- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Ben evde yürüyorum daha doğrusu hafif koşu, hızlı yürüme arası gibi.Aaaaaa olur mu öyle şey her yaş birbirinden güzelsadece evde pineklemekten ruhum çürüyor valla o eski hareketlilik yok ne kadar yürüyüş de yapsam geçen gün yürüme mesafesini arttırdık bacağım tutuldu 2020 mahvettiii beni
Yaş 23 müGöz açıp kapayıncaya kadar bir yıl geçti. Çok çok şaşkınım. İlerleyen zamanımı, yaşımı tutamıyorum. Büyüyorum, artık yetişkin bir kadınım yaşım 23.
2019'da kariyerde ilerleme kaydedemedim, atanamadım. (yüksek lisans yaptım ama memnun kalmadım)
Hayatımda kimse olmadı 1,5 yıldır yok.
Geneli hüsrandı şöyle bir bakıyorum da. Ufak tefek mutluluklarım olmuştur ama göz yaşlarım daha çok.
2020ye dair umudum yok. Her şey aynı olacak gibi. Yine atanamamaktan korkuyorum bu sefer kursa gidiyorum eskisi gibi değil çok çalışıyorum. Ama beraberinde stresleniyorum da.
Babannem rezil olmadan vezir olunmaz diyor...
2020 bana umut ol demek istiyorum. Emeklerimin karşılığı olsun istiyorum...
Herkese mutlu yıllarUmarım hepimizin istediği şeyler gerçekleşir, hayallerimiz bu yıl gerçek olur
Ya vallahi benim de. Sıkıldığım rutinler bile nimetmiş insan yaşamayınca anlamıyorBen evde yürüyorum daha doğrusu hafif koşu, hızlı yürüme arası gibi.
Ev deyip geçme 20 dk koşunca nefesim kesiliyor.
İnanılmaz paslandık hepimiz, çok hareketli bir ev hayatım olsa dahi dışarı çıkmak için giyinmek bile eformuş yahu.
Ben bugünümüze bile söylenemiyorum artık. Sürekli beterin beteri varmış çünkü, her gün daha saçma bir sabaha uyanıyoruz.Ya vallahi benim de. Sıkıldığım rutinler bile nimetmiş insan yaşamayınca anlamıyor
Ya normalde hani kışları soğuk olur da, kışın ortasında güneş görünce insan bir anlığına sevinir ya. Bugün perdeyi açıp güneşi görünce içim sıkıldı, nereye kadar böyle gidecek diye. Virüs durumu çok zor ama susuzluğu kuraklığı düşünemiyorum hiç.Ben bugünümüze bile söylenemiyorum artık. Sürekli beterin beteri varmış çünkü, her gün daha saçma bir sabaha uyanıyoruz.
Eski dünyayı düşlemiyorum ya da umut etmiyorum artık ama bari acıcık ucundan yaşasak fena olmaz.
Kış bitecek daha kar yağmur görmedik valla, şöyle bir yağmurda ıslanmak istiyorum.
O kadar basit bu seneye hayallerim.
Bunu dediğim için umarım seneye kuraklıkla boğuşmayız
2020: Emin misin2020ye dair umudum yok. Her şey aynı olacak gibi.
Sizin adınıza çok sevindim tebrik ederimmHerkese mutlu yıllar dilerim öncelikle.
2020 yılı yine de benim yılım oldu diyebilirim. Sağlık personeliyim çok yoğun çalışıyorum. Dolayısıyla evde tıkılıp kalmak gibi bir lüksüm olmadı. Rutinim aynı devam ediyor. Yıllardır hukuk okumak istiyordum, adımımı attım. Notlarım az kötü de olsa bir yerden başlamış olmak beni umutlandırıyor. Çok güzel bir ilişkim oldu 2020 de. Aşırı yolunda gidiyor.(korkuyorum) Ev almak istiyordum, lojman çıktı. 5 yıl kafam rahat, ekonomik olarak nefes alırım. Kanser kontrollerimi yaptırdım, sonuçlarım güzel. Kızım üniversiteyi iyi dereceyle bitirdi.
E daha ne olsun. 2021 süper olsun. :)
Ne kadar naziksiniz. Çok teşekkür ederim. Dilerim sizin için de her şey gönlünüze göre olur.Sizin adınıza çok sevindim tebrik ederimmDaha güzel günler görmeniz dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?