkuyorum ne yazık ki :-(
Şimdi yaptığım şeyleri saysam uzun bir liste çıkar sanırımyüz için ayrı, saç için ayrı, el- tırnak için ayrı- ayak için ayrı- sağlık için ayrı- selülit için ayrı- tüyler için ayrı- göz altlarım için ayrı... Off ki off.
Kilo insanı yaşlı gösteriyor, fazla kilonuz varsa onu vermenin yolunu bulun..
-Bol su,
-Işıksız tamamen karanlık odada iyi uyku,
-Şekerden ve basit karbonhidratlardan uzak beslenme..
Bunlar etkili olabilir:)
Bu ne guzel bir yazi
Ne guzel kendini ifade etme bicimi ..
Bence guzel kadin zeki kadin
Burdan bile belli oluyor zekan
Bence hala tas gibisin
Bosver o kucuk siskinlikleri
Morluklari ..
Guzel yas al ,yaslanma ...
Sen cok yasa emicok güldüm bu saatte
Ben de su anda minik kizimi uyutmaya calisiyorum. Yazini görünce "ben mi yazdim bu yaziyi ayol.."
dogumdan sonra mutasyona ugradim sanki
Henüz yeni yirmiyedi oldum ama resmen kirka girmis gibiyim
Fazla kilom yok ama dedigin gibi benimde biraz göbek ve igrenc sezaryen,catlak izlerim var.
Arkadasin dedigi gibi kizinca kaslarimi catmamaya calisiyorum. Kirisiklik yok ama bi cöküntü var sanki. Ayni tarz öküz koca bende de var. Her zaman "sen eskiden cok güzeldin" diyor.
Ya kendisi 98kilo olmus haberi yok bana öaf atiyor iste. Off gece gece yada sabah sabah icim bunldi.
Minyon ve yasini gostermeyen biriyim. Ama bende bile alin ve goz bolgemde yorgun gorunum basladi. Ufaktan korkmaya, zoruma gitmeye basladim. Hep oyle kalirim saniyordum halbuki. Isin diger boyutu da var. Istedigim hayati yasayamadim. Hep bir keskeler acabalar vardi. Simdiye kadar birseylerin duzelecegine inanarak yasiyormusum meger. Kirisikliklarimi gordukce umitsizlige kapilinca anladim.
Yaş olmuş 35.5 (artık bucuklarla gidiyorum)
Ben seviyorum 30'larimi. Hakikaten en güzel yaşlarım oldu yahu. Kendimi keşfettim, en büyük hatalarımın, farkindaliklarimin, köklü mutluluklarimin yaşı oldu.
Lakin bunca aydınlanmanın içinde ben de memelere taktım. :)
Icimdeki entel kadın "hey saçmalama sen onlarla çocuklarını besledin. Iki tane bebeğe can verdin. Hem memenin amacı ne? Kendini toplumun güzellik algısına bırakma." derken, arkadaki gıcık kadın kalem testi yapıyor.
Velhasılı yaşlanıyoruz. Bu kaçınılmaz lakin güzel olsun bari. :)
Bende bende :)
sanki 30 km taşı oldu, yaşımla ilgili bir problemim yok aslında, ama her şey artık daha bir zor...
Kilo vermek, 2. Çocuk yolda iken kendime vakit ayırmak, temizle-nemlendir-bugüne kadar olmayan cilt rutini bu yaştan sonra otursun diye uğraşmak..
aynada yüzümü inceleme fırsatı bulduğumda begenmedigim seyler olunca,
ah be bunlar hep boş kalmaktan diyip geçiştirmeler falan var, evlerden ırak :)
Önceden aman o ne öyle botoks falan, der müdaheleye sıcak bakmazdım, şimdilerde insan kendini daha çok sevecekse kafasına geldim, bir 5 Sene sonra olmazsa olmaz falan demeye başlarsam şaşırmayacağım :)
ne güzel evli ve çocuklusunuz ona bakarsanız
hayatınız güzel olsun bence dış görüntüden ziyade:)
28im 30a ne kaldı ama ne evlilik var ne çocuk...
Eskiden yoğun çalışmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlayamayan ben, son bebekten sonra uzun süre boşta kalınca ve burada 20-30 yaş arası genç kızların büyümüş, hatta dert anlatır duruma gelmiş olduğunu görünce yaşlandığımı farkettim.
Birde ne yesem kilo almazdım, 35 ten sonra çok bariz değişti bu, 35 yaş hamileliği de önceki gebeliklerime göre daha zor oldu. Malesef yediklerime dikkat ediyorum artık, ah gençlik , ah o herşeyi yiyip de kilo almadığım günler
bebeğim biraz daha büyüsün bende göbek çatlakları ve sezeryan dikişlerime müdahale ettirmek istiyorum, eskiden hiç takmazdım böyle şeyleri
Kirismamak icin hep guluyorum ben hahahaha seklindeaslinda hic yaslilik korkum yok,yasim 33 olacak artik benim goz cevrem cocukluktan beridir cokuktur zaten hic dert etmek aklima gelmedi sanirim biraz fazla dalgaci ve geyikci bir tipim, en cok da kendimle dalga gecerim benimle dalga gecilirse de cok gulerim
Ne bileyim,narsistim de bayagi
Sagligima dikkat ederim,evde yapmaya calisiyorum sporu cunku duzenli olarak cikamam oglum var. yediklerime cok dikkat ederim, un seker kullanmam. Sadece kaya tuzu kullanirim, asla islenmis iyotlu rafine tuz almam son 15 yildir. Mutlu olmaya calisiyorum,mutlu olmak icin sebebim cok var ,yaslanamam valla su anannem 65 yasini devirdi 45 gibi gosteriyor ben de hic 33 gostermiyorum bana kalirsa tabii
Bosver,hic bir seyi dert etme ve saglikli beslen. O zaman yaslanmiyor insan. Bir de ayda bir kere termal otele git,butcen varsa. Inanilmaz rahatlarsin. Kocaman sevgiler opucukler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?