Hiçbir sevgilimle mutlu olamıyorum :(

Bence biraz yalnız kalmalısın kafanı toparlamalısın
Gerçekten durumun çok zor ve karışık :/

Bence biraz yalnız kalmalısın kafanı toparlamalısın
Gerçekten durumun çok zor ve karışık :/

Malesef :S cumartesiyi bekliyemedi bugün buluştuk ve sanki herşeyin inadına bana çok iyi davrandı dibimden ayrılmadı,mağazalarda her elimi attığım şeyi beğendiysen alalım filan yaptı,arkadaşlarımızlaydık 2 çift.ben nereye istediysem oraya gittik ne istediysem onu yedik içtik.şimdide beni eskisi gibi çok sık aramayan adam aramaya başladı mesajlar atmaya başladı.Oda böyle dengesiz olduğundan benimde dengemi bozuyor

Birde demiştim ya işte öyle evlilk üzerine yada herhangi bir ciddiyet üzerine konuşmalarımız yok diye.arkadaşlarımız nişanlanıcak 2 gün sonra takılardan konusuyorduk,sevgilimin annesi altın kelepçe yaptırmış ilerde gelinine takmak için bunu anlattı sonra benim gözümün içine baktı.arkadaslar dedi oo iyisin kız filan.o bana demişti 5 6 sene sonra evlilik düşünüyoum diye bende dedim 5 6 seneye kaybeder o değerini diye.merak etme sen filan dedi.
BEN ANLIYAMIYORUM BU İNSANI.

İlgisizliğin sebebi erken yaşadığınız cinsellik bana göre ...
Acı ama gerçek ve sanki siz de onu sevmiyorsunuz gibi ...

Hakkınızda hayırlısı olsun,inş en kısa zamanda ilişkinizi toplarsınız.

Ben öyle bir yakınlaşmayı düşünmüyordum zaten.cinsel anlamda bişiyler yaşamadan öncede aynı yatakta yatmıştık. 5.kaldıgımzda oldu ve o an hiç bişy diyemedim bi an oldu işte.ve ben ilk kez onunla yasadım böyle bişiyi.yani daha çok iligili olamsı gerekmezmi ??

Seven bir erkek olsa kıymetini bilirdi bu yakınlaşmanın..Ama amacı cinsellikmiş elde edince o da gevşemiş.
Erkekler avcı olmayı seviyorlar,siz ne kadar özel bir yakınlaşma içine girseniz de onların amacı skor ...
Tabi bu dediklerim aşk olmadığı zaman..

Amacı cinsellik olsa istediğini alınca bi süre sonra ayrılmazmıydı

canım üzgünüm ama demekki senin sevgililerine karşı davranışlarında bir sorun var mesela mesafeni her zaman koru diyosun ya öncesinde ağırdan satmalar nazlar cilveler diye.. hıh işte onların dozunu ayarlayarak devam ettir kendini her zaman kıymetlendir üzerine düşme evlilik lafı falan sakın açma eksik bir yönün olsa bile onu düzeltmeye çalış asla ona bahsetme bu tür yönlerinden çünkü erkekler her zaman kendine güvenen güçlü kadınları severler yani azcık havalı ol ... sen olmasanda olur düşüncesini davranışlarınla ona benimset hep nazlı ol yeri geldiğinde ilgini alakanı tabi göster ama belirli bir seviyeyi asla aşma gizemli ol azcık

Son düzenleme:
amacı cinsellik olsa istediğini alınca bi süre sonra ayrılmazmıydı

evlılık ıcın onu mecbur hıssettırseydınız bekaret sızın ıcın onemlı olsaydı buda onu bılseydı evet ayrılırdı ama sımdı neden ayrılsınkı ıstedıgını alıyor cıdıyet yok sıkıstırma yok neden ayrılsın erkeklerın arayıpta bulamadıgı bırsey bu
sız daha ne kendınızden nede karsınızdakınden emınsınız ama cok ozel seyler yasamıssınız hemde 2aylık bır ılıskıde hıcbıseyden emın degılsınız arada cok guclu bır bag oldugunu sanmıyorum ben ayrılırsam ben kımınle gezcem kımınle gulcem dıyorsunuz yanlız kalmak ıstemıyosunuz alıskanlık olamaz 2ayda alıskanlık zaten olusmaz o ınsanı gercekten sevıyo olsaydınız vs vs ama ondan ayrılırsam cok acı cekerım onsuz yapamam felan derdınız benım anlamdıgım bırsey var bır ınsana guclu hısler hıssetmeden olesıne bır ılıskı nasıl yasıyorsunuz aklım almıyo alt tarafı 2ay olmus mutsuzsanız ayrılın sızı mutlu edıcek ınsanlarla beraber olun anlıyamıyorum cok sevmedıgınız asık olmadıgınız bır ınsan ıcın kafanızı nıye bukadar yoruyosunuzkı

Mutlu değilim ayrılmak istiyorum dedim.cok direndi işte ben seni gercekten cok sevıyorum ben ayrılmak istemiyorum diye.sen dha bi kıza nasıl davranılcagını bilmiyosun dedim.ben sana bi kıza davranır gbi davranmıorum sen benım bi parçamsın bendensin artık resmen ve ben oldugum gibi davranıyorum,yapmacık olmadan filan konustu bi suru.suan mesaj filan atmıyorum bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…