- Konu Sahibi maviperi86
-
Bence evlenme fikrini en az 1 yıllığına kafanizdan tümüyle atin. Zaten aceleye de gerek yok. Ne olacak biri elinizden kapacak degil ya. O donem icinde tanisin konuşun kavga edin küsün. Yani aci tatli birbirinizi taniyin.Kızlar selamlar.Karar aşamasındayım yardımlarınıza ihtiyacım var.29 yaşındayım öğretmenim. Buradaki bir öğretmen arkadaşın akrabası benimle tanışmak istedi yaklaşık 4 hafta önce önce telden konuştuk.Kendisi 37 yaşında ve üniversitede sözleşmeli personel olarak çalışıyor.Bizim telde konuşmalarımız devam etti 1 kere yüz yüze görüştük.Çok iyi efendi ve karakteri oturmuş biri.Ben ısındım ona sanki uzun süredir tanıyormuşum gibi güven verdi.Onunla konuşurken çok mutluyum oda aynı şeyleri bana hissediyor..sorun şu ki erkek tarafının maddi bir birikimi yok birazda bu yaşa kadar herhalde o yüzden evlenememiş.Kirada oturuyorlar.Düğün dernek borçla olacakmış ve borcu biz ödeyecekmişiz. Babamın durumu yok diyo, şuan çelişkiler içindeyim.Belki beni çok mutlu etcek ve ben sırf borç para derdinden onu kaybetmek istemiyorum.Fikir verirseniz sevinirim
Ailesine yardım mı edecekmiş hep,ben göremedim başta yazan yazıda ?
Olur canım.Kredi çekip ödemek zorunda kalan ev parası kadar ödeyen yani yüklü kaybeden duydum.O borsa borcunu araştırsın biraz.Bakın borsa işine girerse sadece elindeki parasını kaybeder nasıl evlerini kaybedebiliyorlar? Borsaya borç para alarak mı girmişler çünkü borsada paran varsa hisse alırsın batar veya çıkar sadece o para batar kredi çekerek mi borsa işine girmişler detay nedir? Borsada batırdık evimiz arabamız satıldı diye birşey olamaz ki.
Ayrıca öğretmensiniz eğitim durumunuz işiniz belli karşınızdaki kişinin eğitimi nedir sözleşmeli çalışıyor diyorsunuz sözleşmesi dolsa yenilenmese yeni bir iş bulabilecek mi mesleği nedir tabiki garanti işi olmayabilir ama bir mesleği olmalı bir erkeğin ki evine bakabilsin.
Şuan gurur yapmış ev meselesini ama erkeklerin ne yaptıkları hiç belli olmaz şimdi gurur yapar ilerde yüzsüzleşir çoğu böyledir. Bence bu kadar para nereye gitmiş nasıl gitmiş borsa diye bitmez belki siz biliyorsunuzdur detaylı bu çok önemli. Emekli maaşlarında bile haciz var demek oluyor kesinti veya direk kredi ödüyorlar maaştan az birşey kalıyor onu demek istemiştir belki bu kadar borç içindeki bi aile insanı düşündürüyor. İnsan idaresini bilmeli fakirlik tabiki olur ama elindekiyle yetinmeyi bilmeli imkanı olmamak çok ayrı birşey bu kişilerin durumlarını detaylı bilmek gerekiyor
senin hic hayallerin yokmus sırf durumu yok diye neden vazgeciyosun hayallerindne bıde bu yasa kadar beklemisin simdi isin yoksa 50 bin borc öde oooKızlar selamlar.Karar aşamasındayım yardımlarınıza ihtiyacım var.29 yaşındayım öğretmenim. Buradaki bir öğretmen arkadaşın akrabası benimle tanışmak istedi yaklaşık 4 hafta önce önce telden konuştuk.Kendisi 37 yaşında ve üniversitede sözleşmeli personel olarak çalışıyor.Bizim telde konuşmalarımız devam etti 1 kere yüz yüze görüştük.Çok iyi efendi ve karakteri oturmuş biri.Ben ısındım ona sanki uzun süredir tanıyormuşum gibi güven verdi.Onunla konuşurken çok mutluyum oda aynı şeyleri bana hissediyor..sorun şu ki erkek tarafının maddi bir birikimi yok birazda bu yaşa kadar herhalde o yüzden evlenememiş.Kirada oturuyorlar.Düğün dernek borçla olacakmış ve borcu biz ödeyecekmişiz. Babamın durumu yok diyo, şuan çelişkiler içindeyim.Belki beni çok mutlu etcek ve ben sırf borç para derdinden onu kaybetmek istemiyorum.Fikir verirseniz sevinirim
O yasina kadar nasil hic birikimi olmamis? İnsan biraz tutumlu olmali. 29 yasindasin, bence biraz daha yasitlarini dusun aday olarak. 37 yas da buyuk geldi bana. Senin kararin tabi ama cok kendini kaptirma derim
Merak ettim sonra napıyım atandı mibenim başımdan buna benzer bir durum geçti eski erkek arkadaşım devlet memuru benimde memur olmamı istiyordu kpss için çalışıyordum öğrenciyim resmen beni paraladı okulu bırak kpss diye nasıl sıkıştırıyor ama.
neyse 3-4 yıl kadar beni oyaladı böyle benim okul bitti bitiyor dediği aynen şu "babasının bağkur borcu varmış güvencesi yokmuş 2 kardeşi okuyacakmış ben memur olup atanacakmışım kredi çekip düğünümüzü yapacakmışım çünkü o ailesine bakacakmış ve kardeşlerini okutması gerekiyormuş, bu arada benim ailem de üzerine düşeni yapacakmış kız tarafı olaraktan .....
ilk yıllar aşkımdan gözüm görmüyor aklım basmıyor arkadaşlarım beni hep uyarıyor gel etme eyleme bu normal değil bu çocuk iyi biri değil üzüleceksin. ben onları 4 yıl dinlemedim . kpss sınav zamanı bana çok yakın ilgili ama sınavdan sonra hır gür derken doldu 4 yıl 3 . kpss den önce tartıştık sınavdan sonra görüşelim dedi neden dedim atanırsan evleniriz dedi fa buyur neden atanırsam dedim atanamazsan ayrılacağız evlenmeyeceğiz dedi
tabi bana söylediği son sözüydü ...
Tableti azizligi sonra ne oldu atandiniz miMerak ettim sonra napıyım atandı mi
Bu kadar isindiysaniz bu tur maddi konulari neden dert ediyorsunuz ki?Aracı olan çok sevdiğim bir öğretmen arkadaşım, o kefil olduğu için o önerdi zaten.Evlilik fikri kendiliğinden gelişti.Bizde bu kadar hızlı olacağını beklemiyorduk ama gerçekten kalbimde hissediyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?