• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir hamilelik belirtim yok, sadece 3 gündür geceleri surekli karnım ağrıyor sizce bu nedir ?

Gimme

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2022
34
10
3
Arkadaslar meraba adet gunum 2 gun gecti fakat 2 kere test yaptim soradan silik cizgi cikiyo ve sonradan bu cizgide kayboluyo hic bi hamilelik belirtim yok sadece 3 gundur geceleri surekli karnim agriyo sizce bu nedir lutfen yardimci olurmusunuz...

Arkadaslar meraba adet gunum 2 gun gecti fakat 2 kere test yaptim soradan silik cizgi cikiyo ve sonradan bu cizgide kayboluyo hic bi hamilelik belirtim yok sadece 3 gundur geceleri surekli karnim agriyo sizce bu nedir lutfen yardimci olurmusunuz...
Merhaba testler ilk 5 dakikadan sonra doğru sonuç vermez. Yaptığınızda ilk 5 dakikada çıkan çizgi doğru kabul edilir. 5dk’da çıktıysa bir kan verin bence en sağlıklısı. Yada normal bir gecikmedir adet olursunuz.

Merhaba testler ilk 5 dakikadan sonra doğru sonuç vermez. Yaptığınızda ilk 5 dakikada çıkan çizgi doğru kabul edilir. 5dk’da çıktıysa bir kan verin bence en sağlıklısı. Yada normal bir gecikmedir adet olursunuz.
5 Dakika icinde cikiyo ama cok cok silik ve sonradan bu çizgi kayboluyo cok aklim karisti Benim adetim duzensiz oluyor bide benim kesinlikle karnim hic agrimazdi ve ben hic bi zmn adet belrtisi yasamam kesinlikle sadece ic camasirim islandigi zaman bilirim adet oldugumu bu sefer Ara Ara 3 gundur geceleri karnim agriyo cnm

5 Dakika icinde cikiyo ama cok cok silik ve sonradan bu çizgi kayboluyo cok aklim karisti Benim adetim duzensiz oluyor bide benim kesinlikle karnim hic agrimazdi ve ben hic bi zmn adet belrtisi yasamam kesinlikle sadece ic camasirim islandigi zaman bilirim adet oldugumu bu sefer Ara Ara 3 gundur geceleri karnim agriyo cnm
Dediğim gibi gününüz geçmiş zaten kan verin en sağlıklısı. Belirsizlikle strese girmezsiniz 😊

Hayirlisi canim beklemede kaliyim biraz daha saolasin ☺

2 yaptığın testte aynı marka mı? Bozuk olabilir mi diye düşündüm çizginin kaybolmasından dolayı.

Sakın stres yapma her şeyin hayırlısını dileğiyle, en güzeli kan testi ver silik olmasından dolayı belki geç döllenme olabilir. 😇

Yok canimm ikiside ayri ayri ayni marka degildi testlerin sonrada ikinci cizgi cikiyo cok silik bi sekilde ama dedigim gibi cizgi kayboluyor sonradan kan vermek icin acele etmek istemiyorum cunku yok cevabindan cok.korkuyorum😏

Back
X