- Konu Sahibi maviperi86
-
borsaya borç para alarak girmediyse bu imkansız.
borsada paran varsa hisse alır yatırı yaparsın o para batar sadece nasıl evi arabası gitmişte borç ödüyor bana şaşırtıcı geldi. Eğer kredi çekerek vs girdiyse çok çok yüklü bir miktarsa belki ev araba öyle gider nerden baksan en kötü ev 80.000 araba birde borsa işi bana pek inandırıcı gelmedi. ki kredi çekip borsaya girebilecek insansa eğer aile buda düşündürücü sen o kadar riskli birşeyi nasıl göze alırsın ailen varken
Haklisiniz ama kardesiniz kac yasinda evlendi? Bu kişi 40a merdiven dayamis, 40 yasindaki insan hayatini kurmamis olunca biraz tuhafimiza gitti hakli olarak. Ve hanimefendi de daha 29 yasinda oldugu icin şahsen ben kendi yaşitlari olan adaylari degerlendirmesini onerdim mesela. Biz de 20 li yaslarda evlendik, esim is buldu, ben kpss kursuna gidiyorum ama bu iş duzeni ve hayat kurma olayi 20li yaslarin icinde olmali diye dusunuyorum ki gelisim psikolojisinde bile bu durum 20li yaslarin gelisim gorevleri icerisinde yer alir.Bütün yorumları okumadım. Ama konuyu okuyunca içim burkuldu biraz. Rahmetli babam memurdu ev sahibi olamadı bizi okutucam diye. Erkek kardeşimin evlenirken işi vardı ama evi ve birikimi yoktu doğal olarak. Allahtan gelinimiz bunları sorgulamadi bile. Evleri yok diye dert edinse nasıl alinirdik bilmiyorum. Şimdi durumumuz düzeldi kardeşim ev alacak kadar biriktirdi. Yani düzgün insan olsun çalışkan olsun kalbiniz Aksın da ev nedir ya... suç mu yani maddi birikimi olmamak
hayır atanmadım . kpssden önce o son kavgayı kaldıramadım .sen benden ayrılamazsın sen bana aşıksın dedi içim almadı gururum kırıldı o konu öyle kapandı kpss den yerleşmedim lise düzeyi okul bitmemişti çünkü . aradan 4 yıl geçti okul bitti mesleğimi elime aldım piyasaya göre güzel bir maaşım var özel sektör olmasına rağmen . şuan orta düzey yönetici pozisyonundayım çok rahat bir işim çok sevdiğim bir kocam dünya tatlısı bir kızım var :)Merak ettim sonra napıyım atandı mi
maddi durumu olmamak tabiki suç değil.Bütün yorumları okumadım. Ama konuyu okuyunca içim burkuldu biraz. Rahmetli babam memurdu ev sahibi olamadı bizi okutucam diye. Erkek kardeşimin evlenirken işi vardı ama evi ve birikimi yoktu doğal olarak. Allahtan gelinimiz bunları sorgulamadi bile. Evleri yok diye dert edinse nasıl alinirdik bilmiyorum. Şimdi durumumuz düzeldi kardeşim ev alacak kadar biriktirdi. Yani düzgün insan olsun çalışkan olsun kalbiniz Aksın da ev nedir ya... suç mu yani maddi birikimi olmamak
Kızlar hepinizin yorumunu tek tek okudum. Çok sağolun fikirleriniz için. Bu Cuma okulum tatil olduğu için görüşcez yüzyüze. Kafamdaki tüm soruları sorup netleştircem. Onun işi üniversitede laboratuvarda görevliymiş yani diyelimki ders var öğrenciler gelmeden orayı düzenleyip hazırlıyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin dua edin
Bu Cuma okulum tatil olduğu için görüşcez yüzyüze.
önemli soru şu iyiinsanmıve seviyormusun?düğünolmasın nikah olsun nolacakKızlar selamlar.Karar aşamasındayım yardımlarınıza ihtiyacım var.29 yaşındayım öğretmenim. Buradaki bir öğretmen arkadaşın akrabası benimle tanışmak istedi yaklaşık 4 hafta önce önce telden konuştuk.Kendisi 37 yaşında ve üniversitede sözleşmeli personel olarak çalışıyor.Bizim telde konuşmalarımız devam etti 1 kere yüz yüze görüştük.Çok iyi efendi ve karakteri oturmuş biri.Ben ısındım ona sanki uzun süredir tanıyormuşum gibi güven verdi.Onunla konuşurken çok mutluyum oda aynı şeyleri bana hissediyor..sorun şu ki erkek tarafının maddi bir birikimi yok birazda bu yaşa kadar herhalde o yüzden evlenememiş.Kirada oturuyorlar.Düğün dernek borçla olacakmış ve borcu biz ödeyecekmişiz. Babamın durumu yok diyo, şuan çelişkiler içindeyim.Belki beni çok mutlu etcek ve ben sırf borç para derdinden onu kaybetmek istemiyorum.Fikir verirseniz sevinirim
Kızlar selam .Yüz yüze tekrar görüştük ve bazı konuları kafamda tam anlamıyla netleştiremedim.
O yüzden bitirme kararı aldık.Teşekkürler bütün yorumlarınız ve destekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?