Hiçbir şey hissetmiyorum.

CerenPerest

Hayalperest olmak doğamda var..
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
124
403
53
merhaba arkadaşlar benim 8 senelik bir ilişkim var ama cinsellik sadece 3 yıldır var. ve son 2 senedir hiçbir şey hissetmiyorum cinsel olarak, onunla hissetmiyorum ama onsuz hiçbir sorun yok anladınız işte ne demek istediğimi bunu yaşayan insanlar varsa bana yardım edebilir mi evleneceğiz ama bu büyük bir sorun..

biliyor bu konuyu ve çözemiyoruz zaten ama son dediğin doğru olabilir

Son iki senedir onunla iken bir şey hissetmiyorum ama onsuz sorun yok diyorsunuz ya orgazm olmadığınızı mi kastediyorsunuz? Peki daha önce oluyor muydu o ilk sene?

Son iki senedir onunla iken bir şey hissetmiyorum ama onsuz sorun yok diyorsunuz ya orgazm olmadığınızı mi kastediyorsunuz? Peki daha önce oluyor muydu o ilk sene?
Evet orgazm olmuyorum, olmuyordu bir anda olmaya başladı bende anlamıyorum ki:KK57:

Evet orgazm olmuyorum, olmuyordu bir anda olmaya başladı bende anlamıyorum ki:KK57:
Herhangi bir ilaç alıyor musun antidepresan gibi? sevgiliniz size yeterince zaman ayırıyor mu, yani özenmiyor mu acaba eskisi gibi? eğer öyleyse konusun Peki o bu durumun farkında mı? Çok şey sordum ama...

Herhangi bir ilaç alıyor musun antidepresan gibi? sevgiliniz size yeterince zaman ayırıyor mu, yani özenmiyor mu acaba eskisi gibi? eğer öyleyse konusun Peki o bu durumun farkında mı? Çok şey sordum ama...
yok önemli değil meleğim aslında çok özeniyor, yardım etmeye çalışıyor kendinden çok bana odaklanıyor ama boş sıfır his. ilaçta kullanmıyorum :KK42:

bana da senede 1 defa vuruyor orgazm turnası ne yazık ki.. oysa ben daha çok olsun isterdim. klitoral da sorun yok vajinal senede 1 vuran cinsten.
tamamen kafa yapısıyla alakalı bence. sıkıldınız mı acaba partnerinizden ?
sadece onunla yaşadım onun dışında biri olmadı ama sıkıldım mı sıkılmadım mı kendimden bile emin değilim ki.. sadece artık düzelsin istiyorum :KK42: :KK42: :KK42:

sadece onunla yaşadım onun dışında biri olmadı ama sıkıldım mı sıkılmadım mı kendimden bile emin değilim ki.. sadece artık düzelsin istiyorum :KK42: :KK42: :KK42:
8 sene de az değil vallahi... bence monotonlaştı ilişkinin dinamiği değişti.
acaba uzun bir süre cinselliğe ara verip özleseniz mi?

8 sene de az değil vallahi... bence monotonlaştı ilişkinin dinamiği değişti.
acaba uzun bir süre cinselliğe ara verip özleseniz mi?
şuan 3 aydır görüşmedik 1 hafta sonra görüşeceğiz ama emin olun onuda düşündüm 2 ay hiç yaşamadık yine aynıydı psikolojik mi dersin ne yapmalıyım ben..

Heyecan mı bitti acaba aklıma başka bişey de gelmiyor..
Aynı durumdayız 8 senelik ilişki ve sıfır his ben de. Nasıl aşıcaz bu durumu bilmiyorum evlenicez bide ya düzelmezse bu durum. Kafamda hep soru işareti..

Heyecan mı bitti acaba aklıma başka bişey de gelmiyor..
Aynı durumdayız 8 senelik ilişki ve sıfır his ben de. Nasıl aşıcaz bu durumu bilmiyorum evlenicez bide ya düzelmezse bu durum. Kafamda hep soru işareti..
bunu en iyi sen anlarsın iyi ki denk geldin vallahi destek almayı denedin mi sen psikolojik olarak yada gerçekten alışkanlık oldu ve sıkıldık mı çözüm lazım evlenilmez böyle :((((((((((((((((((

Back
X