• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey anlamadan ayrıldık

Ben 7 yıllık ilişkimi 1 gecede sıldım attım o yuzden 5.5 ay cok bıse kaybetmemıssın gıbı gelıyor bana

Ya dengesiz erkek başa bela hiç üzülme bence
Eninde sonunda patlayacakmış belliki
Bir de her ikili ilişki için şunu söylemem lazım hani arkadaşlık ilişkisi filan için de geçerli öyle birden büyük büyük laflar edenler var ya genelde yalan söylüyorlar bence.İnsan zamanla anlıyor çünkü vay be bana neler hissettiriyor diye neler yaşıyoruz nasıl güzel filan diye.O an hemen ay ben ona nasıl bakmışım sen bambaşkasın filan diye yazan çizenin samimiyetinden şüphe ederim.
Bir de sanırım 5-6.ay ilişkilerin kırılma noktası gözlemlediğim kadarıyla grnelde o ayda ya çiftler alışmış oluyorlar ya da alışamayıp ayrılıyorlar.boşver bu dengesizi çok üzülme değmez

Güvenmeme sebebi o kadar saçma bir şey ki.. kısaca anlatmaya çalışayım, benim babam vefat etti 7 sene önce ve ondan kalan bir zippo çakmak vardı. Eski üretim olan bir zippo, evde bir yerde diye biliyordum ben. Bunu ona söyleyince of eski zippo dedi, bende kendi isteğimle "bulunca sana göndereceğim" dedim.

Sonra evde aradık bulamadık, bir ay kadar sonra da taşınacaktık. Taşınırken bakayım detaylı dedim tamam dedi. Daha sonra taşınma aşamasında çakmağı halamda gördüm ona söyledim. "Alma kalsın onda o zaman, olmaz ayıp olur" dedi. Konu öyle kapandı 1 ay sonra hadi halandan zippoyu al dedi, halam şehir dışındaydı söyledim şehir dışında diye. 1 günlüğüne gelip kıbrısa gidicekti. Geleceği gün halamı aradım "5 gibi bineriz gelince ararım" dedi. Akşam 9.30 gibi aradı ve geç olduğu için o gün de gidemedim. Ertesi gün halam kıbrısa gitti, ben de kuzenimi aradım o da kız arkadaşıyla birlikteymiş haberleşiriz dedi ve haber vermedi. Olayların hepsini de biliyor tek tek haber verdim üstelik. Neyse sonuç olarak kuzenimle görüşemedik ve ben halama durumu anlattığımda "çarşamba günü geldiğimde alırsın, bunun için aranız bozulmasın eğer yine bir aksilik olursa söz ben görürücem" dedi.

Halam geldi, çakmağı aldım ve ona gönderdim. Ama bu olaydan sonra bana olan güveni sarsılmış, söylediğim hiçbir şeye inanmıyormuş. Ben bu konuda da hatalı olduğumu düşünmüyorum oysa...

babanız dan hatıra bir şeyi 5 ayda bir kere gördüğünüz adama mi verdiniz :KK57:
Kesin satıp parasini yemistir

1 kere görüştüğün 5,5 aylık ilişki için kafa patlatmaya bile degmez.İstersen 24 saat konuş yan yana olmadıkça iliskiden pek saymıyorum onu ben.İlişki birbirine gittiğin yeri haber vermek hayaller kurmak değil çünkü birlikte biseyler paylasabilmek.Gerçek şeyler.

Bi anda carketmesi de sen araya girmis bi ilişki olabilirsin bence.Hayatında eskiden biri vardı ya onunla barıştı ya yeni birini buldu. Fırtına değil bunlar yani martıya söyle denizden vazgeçsin :)
Kesinlikle katılıyorum.Konu mankeni şeklinde davranıpta özünde hiçbir şeyin paylaşılmadığı bir ilişki her zaman bitmeye mahkumdur.Sevmeyen bir insan için her şey bir bahanedir.Böyle saçma sapan davranan ve davranışının sebebi dahi belli olmayan ne olursa olsun bunu açık yüreklilikle dile getirmeyen bir adam bozuntusu için hiç canını sıkmana değmez.Defteri kapat kaldır at ve yoluna devam et.

Bir kere gördüğün insana bu kadar anlam yüklemek doğru değil .
Ayrıca isteyen erkek her türlü seni görmeye gelir .artık uçaklar bile çok uygun fiyatı .zaman yaratır emin ol.
Öyle telefondan atıp tutana güvenme .5 ay neyi bekliyorsun .bir de böyle yüksekten konuşan erkeklere güvenme .kimse bir kere gördüğü kızı hayatının kadını yapmaz.

babanız dan hatıra bir şeyi 5 ayda bir kere gördüğünüz adama mi verdiniz :KK57:
Kesin satıp parasini yemistir

Valla konuda en çok hiç olan zippoya üzüldüm. Çakmak ki sigara kullanan kişinin hep yanında taşıdığı, gün içerisinde çok sık dokunduğu bir şey. Vefat eden bir sevdiğimin çakmağını asla bir yabancıya veremezdim.

Ben olsam çakmağı geri isterdim net.Babanın hatırasını bile ona hediye edecek kadar değer verdiğini anlamış.Ondan bu naz,bu eda,bu kıvırmalar.

Gerçekten saçma bir nedenmiş .. Ama tek neden bu olamaz. Güven olayını bir kenara bırakalım. Saçmalamış. Sen bu çocuğun tavrının nedenini bilmiyorsan ara . Kafanda soru işareti kalmasın. Ciddi bir şekilde konuş. Sevgi kelimesini ağzına alma. Sadece ne istediğini sor. Bitirmek mi istiyorsun de ! Muhakkak bir cevabı vardır . Gerçekten ara için rahat eder.

Merhaba ablacım, seni dinledim ve dün gece uyumuyorsan konuşalım mı biraz diye mesaj attım. Dün annesi beyin kanaması geçirmiş, şu an yoğun bakımda. Yanına gitmek istedim "gelme şu an sadece bana engel olursun" dedi. Israr edince aradı "ben gel ya da gelme diyene kadar hiçbir şekilde gelme, arama, mesaj falan da atma. Kafam şu an çok dolu, ben sana haber vereceğim" dedi ve kapattık.

Sabah da tekrar mesaj attım "arama dedin ama annen nasıl merak ediyorum" diye. 24 saat hayati tehlikesi var beklemedeyim dedi. "Gelmemi istemediğine emin misin? Her şeyi bir kenara bırak şu an annenden daha önemli bir şey yok. Kendini de bırakma, kalktığı zaman seni güçlü görmesi lazım. Gel dersen yine gelirim." Yazdım, okudu cevap vermedi. Şu an durumunu anlayabiliyorum ve bütün kırgınlığımı bir kenara bırakarak, his ve duygularımı düşünmeden 2 dakika da olsa yanına gitmek istiyorum. Sence ne yapayım şu an?

Merhaba ablacım, seni dinledim ve dün gece uyumuyorsan konuşalım mı biraz diye mesaj attım. Dün annesi beyin kanaması geçirmiş, şu an yoğun bakımda. Yanına gitmek istedim "gelme şu an sadece bana engel olursun" dedi. Israr edince aradı "ben gel ya da gelme diyene kadar hiçbir şekilde gelme, arama, mesaj falan da atma. Kafam şu an çok dolu, ben sana haber vereceğim" dedi ve kapattık.

Sabah da tekrar mesaj attım "arama dedin ama annen nasıl merak ediyorum" diye. 24 saat hayati tehlikesi var beklemedeyim dedi. "Gelmemi istemediğine emin misin? Her şeyi bir kenara bırak şu an annenden daha önemli bir şey yok. Kendini de bırakma, kalktığı zaman seni güçlü görmesi lazım. Gel dersen yine gelirim." Yazdım, okudu cevap vermedi. Şu an durumunu anlayabiliyorum ve bütün kırgınlığımı bir kenara bırakarak, his ve duygularımı düşünmeden 2 dakika da olsa yanına gitmek istiyorum. Sence ne yapayım şu an?

1. O sizi gormek istemedigini belirtti.
2. Hastanede yakinlari var ozelliklede onlarin seni gormesini kesinlikle istemiyodur.
3. Bunlarin hepsi bir yalan. Ben sahsen o issiz adama guvenemedim.. Sesi hastanedenmi geliyordu?

Ya Canım kusura bakma ama çok iyi niyetlisin .sen şimdi inandın mı buna ?adam senden kaçmak için bahaneler uyduruyor görmüyor musun?ya gururlu ol arama .bırak gitsin ne oluyor yani bir kere görüştüğün adam.netten mi tanıştın sen bunla?

1. O sizi gormek istemedigini belirtti.
2. Hastanede yakinlari var ozelliklede onlarin seni gormesini kesinlikle istemiyodur.
3. Bunlarin hepsi bir yalan. Ben sahsen o issiz adama guvenemedim.. Sesi hastanedenmi geliyordu?

Canım hastaneden geliyordu sesi, yalan olmadığına eminim. Şu an cidden niyetim barışalım falan değil, sadece yoğun bakım kapısında beklemek ne onu iyi biliyorum.

Ya Canım kusura bakma ama çok iyi niyetlisin .sen şimdi inandın mı buna ?adam senden kaçmak için bahaneler uyduruyor görmüyor musun?ya gururlu ol arama .bırak gitsin ne oluyor yani bir kere görüştüğün adam.netten mi tanıştın sen bunla?

Canım hastanede olduğuna eminim gece 2.30'da sesi hastaneden geliyordu, yalan söylemediğini biliyorum. Gerçekten benim amacım şu an barışmak falan değil, yoğun bakımda beklemek ne onu biliyorum.

Canım hastanede olduğuna eminim gece 2.30'da sesi hastaneden geliyordu, yalan söylemediğini biliyorum. Gerçekten benim amacım şu an barışmak falan değil, yoğun bakımda beklemek ne onu biliyorum.
Tamam o zaman .Allah acil şifa versin .

5,5ayda bir kere görüşmeyle insan sevilmezki yani ne paylaşıyorsunuzda ne seviceksiniz.sürekli konuşmak alışkanlık olmuş sadece.üzülmeye değmez bence yani bence yakın cevresinden biriyle tanışmış olabilir o yüzden bi bahane yaratıp sizi elemiş olabilir.sizde üzülmeyin bence.sizde aynı şehirden her ihtiyacınız oldugunda yanınızda olabilecek birini bulun İnanın aşk öyle daha güzel diğer türlü zaman kaybı gibi geliyor bana

Hayır aramayacağım, ben bana güvenmiyorsan seninle olmaz dedim. Bizden olmaz bu konuşmadan sonra anladım, ben bana güvenmeyen bir adamla yürüyemem dedim. Tek cevabı tamam oldu ve aramadı o andan sonra. Aramayacağım, arasam ne olacak?
Anladım canım. Belki o arar. Valla afe
Yavrucum çok iyi yaptın aramakla. Bence çocuk doğruyu söylüyor. Seni istemese açıkça artık bitirdiğini söylerdi. Ama bu çocuk bana yalan söylemiyor gibi geliyor. Böyle bir yalana başvuracak biri değil bence. Herkes sanala takılmış ama reale bir süre sonra taşıyabilir. Bu çocuğu bence tanı. Bakalım gelecekte seni sık sık görmeyi isteyecek mi. Şimdi ne yapacağına gelelim. Bence günde bir veya 2 defa ara her defasında annesini sor. Bakalım ne diyecek. Yanına gitmekten bir kaç gün söz etme ama bu dırumda yanında olmayı istediğini belirt. Şöyle bir kaç gün geçsin. Bu aramalarının sonucunda elbet ondan bir tavır gelecektir. Onun tavrına göre duruma bakarız. Her şeyi olumsuz alma. Çocuk kötü bir şey yapmamış sana. Sadece ayrılmayı kabul etmiş. Belliki onunda kırgınlıkları var birtanem.

İşine gelmemiş.. 3 hafta önce zorla hayatıma gşren, peşimden koşan herif biraz önce "sen daha iyilerine layıksın" deyip defoldu gitti.. ortalık pislik dolu.. güvenmemiz lazım..

Yavrucum çok iyi yaptın aramakla. Bence çocuk doğruyu söylüyor. Seni istemese açıkça artık bitirdiğini söylerdi. Ama bu çocuk bana yalan söylemiyor gibi geliyor. Böyle bir yalana başvuracak biri değil bence. Herkes sanala takılmış ama reale bir süre sonra taşıyabilir. Bu çocuğu bence tanı. Bakalım gelecekte seni sık sık görmeyi isteyecek mi. Şimdi ne yapacağına gelelim. Bence günde bir veya 2 defa ara her defasında annesini sor. Bakalım ne diyecek. Yanına gitmekten bir kaç gün söz etme ama bu dırumda yanında olmayı istediğini belirt. Şöyle bir kaç gün geçsin. Bu aramalarının sonucunda elbet ondan bir tavır gelecektir. Onun tavrına göre duruma bakarız. Her şeyi olumsuz alma. Çocuk kötü bir şey yapmamış sana. Sadece ayrılmayı kabul etmiş. Belliki onunda kırgınlıkları var birtanem.

Yalan söylemediğine eminim çünkü gece 2.30'da aradı hastaneden geliyordu sesi. Bugün gündüz sordum, akşam tekrar soracağım. Ama inan gidip görmemek için zor tutuyorum kendimi. Sadece 2 dakika görüp sarılıp geçecek demek istiyorum. Bu durumda zaten sürekli benimle ilgilenmesini falan beklemem, yine bu durumda biz nolcaz da demem. Haksız mıyım?

Yalan söylemediğine eminim çünkü gece 2.30'da aradı hastaneden geliyordu sesi. Bugün gündüz sordum, akşam tekrar soracağım. Ama inan gidip görmemek için zor tutuyorum kendimi. Sadece 2 dakika görüp sarılıp geçecek demek istiyorum. Bu durumda zaten sürekli benimle ilgilenmesini falan beklemem, yine bu durumda biz nolcaz da demem. Haksız mıyım?
Saat gece 2.30 da o mu seni aradı . O zaman bak göreceksin düzelecek durumunuz. Bu zor gününde onun yanında olduğunu hissettir. Sen iyi davran. Sonrası onun davranışlarını göreceksin. Bakalım ne yapacak. Daha sonra o da adım atacaktır. Daha ilerleyen zamanlarda sana olan davranışlarına dikkat et.

Back
X