• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey anlamadan ayrıldık

Saat gece 2.30 da o mu seni aradı . O zaman bak göreceksin düzelecek durumunuz. Bu zor gününde onun yanında olduğunu hissettir. Sen iyi davran. Sonrası onun davranışlarını göreceksin. Bakalım ne yapacak. Daha sonra o da adım atacaktır. Daha ilerleyen zamanlarda sana olan davranışlarına dikkat et.

Evet ama ben mesaj attığım için aradı. Konuşalım mı uyumadıysan dedim, annem beyin kanaması geçirdi dedi. Ben de geliyorum yarın dedim, kesinlikle gelmiyosun şu an bana engel olmaktan başka bir şeye yaramaz gelmen dedi. 1 dakika da olsa gelcem engel olmam dedim. Sonra aradı, kesinlikle gelme dedi, şu an kafam çok dolu arama mesaj da atma ben sana haber vericem dedi.

Evet ama ben mesaj attığım için aradı. Konuşalım mı uyumadıysan dedim, annem beyin kanaması geçirdi dedi. Ben de geliyorum yarın dedim, kesinlikle gelmiyosun şu an bana engel olmaktan başka bir şeye yaramaz gelmen dedi. 1 dakika da olsa gelcem engel olmam dedim. Sonra aradı, kesinlikle gelme dedi, şu an kafam çok dolu arama mesaj da atma ben sana haber vericem dedi.
O zaman bekle. Mesaj atma demesi kırıcı olmuş. Bence bekle. En azından teşekkür edebilirdi. Hani desemki ona kırıcı davranışların oldu o nedenle böyle kaba davranıyor. Ama sen bir şey olmadığını diyorsun.

O zaman bekle. Mesaj atma demesi kırıcı olmuş. Bence bekle. En azından teşekkür edebilirdi. Hani desemki ona kırıcı davranışların oldu o nedenle böyle kaba davranıyor. Ama sen bir şey olmadığını diyorsun.

Ablacığım mutlaka canı burnundadır ve üzgündür. Şu an gerçekten duygularımla hareket etmiyorum, bana dönsün beni sevsin demiyorum. Hiç onları düşünmüyorum, sadece kötü zamanlarımda o yanımdaydı ben de yanında olayım istiyorum. Karşılık beklemeden hiç.

Ah canım benim. Ben 5 yıl sanala mahkum oldum. Senin gibi her gün her dakikam onunlaydı. Hiç bir fedakarlığım karşılık bulmadı. Elimde kaybolan 5 yıl kaldı. Ben de 5 yıl da toplam 11 defa gördüm onu. Sen sakın bu kadar uzun süre sanalda kalma. Tabiki asla hemen ayrılma. Önce onu dinle konuş. Destek olacağını belirt. Sonra onun adım atmasını bekle. Bakalım ne yapacak. Şu an annesi çok önemli.

Çok doğru bi yolda değilsin bence.Günde 2 defa ararsan,en sonunda ben sana arama demedim mi sözünü duyabilirsin.Çok duygusal davranıyorsun.Tekrar üzülme sonra.Ben arayana kadar arama ,mesaj yazma denmiş.Çok da kibar değil yani.

Ne yaptın. Haber var mı

Haberler aynı abla, bugün gündüz yine sordum aynı bekliyorum dedi. Dün bir arkadaşımız aramış, onunla annesi hakkında konuşmuşlar. Kimsenin gelmesini istemiyorum, zaten gelen akrabalar negatif enerji yayıp duruyor. Üzülme belki iyileşir diyorlar, tabi ki iyileşecek falan demiş. Hangi hastanede olduğunu ise ona da söylememiş, insanların akın etmesini istemiyorum demiş. Şu an sadece annesinde aklı, babası çocukken vefat etmiş o yüzden annesi var bir tek. Beni düşünmesini, aramasını falan asla beklemiyorum ama bir yanım da kalk git diyor...

Bence bekle. Demek ki annesinin durumu ciddi. Aslında mesaj yazmanı niye istemedi kafam ona takıldı. Çünkü annesini sormanın ne sakıncası olabilir ki. İstersen mesajla annesini bir daha sor. Ama kaba bir cevap alırsan bir daha arama canım. İstiyorsa kendi arar.

Bence bekle. Demek ki annesinin durumu ciddi. Aslında mesaj yazmanı niye istemedi kafam ona takıldı. Çünkü annesini sormanın ne sakıncası olabilir ki. İstersen mesajla annesini bir daha sor. Ama kaba bir cevap alırsan bir daha arama canım. İstiyorsa kendi arar.

Ya mesaj atma derken o geceyi kastetti galiba. Çünkü attığım tüm mesajlara dönüyor ve ben sana yazma demedim mi gibi bir şey söylemiyor. Bugün gündüz sordum gece de sorarım yani bir gelişme var mı diye soruyorum hayır bekliyorum diyo o kadar ben de üstelemiyorum.

Büyük büyük laflar yeminler falan.. erkek işte. Birtek o söylüyor ve birtek size mi söyleniyor sandınız? Kırmak için değil ama sizi sarsmak için söylüyorum, erkekler çok güzel kandırırlar.... kanmayın..

İşte her çoklukta bir b*kluk vardır der büyükler. Bencede... Hele erkekler! Okumaya başlayınca ne zaman ilgisizleşmiş acaba dedim.
Kendinize özgü bir hayatınız olsun. Sevgililerinizde hayatınızda bir misafir rolüyle varolsun evliliğe kadar. Yoksa böyle kuyruk sıkışınca bahane uydurup gidebilirler. Herhalde başta çekici gelmişti ama bu şekilde ilerleyen her ilişkinin sonu hüsrandır maalesef.
:KK9:
Bir misafir gibi varolmak lafını tuttum. Tam olarak öyle olmalı bence de. Hatta bir miktar evlilikte de olmalı bundan...

:KK9:
Bir misafir gibi varolmak lafını tuttum. Tam olarak öyle olmalı bence de. Hatta bir miktar evlilikte de olmalı bundan...

Tabii ki. Herkesin evlilik dahilinde de mahremiyeti olmalı.
Boşanma olduğunda kadınların yıkılmasıda bu misafirlik durumunu gözardı ettikleri için yaşanıyor zaten...

Back
X