- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi hanfendininbiri
-
O iftira atmis evet hak etmeyen birine.. burdaki herif baya hak ediyor aslinda.. temiz bi dayak iyi giderdi.. ki bir daha kimsenin canini yakmasin bu sekilde.. ama iste herkes kendi adaletini saglamaya calisamazKızın biri iftira attı öyle bir çocuğa, hamile kaldığı sevgilisini korumak için, kızın babası gitti çocuğu vurdu. Kız sonra itiraf etti. Toplumdan korkuyorum ben.
Bu denli bir iftira suçuna ağır ceza mahkemesinde bakılır diye biliyorum.
Adam suç işlememiş ki, işlese de ceza verecek olan sen değilsin. Suç işlemiş olursun. Başka yolları olmalı ders vermenin.O iftira atmis evet hak etmeyen birine.. burdaki herif baya hak ediyor aslinda.. temiz bi dayak iyi giderdi.. ki bir daha kimsenin canini yakmasin bu sekilde.. ama iste herkes kendi adaletini saglamaya calisamaz
Allah katinda buyuk suc.. kul hakkina girmis herseyden once bi kadinin duygusuyla oynamis ve kandirmis. Resmi olarak suc olmayabilir ama etikAdam suç işlememiş ki, işlese de ceza verecek olan sen değilsin. Suç işlemiş olursun. Başka yolları olmalı ders vermenin.
Onun hesabını da Allah sorar, suç işlemeyen adama karşı suç işlemeyi önermek adil değil. Yasal da değil. Adamı savunmuyorum, bu predatörler her yerde, kızlarımız iki yaldızlı lafa kanıp arkasında duramayacakları şeyler yaşamasınlar. Ben şahsen kardeşimin karşılıklı rıza dahilinde ilişki yaşadığı bir kız gelse tecavüz etti diye iftira etse, onu işinden itibarından düzeninden etse, aferin kızım bizim oğlan hakettiydi demem. Kolay kolay kimse demez.Allah katinda buyuk suc.. kul hakkina girmis herseyden once bi kadinin duygusuyla oynamis ve kandirmis. Resmi olarak suc olmayabilir ama etik
Hic degil.
Boyle bir pislige nasil bir ders verilebilir sence? Adam sert bi kayaya denk gelene kadar onune cikan her kiza ayni taktigi yapacak yani
Dogru degilOnun hesabını da Allah sorar, suç işlemeyen adama karşı suç işlemeyi önermek adil değil. Yasal da değil. Adamı savunmuyorum, bu predatörler her yerde, kızlarımız iki yaldızlı lafa kanıp arkasında duramayacakları şeyler yaşamasınlar. Ben şahsen kardeşimin karşılıklı rıza dahilinde ilişki yaşadığı bir kız gelse tecavüz etti diye iftira etse, onu işinden itibarından düzeninden etse, aferin kızım bizim oğlan hakettiydi demem. Kolay kolay kimse demez.
Hayır siz biraz yanlış anlamışsınızYa evliyse
Bak biri numarasını gay sitelere yaz demiş bunu beğendim.Dogru degil
Ztn olmayan birseyi soylemek
Ama benim
Kardesim
Yapsa bu herifin yaptigini ve boyle dese kiz hak etti derim..karsiligi bu olmayabilir ama kesinlikle hak etmiyor denmezz
Biri temiz dayak atsin bence daha iyiBak biri numarasını gay sitelere yaz demiş bunu beğendim.Bu yapılsa çok sıkıntı olmaz gibi, ama iftira çok ağır, hele tecavüz iftirası. Adamı bırak, kendine de zarar, gerçek mağdurlara da. Bunu yaparak gerçek mağdurların kul hakkına girilmiş olur, kendilerini kanıtlamak için ne uğraşlar veriyorlar.
Dayak da suç ama olsun, en azından sonuçları o kadar kötü değil.Biri temiz dayak atsin bence daha iyi
Gay sitesine yaz diyen benimBak biri numarasını gay sitelere yaz demiş bunu beğendim.Bu yapılsa çok sıkıntı olmaz gibi, ama iftira çok ağır, hele tecavüz iftirası. Adamı bırak, kendine de zarar, gerçek mağdurlara da. Bunu yaparak gerçek mağdurların kul hakkına girilmiş olur, kendilerini kanıtlamak için ne uğraşlar veriyorlar.
Narsistik ne alaka ya belki de sonradan ilgisi sevgisi azaldı ya da doğru kişi olmadığını hissetti. Her ayrılan narsistik mi?love bombing, silent treatment, gaslighting ve ghosting kavramlarını araştırın. narsistik bir kişi sizi manipüle etmiş. çok üzgünüm ama ortada sizin sandığınız gibi bir aşk, ilişki vesaire olmamış.
Narsisistik değil ama aynı yöntemleri kullanıyor gibi geldi bana da. Bu adam geri döner, ama öyle aşk böcüğü olmaz eskisi gibi, b.k gibi davranır bu sefer. Kızcağız da eski günler geri gelsin diye tırmalar durur, bu hale gelmesinde kendini sorumlu görür.Narsistik ne alaka ya belki de sonradan ilgisi sevgisi azaldı ya da doğru kişi olmadığını hissetti. Her ayrılan narsistik mi?
22 yaşındalarmış galiba yaşa göre hızlı hislerle başlayıp çabuk tüketip soğuması normal geldi. O teknikleri bilerek kullandığını sanmıyorum ama olabilir deNarsisistik değil ama aynı yöntemleri kullanıyor gibi geldi bana da. Bu adam geri döner, ama öyle aşk böcüğü olmaz eskisi gibi, b.k gibi davranır bu sefer. Kızcağız da eski günler geri gelsin diye tırmalar durur, bu hale gelmesinde kendini sorumlu görür.
+1000000000000Çok geçmiş olsun diyerek devam edeceğim, yaşadığınız deneyimi basitleştimek değil amacım fakat maalesef klasik hikaye ve kaynağı da yine aşağıda örneklerini sayacağım toksik muhafazakar toplum anlayışları:
1) kadını halihazırda objeleştirdiğinden, cinsel ilişkiyi kadına zarar veren, “kadının değerini düşüren?!!” bir eylem olarak görmek,
2) kadınların cinsel ilişkiye “erkeği mutlu etmek için” girdiğini düşünmek, kadının kendi arzusu olabileceğini düşünmemek,
3) cinsel ilişkiyi skor olarak tanımlamak, yaşadıktan sonra yeni skorlara yelken açma isteği,
4) partner seçim kriterini dış görünüşle sınırlamak, ilişki sonrasında artık iletişime devam edecek sebep bulamamak,
5) saydığım ilk üç madde sebebiyle kendisiyle beraber olan kadının “artık herkesle birlikte olma potansiyeli olduğu” düşüncesine kapılarak soğumaya başlamak.
maalesef bu barzo anlayışlara sahip bir kişiden muzdaripsiniz.
Siz de düşünceleri ve iradesi olan bir bireysiniz, seçimlerini isteğiniz doğrultusunda yaptınız. İlişki yaşadınız diye Mağdur ya da yara almış asla değilsiniz. Kötü bir deneyim yaşadınız sadece.
Karşıdaki çöp kişilikte ve hayatınızda yer almaması gereken bir insan. Kurtulduğunuz için şanslısınız. Duygusal olarak güçlendiğiniz ve deneyim edindiğiniz için de şanslısınız.
Siz herhangi bir hata yapsanız da yapmasanız da, adamın kafa yapısı belli olduğu için saydığım sebeplerden iiişki bitecekti zaten. O yüzden sakın “şöyle yapsaydım gitmezdi, şurda şöyle oldu” gibi senaryolarla kafanızı meşgul etmeyin.
Toksik muhafazakar kafa yapısına sahip insanlarla duygusal ilişki yaşamayın.
Esenlikler diliyorum.
Ben de geçtiğimiz yıllarda buna benzer bi ilişki yaşamıştım hemen hemen aynı ilerledi ama tek farkla ben herşeyine uyum göstermiyordum çok taviz vermemiştim.ilişki bittikten sonra kendimi suçlamıştım bi süre biraz esnek davransam belki yürütebilirdik diye.ama zamanla anladım ki öyle de olsa biterdi iyiki bitti orası ayrı.bu insanlar kalıp davranışlar sergiliyorlar hep sizden bağımsız bişey neredeyse.ama benim için de acılı ama sağlam bi tecrübe olmuştu artık gözünden tanıyorum bu insanları 1 dk bile kaptırmam şükürler olsun.acılı ama çok önemli bi tecrübe bi süre sonra siz de anlayacaksıznız.ders almanız için yaşadınız bitti gitti.dersi alın ki tekrar etmesinÇok geçmiş olsun diyerek devam edeceğim, yaşadığınız deneyimi basitleştimek değil amacım fakat maalesef klasik hikaye ve kaynağı da yine aşağıda örneklerini sayacağım toksik muhafazakar toplum anlayışları:
1) kadını halihazırda objeleştirdiğinden, cinsel ilişkiyi kadına zarar veren, “kadının değerini düşüren?!!” bir eylem olarak görmek,
2) kadınların cinsel ilişkiye “erkeği mutlu etmek için” girdiğini düşünmek, kadının kendi arzusu olabileceğini düşünmemek,
3) cinsel ilişkiyi skor olarak tanımlamak, yaşadıktan sonra yeni skorlara yelken açma isteği,
4) partner seçim kriterini dış görünüşle sınırlamak, ilişki sonrasında artık iletişime devam edecek sebep bulamamak,
5) saydığım ilk üç madde sebebiyle kendisiyle beraber olan kadının “artık herkesle birlikte olma potansiyeli olduğu” düşüncesine kapılarak soğumaya başlamak.
maalesef bu barzo anlayışlara sahip bir kişiden muzdaripsiniz.
Siz de düşünceleri ve iradesi olan bir bireysiniz, seçimlerini isteğiniz doğrultusunda yaptınız. İlişki yaşadınız diye Mağdur ya da yara almış asla değilsiniz. Kötü bir deneyim yaşadınız sadece.
Karşıdaki çöp kişilikte ve hayatınızda yer almaması gereken bir insan. Kurtulduğunuz için şanslısınız. Duygusal olarak güçlendiğiniz ve deneyim edindiğiniz için de şanslısınız.
Siz herhangi bir hata yapsanız da yapmasanız da, adamın kafa yapısı belli olduğu için saydığım sebeplerden iiişki bitecekti zaten. O yüzden sakın “şöyle yapsaydım gitmezdi, şurda şöyle oldu” gibi senaryolarla kafanızı meşgul etmeyin.
Toksik muhafazakar kafa yapısına sahip insanlarla duygusal ilişki yaşamayın.
Esenlikler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?