Hiçbir kabahatim yokken terk edildim

O iftira atmis evet hak etmeyen birine.. burdaki herif baya hak ediyor aslinda.. temiz bi dayak iyi giderdi.. ki bir daha kimsenin canini yakmasin bu sekilde.. ama iste herkes kendi adaletini saglamaya calisamaz

O iftira atmis evet hak etmeyen birine.. burdaki herif baya hak ediyor aslinda.. temiz bi dayak iyi giderdi.. ki bir daha kimsenin canini yakmasin bu sekilde.. ama iste herkes kendi adaletini saglamaya calisamaz
Adam suç işlememiş ki, işlese de ceza verecek olan sen değilsin. Suç işlemiş olursun. Başka yolları olmalı ders vermenin.

Adam suç işlememiş ki, işlese de ceza verecek olan sen değilsin. Suç işlemiş olursun. Başka yolları olmalı ders vermenin.
Allah katinda buyuk suc.. kul hakkina girmis herseyden once bi kadinin duygusuyla oynamis ve kandirmis. Resmi olarak suc olmayabilir ama etik
Hic degil.
Boyle bir pislige nasil bir ders verilebilir sence? Adam sert bi kayaya denk gelene kadar onune cikan her kiza ayni taktigi yapacak yani

Bacım ya yaşın küçük ya da çok safsin.
İlk günden adam seninle "ciddi düşündüğünü" neden söylemiş olabilir?
Tabii ki de bizim kızlarımızi tava getirecek,çoğu şeyin kapısını açacak cümlenin bu olduğunu bildiği için ...
Neyse olan olmuş. En azından senin de keyif aldığın, kendi isteginle girdiğin bir süreç yaşamışsin. Adamı da arama sorma, defolsun gitsin hayatından. Merak etme,böyle sıçanlar boşta kalınca yine yazar, işte o zaman dersin diyeceğini. Şimdi yol ver gitsin de egosu sarsılsin şerefsizin

Onun hesabını da Allah sorar, suç işlemeyen adama karşı suç işlemeyi önermek adil değil. Yasal da değil. Adamı savunmuyorum, bu predatörler her yerde, kızlarımız iki yaldızlı lafa kanıp arkasında duramayacakları şeyler yaşamasınlar. Ben şahsen kardeşimin karşılıklı rıza dahilinde ilişki yaşadığı bir kız gelse tecavüz etti diye iftira etse, onu işinden itibarından düzeninden etse, aferin kızım bizim oğlan hakettiydi demem. Kolay kolay kimse demez.

Dogru degil
Ztn olmayan birseyi soylemek
Ama benim
Kardesim
Yapsa bu herifin yaptigini ve boyle dese kiz hak etti derim..karsiligi bu olmayabilir ama kesinlikle hak etmiyor denmezz

Dogru degil
Ztn olmayan birseyi soylemek
Ama benim
Kardesim
Yapsa bu herifin yaptigini ve boyle dese kiz hak etti derim..karsiligi bu olmayabilir ama kesinlikle hak etmiyor denmezz
Bak biri numarasını gay sitelere yaz demiş bunu beğendim. Bu yapılsa çok sıkıntı olmaz gibi, ama iftira çok ağır, hele tecavüz iftirası. Adamı bırak, kendine de zarar, gerçek mağdurlara da. Bunu yaparak gerçek mağdurların kul hakkına girilmiş olur, kendilerini kanıtlamak için ne uğraşlar veriyorlar.

Biri temiz dayak atsin bence daha iyi

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Çalışan bir atasözü.
Bundan sonra kısa sürede insanlara güvenilmeyeceğini öğrenmiş oldunuz.
4-5 ay ki bir ayı da zaten soğuk geçmiş.
3 ay nedir?
İnsan 30 senelik eşinden neler görüyor.

love bombing, silent treatment, gaslighting ve ghosting kavramlarını araştırın. narsistik bir kişi sizi manipüle etmiş. çok üzgünüm ama ortada sizin sandığınız gibi bir aşk, ilişki vesaire olmamış.

Gay sitesine yaz diyen benim Çünkü ben de aynısını yapmayı düşünüyorum. Hayatındaki kadının değerini bilmeyenler gaylerle uğraşsın bakalım. Başıma dert açmayacak şekilde nasım yapabilirim kızlar bu işi? Bilenler yeşillendirsin.

Narsistik ne alaka ya belki de sonradan ilgisi sevgisi azaldı ya da doğru kişi olmadığını hissetti. Her ayrılan narsistik mi?

Narsistik ne alaka ya belki de sonradan ilgisi sevgisi azaldı ya da doğru kişi olmadığını hissetti. Her ayrılan narsistik mi?
Narsisistik değil ama aynı yöntemleri kullanıyor gibi geldi bana da. Bu adam geri döner, ama öyle aşk böcüğü olmaz eskisi gibi, b.k gibi davranır bu sefer. Kızcağız da eski günler geri gelsin diye tırmalar durur, bu hale gelmesinde kendini sorumlu görür.

İnşallah size değer veren, el üstünde tutan biriyle karşılaşacaksınız.

Bu bir yaşam dersi olmuş aslında, dolandırıcı çok. Çok da inandırıcılar.

Allahtan hastalık hamilelik gibi durumlar olmamış yoksa eyvah ki ne eyvah.

Takılmayın önünüze bakın, size yok cinsellik diye baskı yapan olursa dehlersiniz. Seven beklesin bir zahmet.

22 yaşındalarmış galiba yaşa göre hızlı hislerle başlayıp çabuk tüketip soğuması normal geldi. O teknikleri bilerek kullandığını sanmıyorum ama olabilir de

Şeyinin derdine bu kadar rol yapan , karşıdakini zerre düşünmeyen biri sizin gram sevginize değer mi?
Zamanla geçer üzülmeyin.

+1000000000000

Ben de geçtiğimiz yıllarda buna benzer bi ilişki yaşamıştım hemen hemen aynı ilerledi ama tek farkla ben herşeyine uyum göstermiyordum çok taviz vermemiştim.ilişki bittikten sonra kendimi suçlamıştım bi süre biraz esnek davransam belki yürütebilirdik diye.ama zamanla anladım ki öyle de olsa biterdi iyiki bitti orası ayrı.bu insanlar kalıp davranışlar sergiliyorlar hep sizden bağımsız bişey neredeyse.ama benim için de acılı ama sağlam bi tecrübe olmuştu artık gözünden tanıyorum bu insanları 1 dk bile kaptırmam şükürler olsun.acılı ama çok önemli bi tecrübe bi süre sonra siz de anlayacaksıznız.ders almanız için yaşadınız bitti gitti.dersi alın ki tekrar etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…