Hiçbir kabahatim yokken terk edildim

Kullanılıp atılmadınız bi kere o an siz de keyif almışsınızdır.KEYİF ALDINIZ sonucu ne olursa olsun nokta . Cinselliği neden sonuç ilişkisiyle değerlendirmeyin.kimse sizi kullanıp atamaz .istediniz oldu sakın bu kafaya girmeyin. Bi çeşit ‘soft’ sapık insan ne güdüyle yaparsa yapsın siz keyif aldınız sevdiğiniz biriydi o yüzden seviştiniz.sakın cinselliği kafanızda kadınları kullanılabilir kılan bişey gibi kodlamayın

Dogru degil
Ztn olmayan birseyi soylemek
Ama benim
Kardesim
Yapsa bu herifin yaptigini ve boyle dese kiz hak etti derim..karsiligi bu olmayabilir ama kesinlikle hak etmiyor denmezz

Cinsellik yaşamadan da aldatan, durduk yere terk eden olmuyor mu? Bir tek "o işi" yapinca mi yazik gunah oluyor? İftirayi hak ediyor?
Her sevgilisinden ayrilan ve ayrilma nedenini gecerli bulmayan kadinlar, erkekler birbirlerine "duygularimla oynadi" diye turlu iftiralar atsin o zaman.

Cinsellik yaşandi diye taraftalardan birinin terk etme hakki yok olmuyor. Arada cinsellik varken ilişki bitti diye de herseyi hak etmiş olmuyor.

Sonunda evlenecegiz kafasiyla cinsellik yaşayacak olan yaşamasin, kimse kimseye "seni birakmayacagim" garantisi veremez. Evli insanlar bile veremez bunun garantisini. Dunya hali, bunu kendi dusunmeyip daha dogrusu dusunmeyi seçmeyip sonra iftira atayim diye bir sey yok.

Yaw ben ne diyorum sen ne diyorsun adam baya baya kandirmis kizi. Kizdaki uzuntu cinsellik yasadigi icin degil daha cok kullanildigi icin.. yani gercekten sevseydi yapsalardi ayrilsalardi sorun yoktu bence… temiz bi dayagi hak ediyor bu benim
Fikrim

mesela parasini alip kacsaydida ayni sey olurdu ama maddiyat yerine cabuk gelir insanin duygulari bambaska

Cinsellik hiç konu bile değil.insanların duyguları da tabiki bitebilir.ama hızlıca yükseltip paraşütsüz bırakmak pek duygularım bitti meselesine benzemiyor ve çok sağlıklı insan davranışı da değil

Geçmişte bir iki sevgilim tarafindan aldatilmisligim olmuştu ne kimseyi dövdürmeyi, ne iftira atmayi aklimdan gecirmedim. Aldatan veya boyle davrananlarin normal olmadigi kadar bunlari yapmayi dusunmekte ayni oranda normal değil bana göre. Kaldi ki burada aldatip aldatmadigi da belli değil belki başkasina ilgisi kaydi ve bitirdi? Ne belli...

Bir iliskiye başlamak, o kişiye guvenmek riskli bir durumdur. Herkes iyilerle karşilaşsin elbet ama oyle olmuyor ve bunu da bilmek lazim.
Duygusu birden bire bitmemiştir ama size belli etmemiştir belki.

İftira vs hiç gerek yok zaten öyle bişeye.önünüze bakın kimseyi terbiye edemeyiz zaten

Geçmişte bir iki sevgilim tarafindan aldatilmisligim olmuştu ne kimseyi dövdürmeyi, ne iftira atmayi aklimdan gecirmedim. Aldatan veya boyle davrananlarin normal olmadigi kadar bunlari yapmayi dusunmekte ayni oranda normal değil bana göre. Kaldi ki burada aldatip aldatmadigi da belli değil belki başkasina ilgisi kaydi ve bitirdi? Ne belli...
Bir iliskiye başlamak, o kişiye guvenmek riskli bir durumdur. Herkes iyilerle karşilaşsin elbet ama oyle olmuyor ve bunu da bilmek lazim.
Duygusu birden bire bitmemiştir ama size belli etmemiştir belki.
Normal oldugumu iddia etmedim zaten agauahah
Kadina yap demedim
Zaten ben biri oyle fikir atmis bende temiz dayagi hak ediyor dedim. Bunda birsey yok, belki biraz adam olmayi ogrenirdi.

yani erkek cok
Masum degil cinselligi yasar yasamaz mi ilgisi kaydi evet dogru gerci tamda o anda kaydi yeni avlarini aramaya basladi cunku bu kizla isi bitmisti

Cinselliği, göklere çıkardıları boşverin.
En önemlisi bu pislik size gram acımamış, duygularınıza değer vermemiş sebepsizce terk ederken. Bu kız kendini kullanılmış hisseder dememiş. Siz size üzülmeyen, sizi düşünmeyen bir pisliği düşünmeyin. Çok gençmişsiniz, kanmışsınız, böyle düşe kalka maalesef tecrübe sahibi oluyoruz. Kendinize değer verip, bu konuyu kapatıp, hayatınıza bakın.

Aşk sandigi şey cinsel çekimdi belki, o da bitti herşey olmuş OLABİLİR.
Ayrildi diye kadin döven kafalarla ayni dusunce bu, onlara gore de kendileri hakli, hangi ayriligin dayaklik oldugunu kendileri belirliyor.

Neyse konusmanin anlami yok zaten.

Tabiiki kizin duygusunu suistimal eden serronun sucu yok suc bence konu sahibinde yuzde yuz haklisin

hiç 120 yaşındaki birine yakışıyor mu böyle nasihatlar-akıllar vermek? cık cık cık,sizin daha aklı başında yorumlarda bulunmanızı beklerdim

Üzmek istemem ama aynı lafları söylediği ne ilk ne de son kişisiniz muhtemelen. Vardır böyleleri hemen aşık olurlar(!) sonra hemencecik sıkılıverirler. Zamanla geçecek ama emin olun

Yaşanmış bitmiş neden acınası halde olasınız ki? İlk sevgilisi ile evlenen az sayıda insandan biri değilsiniz . Cinsellik erkeğe lütufta bulunmak değildir, iki kişi de zevk alır. Sevdiğiniz insanla yaşamışsınız ilk deneyiminizi. Hayatta yaşanan her şey bir tecrübedir ilişkiler de öyle. Bir ilişkinin bitmesi için kabahatli aramaya gerek yok ,bazen duygular da tükenir.

Love bombinnnggggg.... Genellicem ama şu türk erkeklerinde ayy ölüyorum, bitiyorum, aşık oldum falan havaları hevesini alınca geçiyor. Hep kafamdadır, bu kadar hızlı gelen şey böyle hızlı gider... 4-5 ayda ne kadar tanıdı da evlenmeyi geleceği söyledi? (Bakma, ben de inandım Sana söylüyorum ama asfagag)

Kesinlikle bu laflara inanma bir daha. 4-5 ayda seni tanıyamaz birisi, aşık olamaz, yaptığı şey günlerce aç kalmış bir çocuğun pasta gördüğünde o pastaya ulaşmak için her şeyi denemesi doyunca da yüzüne bakmaması... Bence sen de bu kadar sevgiye aç olmamalısın. Dengeli sevmediğin için böyle olmuş. Boşver dersini aldın... Unut onuuu gitsinnnn... Sallaa...

Yorumları okudum ama bence kendinizi kullanılmış hissedeceğiniz bir şey yok. Sonuçta sizin de isteğinizle bir şeyler yaşanmış. Öyle düşünürseniz içinden çıkılmaz bir hal alır, daha çok öfke duyarsınız ve bu öfke adamı daha da büyütür gözünüzde. Hata yaptığınızı bile düşünseniz arkasında durun. Siz de istediniz ve oldu.

Onun neden gittiğine de takılmayın. Çok iyi davrandım, sıkmadım vs demişsiniz mesela, gitmeyecek adam sıkılsa da gitmez. Onun gideceği varmış. Sebep bile göstermeden giden biri için üzülmeyin. Aşkınızı hak edecek, size değer veren biri çıkar karşınıza umarım.

Şimdi kimseye karşı aynı şeyleri hissedemeyecekmişsiniz gibi gelir hepimiz yaşadık ama bu bir süreç emin olun geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…