Hiçbir cacık olmayan 2019

2019u bende sevmedim, 11 yildir calistigim yerden cat diye cikarildim, tazminatim verilmedi maddi olarak dibe cekildim, 2020 de daha da kotu olacak gibi gorunuyor hersey... neyse diyorum ne yapalim saglik olsun....

moral bozmak gibi olmasın ama ülkenin durumundan dolayı 2020dende pek umutlu değilim.umarım şaşırtır beni.2019da 2.üniversiteden mezun oldum.artık okul bitcek mi bitmeyecek mi?değilde lisansımı alabilecek miyim alamayacak mıyım?iyi staj yeri bulabilecek miyim?işi öğrenebilecek miyim?bunların kaygısı var.keşke bende 23 olsaydım ya ne dert ne tasa vardı herşey çok güzeldi

2019 benim içinde çok zorr bir yıldı, ama şükür edeceğim de bir sene oldu..

Konu hortlatmacaaa, ben seviyorum böyle öncesi sonrası şeyleri, geçen sene bugün buraya 2019un anamı ağlattığını yazmıştım, 2020 de gerçekten çok zordu ama 19 dan yine çok çok iyiydi, hatta son 2-3 aya kadar da gayet mutlu huzurlu sakin geçti diyebilirim şükür korona da uğramadı evimize sevdiklerime, 2020 sanki bana olgunluk verdi karakterim daha bi oturdu artık ne istediğimi daha iyi biliyorum gibi. Unutmazsam 2021 de de buraya yazmak isterim, konu sahibinden ve geçen sene yorum yapanlardan da yorum bekliyorum

Son düzenleme:

2019 bana evladımı verdi annemi aldı. 2020nin daha iyi geçmesini bekliyorum

Daha igrenc senelerim de olmustu

2019 da nişanlandım evlendim keşke evlenmeseydim 2020 ye ağlayarak girdim.. Kötü bir yıl bitti şimdi daha kötüsü geliyor

2019u bende sevmedim, 11 yildir calistigim yerden cat diye cikarildim, tazminatim verilmedi maddi olarak dibe cekildim, 2020 de daha da kotu olacak gibi gorunuyor hersey... neyse diyorum ne yapalim saglik olsun....

49 yaşımdayım 2020 benim yılım olacak diye bir umudum, inancım var. Daha hayatın başındasınız durun bakalım bi. Düşünsenize 2 kocam da aldattı, kanser oldum. Ama hala umutluyum hayattan.

Gerçekten çok gezdiğim, çok gördüğüm ve inanılmaz heyecan duyduğum bir yıl oldu

2021’e konu sahibi gibi giriyorum. Ömrümden israf olan bir yıldı resmenn hafızamdan silinmesini istiyorum, israf olduğu için de bundan sonra herkese yaşımı 1 yaş küçük söylicem
Kesinlikle öyle, aynısını düşünüyorum.
Nefes aldık, o kadar yaş almadık.
Bir yaş küçülebiliriz ve inşallah sadece 1 yaşla kurtarırız

Neyse ki en güzel yaşlarım değil diyerek avunayım mı ne yapayım
Aaaaaa olur mu öyle şey her yaş birbirinden güzel sadece evde pineklemekten ruhum çürüyor valla o eski hareketlilik yok ne kadar yürüyüş de yapsam geçen gün yürüme mesafesini arttırdık bacağım tutuldu 2020 mahvettiii beni

Gezelim Görelim programı sunucusu gibi hşssettim suan seni film
Hayalimdi, ye iç gez para kazan, daha ne

İnsan ağzıyla, niyetiyle yaşar dedikleri çok doğru.
Bak ne kadar güzel gezmeli görmeli heyecanlı ve deneyimli niyet etmişim, evimde bile adım atılmayacak yer bırakmayan seneyi devirdim heheytt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…