Hiçbir maddi desteği olmayan birisiyle evlilik ?

burada doktor, polis olup ailesine para vermekten eşinden kısanların hikayesini okuyunca (ki benim arkadaşım eşi de memur ailesinin durumu öyle kötü değil her geliş gidişlerinde uçak bileti aldırırlar, para gönder diye ararlar ve çocuğun ailesi borçları olduğunu kredi ödediklerni biliyor ama çocuk hayır diyemiyor)

ailemin durumu yok lafı beni korkuttu,
kişiyi tanımaya çalışın, ama ciddiye binmeden sorun biz borç içindeyken ya da borcumuz yok para biriktirmeye çalışırken ailen para istediğini ne yaparsın diye?

Ola ki evlenmeyi düşünürseniz ,sadece sorun buysa bana göre engel yok.Şimdiki anne ve babalar ancak okutmak için uğraşıyorlar ve boğaza anca yetişebiliorlar.Adamlar neyapsın demekki yok.Ha var da yapmıyorlarsa o ayrı.Ama bizde bu şekilde evlendik yapacak birşey yok şu durumda.

Kızlar selam .Yüz yüze tekrar görüştük ve bazı konuları kafamda tam anlamıyla netleştiremedim.
O yüzden bitirme kararı aldık.Teşekkürler bütün yorumlarınız ve destekleriniz için

Sakıncası yoksa neden bitirme kararı aldığınızı biraz daha ayrıntılı yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…