Hiçbir şey demeden terketti ?

lavinia961

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
4
2
1
29
Herkese iyi aksamlar hayirli ramazanlar
5 aydır beraberdik ve hiç tartisma ayrilik yasamadan guzel bi 5 ay surdurduk 2 nci ayımızda benim adım yazılı olan dövme yaptirdi göğsüne ve koluna hiç kırmadı üzmedi de beni aile hayatı sallantılı sıkıntılı bi ailesi var ben sevgisiz büyüdüm çok zorluklar yaşadım cektim cocuk yasımda hayata atıldım çalıstım eve para getirdim ama sen gecmisimdeki sıkıntılı gunlerimi unutturuyosun mutluluk veriyosun diyodu.
Dün ilk tartismamizi yasadık annesiyle kardesiyle tartisigini söyledi canı sıkkındı sonra evlerine oturmaya birkac arkadasi geldi onlar da pek iyi ayak tipler degiller alkol,ot vs kullanan tipler bende dun kendisini uyardım sen onlari daha iyi taniyip biliyosun kendine yakismayan bir sey yapma onların gazına gelip de bir seyler icme sakın eğer ki onlara da uyarsan ben cekemem bu muhabbetleri dedim bu bi triplere girdi bi anam bi kardesim birde sen basladin simdi ben ne lanet kotu insanmisim triplerine girdi whatsappinda benle fotografi vardi kaldirdi instagram sifresini degisti benle fotograflarinin hepsini sildi instagramdan beni takipten cikti bende ne yapmaya calisiyosun bitti mi gel de bunu bana soylesene dedim cevap vermedi arayayim dedim numaramida engellemis yazdim whatsaptan sonra sana yaziklar olsun bittiyse de bana bi bitti mesajini dahi cok gordun dedim cevap vermedi bende onu engelledim ordan .
Gecesinde ortak kiz arkadasimiz var mesaj atmis ona beni sormus nerde o hakkini helal etsin o daha iyilerine layik yazmıs
Simdi hanimlar soruyorum size 26 yasinda bu arada kendisi niye boyle bir sey yapti mana mı arıyordu hic mi sevmedi niye 2 tane adım yazılı olan dovme yaptirdi o zaman aklim cok karışık yardım edin ne olur

Ya da şöyle bir şey planlıyordur:
9e55ef05365f5854dc79cf7bec0e98e7-gNJfPd.webp

Dövmeye güvenilmez işte...

Bi tanıdığım her hayatına giren kadının adını ya dövme yaptırdı ya arabasına yazdırdı. Kadın gidince de o dövmeler değiştirildi, yazılar arabadan söküldü. Bu kadar avam tiplerin, avam göz boyamalarına kanmayın yaw.

Ayrıca 5 aydır tanıdığınız adamların da hayatına müdahale etmeyin bence. Bi bırakın bakalım siz müdahale etmeyince ne yapıyor. Gözlemleyin, izleyin, notunu verin.

ailesi söylerken bir de siz söyleyince genelde böyle olur tamam güvenilmez insanlar ama ona güvenmenizi istemiştir baktı sizden o hareket yok erkeklerin genel olayı vay anam babam bide sen demeye başlarlar o yüzden sinirle yapmıştır. geri döner mi bilmem ama dönerse barışma

Ot meselesi ağır meseledir ,sizi hiç kırmayan adam tak diye sizi bırakır gider ,dengesiz olur
Siz bunca zaman farketmemişsinizdir durumu

whatsappinda benle fotografi vardi kaldirdi instagram sifresini degisti benle fotograflarinin hepsini sildi instagramdan beni takipten cikti bende ne yapmaya calisiyosun bitti mi gel de bunu bana soylesene dedim cevap vermedi arayayim dedim numaramida engellemis
Ne biçim 26 bu?
16 olmasın:bicak:

Kalemle çizmiştir o dövme değildir...
Yanındaydım dovme yapilirken
Göğsüne dövme mi yaptırdı?
Evet sol gogsune kalbinin oraya
Ya da şöyle bir şey planlıyordur:
Eki Görüntüle 2274171

Dövmeye güvenilmez işte...
Ben dovmeden girmiyorum tam konuya acaba sevmese dovme de yaptirmazdi manasinda soyledim konu dovme degil
Bence sorunları var sevmek sevilmek bağlanmak agir geliyor
Hic zannetmiyorum
Arkadaş bu dövme yaptıranı hiç anlamıyorum
Hele hele benim ismimi dövme yaptırdı beni sevmese yaptırmazdı muhabbetini hiç anlamıyorum
Boşver kurtulduğuna sevin bence
Insan kiriliyo uzuluyo dogal olarak
Ergenlikten çıkamamış daha uğraşmaya değmez :kahve:
Sanirim oyle
Bi tanıdığım her hayatına giren kadının adını ya dövme yaptırdı ya arabasına yazdırdı. Kadın gidince de o dövmeler değiştirildi, yazılar arabadan söküldü. Bu kadar avam tiplerin, avam göz boyamalarına kanmayın yaw.

Ayrıca 5 aydır tanıdığınız adamların da hayatına müdahale etmeyin bence. Bi bırakın bakalım siz müdahale etmeyince ne yapıyor. Gözlemleyin, izleyin, notunu verin.
Erkek arkadasimdi sonucta hic mi söz hakkım olmayacakti
Bide evlenipte boyle biraktigini dusun...
Demem o ki 4 5 aylik biseydi de sakin o donsede ona geri donme yoksa cok uzulursun.
Icimden barismak gelmiyo ama özlüyorum
Ne içtiği sizi ilgilendirmez. Sahibi değil kız arkadaşısınız.
Ben hayatimdaki insana karisirim bi zahmet söz hakkım olsun

Neden ilgilendirmesin pek hala ilgilendirir bence. Kimse boyle biri ile sevgili olmak istemez bence. En azindan ben istemezdim.
Aynen oyle katılıyorum
ailesi söylerken bir de siz söyleyince genelde böyle olur tamam güvenilmez insanlar ama ona güvenmenizi istemiştir baktı sizden o hareket yok erkeklerin genel olayı vay anam babam bide sen demeye başlarlar o yüzden sinirle yapmıştır. geri döner mi bilmem ama dönerse barışma
Barismamam daha iyi olur oyle degil mi barismakta icimden gelmiyo özlüyorum sadece onu
Ot meselesi ağır meseledir ,sizi hiç kırmayan adam tak diye sizi bırakır gider ,dengesiz olur
Siz bunca zaman farketmemişsinizdir durumu
Sırf o muhabbetten sonra bunları yapması şaşırttı
Ne biçim 26 bu?
16 olmasın:bicak:
Kesinlikle normalde olgun mantikli olan davranan insan ergen ergen hareketlere başladi

Yanındaydım dovme yapilirken

Evet sol gogsune kalbinin oraya

Ben dovmeden girmiyorum tam konuya acaba sevmese dovme de yaptirmazdi manasinda soyledim konu dovme degil

Hic zannetmiyorum

Insan kiriliyo uzuluyo dogal olarak

Sanirim oyle

Erkek arkadasimdi sonucta hic mi söz hakkım olmayacakti

Icimden barismak gelmiyo ama özlüyorum

Ben hayatimdaki insana karisirim bi zahmet söz hakkım olsun
Ne icinden ne disindan ozlemek barismak gelmesin boswer hayatina bak

Dovme yaptirinca ilahi bir gücle baglanmıs mı oluyor. Ustune baska bisey yapip kapanip gidiyor. Ask gostergesi degildir bana gore.
Iyiligine soyledigin seyi kictan anliyosa sende ne halin varsa gör deseydin.
Burda ne ictiginden sanane diyen arkadas kafa yapan seyler icen insan en sevdiklerine bile ne zararlar veriyor... tbiki de karisacak onlar giydgin elbiseye kadar karisiyor hayvanatlar.
Yoluna bak dönerse affetme uzuldugune bile degmez.

Back
X